רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
שלום ידוע לי על קיומו של מוזאון רכב אספנות באזור הצפון לא המוזאון בתפן (סטפן ורטהימר) רק לא ידוע לי מיקומו אים מישהוא יודע וגם ימי פעילות אודה לו מאוד. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
פנסים ובקליטים
מאת אושרי- 0 תגובות
- 698 צפיות
קורה לא אחת ומחפשים בפורום כל מיני פלסטיקים לפנסים,האחרון לסוסיתא קוביה. אנא פרסמו תמונה של המבוקש,לרבים מאיתנו,שוכבים כאלה במחסן,אבל מי זוכר מה של מה?
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש לחבר פנסים אחוריים לסוסיתא קוביה . אם מישהו יודע , בבקשה - הודיעו לי . תודה מראש. דרור .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר סיום סמסטר חורף יש לי כשבועיים לעבוד על הפיאט שלי, אם משהו מכיר פיאט 850 בכול מצב לחלקים (במחיר הגיוני) שיפנה אלי. (מקווה לסיימה עד פסח). אם מישהו מעוניין למכור חלקים לפיאט 850 דגם אמריקאי גם שיצור איתי קשר. תודה מראש משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי צפצפה ישנה 6V ואני רוצה להרכיב אותה באוטו עם 12V. איך אני יכול?
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בעיקר את הימני קדמי (רוחב 4.5 ס"מ) 1963 החברה במוסכי קפיצים מגזימים בלשון המעטה במחירי החלפת עלה אחד תודה יובל
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הנה משחק (חדש? אני ממש לא מעודכן...) מחשב שהגיע אלי היישר מהאחיין פריק מחשבים שלי. מדובר במשחק השלישי מסדרת "פורד". והוא חולק את שלל דגמי פורד, החל מתחילת המאה ועד ימינו. הופתעתי מאוד לראות את הקאפרי, סיירה, אסקורט (חביב עלי, שכן היה רכב כזה לאבי) הנה כמה תמונות שחשבתי שתשמחו לראות: מקבץ ראשון: אסקורט RS 1973 משחקת בשלג נאבקת עם טנדר F100 משנות ה60 (וגם מנצחת. בעיקר בעזרת הנהג ) זורקת תחת באופן "עצבני" משתעשעת בחווה עם אחותה האדומה
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוטוביאנקי 79 במצב מכני טוב ופחחות מושלמת למי שמבין ורציני 0546312037 נאור (אין לי קשר לרכב רק שירות לציבור)
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. בימים אלה אני נמצא בהליכים מתקדמים לקראת ייבוא רכב מארה"ב. לצורך הערכה בקירוב של המס שיהיה עלי לשלם, אודה למי ממביני העניין והמנוסים שבכם, אם תואילו להסביר לי כיצד בדיוק מחושבים המסים ואם ניתן - אשמח לקבל דוגמא של רשימון יבוא ובו פירוט המס על מנת שאוכל להציב את הנתונים שברשותי בנוסחה. האם 130% הם סך כל המיסים (בקירוב) או שהם מהווים רק חלקם? תודה רבה, חמי יובל
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סאאב שנת 1969 דגם 96 שתי דלתות מנוע 1500 סמ"ק. נדירה ביותר במצב תצוגה טלפון 052-8358544
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
לבעלי bsa m20
מאת haimy12- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך אני עושה כיוון הצתה לכמה צריכה הפלטינה להפתח איך אני בודק אם המגנטו תקין מה עושים אם יש בק פיירים מי שיודע מיכן אפשר לקנות תפוחים לסירה שבאים מיכוון האופנוע
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדהימות ! את רובן אני מכיר, אבל פעם ראשונה שאני נתקל בזאת (שימו לב גירסת דייטונה )
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לי שימשת צד של הרכב שאני מעוניין לעשות בה חור בקוטר של בערך 8 מ"מ אני מחפש בעל מיקצוע שמסוגל לעשות את העבודה בלי לשבור לי את השימשה האם זה בכלל אפשרי לעשות חור בשימשה ?? אם אני לא טועה פעם היו עושים חור בשימשה קידמית כדי להעביר אנטנה לדיבורית ? תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ידעתי שהיא יפה, ידעתי שהיא מיוחדת, ידעתי שהיא קטנה, אבל עד שלא ראיתי אחת במצב מושלם מול עיני לא האמנתי כמה . אז מי שיכול לתת כאן מידע וקצת פרטים על האוטו המקסים הזה, מוזמן. קלאסיקה אמיתית.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איזה חברת ביטוח מבטחת אופנועי אספנות כמה עולה לעשות ביטוח
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ברשותי חיפושית אספנות כבר הרבה זמן, אך לא איפשרו לי להעביר את הבעלות על שמי כי לא היה לה טסט. שילמתי את אגרת הטסט אך אני לא יכול להעביר אותה את הבדיקה כי כל פעם שאצטרך לעשות משהו לשם כך (כגון: הוצאת מספרים חדשים, החלפת הצבע ברשיונות וכו..) אני צריך את ת"ז של הבעלים שעל שמו היא רשומה וזה בלתי אפשרי כי הוא גר רחוק ואין בינינו קשרים מעבר לקניית הרכב. שאלתי היא, האם ישנה דרך להעביר בעלות על הרכב גם ללא העברת טסט במכון בדיקה (את האגרה שילמתי)????
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי בעוד שעה אני יוצא לצפון, יש מישהו שיודע האם המוזאון פתוח בשבת, ומה שעות הפתיחה?-תודה רן
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, במסגרת מאמציי להבין כמה מס יהיה עלי לשלם על רכב שאייבא, פניתי אל המכס, אשר היום ניאות לשלוח לי את העמוד הרלוונטי מ"המחירון". שאלתי באיזה מחירון מדובר ולא נמסר לי שמו, ולכן איני יודע באיזה מחירון מדובר. למישהו יש מושג? מלבד זאת, במחירון האמור מופיעות רק ארבע קטגוריות ולא שש, מה שיכול לשנות את כל התחשיב. האם זה אומר שקטגוריה 4 של היום היא 6 של קראוס? אם למישהו יש מושג, אשמח לדעת. תודה, חמי יובל
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יש לי רכב ישן שלא רשום אספנות. בינואר 2004 העברתי אותו טסט. שנגמר הטסט בסוף יוני 2004 הפקדתי את רישיונות הרכב. נכון להרגע הרכב ללא טסט כבר כמעט חצי שנה ורשיונותיו מופקדים. אני רוצה להמנע מהצורך באישור מעבדה מוסמכת והשאלה שלי היא ממתי נספרת השנה שלאחריה מחויב הרכב באישור המעבדה? האם מיום הטסט האחרון (ינואר 04) או מיום סיום הרישוי (יוני 04)? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום לכולם, מעיר את תשומת הלב למודעה שפורסמה בקלאסיק-קאר ובה לא מעט מכוניות מעניינות למכירה כגון פיאט 600, שני טנדרים וויליס, חיפושיות, אמריקאיות משנות החמישים והשישים, כמה וולוו, סאאב ועוד כמו שתראו שתמונה במודעה, כולן נראות לפני שיפוץ: http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=3662 אנא, שמישהו יציל אותן ליאור. (למען הסר ספק...אין לי שום קשר ישיר/אישי למודעה או למכוניות, לצערי או לשמחתי )
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
למחזיקי פיאט 500
מאת ליאו- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
תכנסו ללינק חש מכירה ששווה לראות http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18305&item=4518507727&rd=1&tc=photo ליאו
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תמונות מהמפגש שהתקיים היום . לא צילמתי את כל המכוניות מיכוון שכבר התחיל להחשיך .
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי השבוע צמד מרצדסים מעניינות למכירה אז אם מישהוא מעוניין הנה הפרטים: מרצדס 500 SE שנת 81 טלפון - 052-2532910 מרצדס 500 SEC שנת 82 טלפון - 054-5666855 בהצלחה למעוניינים.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין לקנות ארגז טקסס לשברולט c10 בה"פ או 0507336470 תודה לעוזרים....
הודעה אחרונה מאת amir205, -
שלום, הציעו לי לרכוש פיז'ו 204 קרביולט מודל 73 לאחר שיפוץ מנוע . הרכב זקוק לשיפוץ כללי כולל החלפת הגג הנפתח. אני קצת חושש לקנות את הרכב מהחשש לא למצוא חלקי חילוף!!!! שאלתי: 1. כמה שווה רכב כזה לא משופץ? 2. האם ניתן למצוא חלקי חילוף והיכן? במקביל אני מחפש לרכוש פולקסווגן חיפושית מודל 66 לפני שיפוץ - אשמח לדעת ! תודה, אבינועם
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 1 תגובות
- 900 צפיות
שלום לכולם! יש לי מיני מיינור שנת 82 אוטומטית ואמרו לי שצריך למלא שמן מיוחד במנוע, השמן משמש גם לגיר וגם למנוע, ידוע לכם איזה שמן צריך למלא? 2. כאשר מפרקים את המנוע יש מצד שמואל תוף גדול איך ניתן לפרק אותו, פתחתי את הברגים אבל הוא לא יוצא, מה עושים? תודה מראש שלומי
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז אחרי שבועיים של התעסקות בלתי פוסקת בתחביב הישן חדש שלי, הגיעה העת ומאתמול אני שמח וגאה חכאחד להימנות כחבר מן המניין של מועדון החמש. שמח להצטרף ל"משפחה", כמו שכינה אותה מתניה, ומצפה לפגוש את כולם במפגשי ימי שישי. אמנם עדיין ללא רכב אספנות אולם עובד על זה במרץ רב ממש בימים אלה.
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם כפי שחלק ממכם כבר ראה תמונות של שיפוץ הרכב שלי שביצעתי בעשר אצבעות ולפעמים עם השינים אני מציע פו היזדמנות חד פעמית בגלל השיעמום. כל מי שיש לו שני רכבי אספנות או יותר ורוצה לשפץ אחד מהם אני מוכן לבצע פחחות צבע חשמל מכונאות לרכב בתמורה לרכב אספנות מעניין (לפני שיפוץ) כמובן שאני רוצה לראות לפחות תמונה לפני ובסוף ההצאה הכי הגונה תתקבל בברכה. [email protected] 052-5151224
- 0 תגובות
- 717 צפיות
שלום לכולם אני גולש באתר כל יום ואין שבוע שאני לא רואה בשרשור את בעית המיקום לשיפוץ הרכב ואני קורא פו לגולשים גלו יוזמה לי אישית אין בעיה כזאת אבל אני חושב שאם יש כאן למשל שלושה אנשים מאזור המרכז אז שלושה יחד משכירים מחסן גדול באיזה אזור תעשיה ומתחלקים בהוצאות יתן פיתרון טוב לבעיה שלכם ואם יש כאלה שסימו שיפוץ והמקום התפנה לפרסם בפורום אם הדלקתי למישהו מנורה בראש אני שמח גם אם יעשה זאת מישהו למטרת פרנסה במחיר סביר לחברי האתר יבורך.
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה: היום עשיתי סיור בין כמה פחחים, וקיבלתי תשובות מאד לא מרגיעות, במילים העדינות! במקום ראשון, שהגעתי, בחור ראה, מבלי לבדוק יותר מדי אמר לי סכום, שלא כ"כ מצא חן בעייני, אבל מלא, הוא גם לא מוכן להגיד אפילו בערך, כמה העניין יחזיק מעמד! במקום השני, הבחור (שנראה לי רציני ביותר, עושה עבודות מסגרות ברמה גבוהה ביותר), אמר לי במילים העדינות שאני מפגר, שבכלל חושב לשפץ את האוטו הזה, ושל אעיז להשקיע בו גרוש! הנימוק שלו היה "בכסף שתשקיע, תוכל לקנות 4 כאלה במצב חדש, לא שווה לך"! אבל רבבק, אני לא בא "להשקיע", אני יודע שלא ייצא לי כלום, אלא רק הפסדים, אבל אני עדיין אוהב את האוטו הזה! אני לא רוצה 4 אחרים, אני בכלל לא צריך אוטו! אבל בכל מיקרה, אין לי את הסכום שהוא היה…
הודעה אחרונה מאת shai_oziel,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- BoazB11
- yoni162
- SlowRide
- פולו,גולף
- yohai71
- ofir1000
- Rongaflugen
- פריג'י
- לירון .ה.
- sperial
- יבגניפ