Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות - באסההההההה!!!!! (קאפרי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: היום עשיתי סיור בין כמה פחחים, וקיבלתי תשובות מאד לא מרגיעות, במילים העדינות!

במקום ראשון, שהגעתי, בחור ראה, מבלי לבדוק יותר מדי אמר לי סכום, שלא כ"כ מצא חן בעייני, אבל מלא, הוא גם לא מוכן להגיד אפילו בערך, כמה העניין יחזיק מעמד!

במקום השני, הבחור (שנראה לי רציני ביותר, עושה עבודות מסגרות ברמה גבוהה ביותר), אמר לי במילים העדינות שאני מפגר, שבכלל חושב לשפץ את האוטו הזה, ושל אעיז להשקיע בו גרוש! הנימוק שלו היה "בכסף שתשקיע, תוכל לקנות 4 כאלה במצב חדש, לא שווה לך"!

אבל רבבק, אני לא בא "להשקיע", אני יודע שלא ייצא לי כלום, אלא רק הפסדים, אבל אני עדיין אוהב את האוטו הזה! אני לא רוצה 4 אחרים, אני בכלל לא צריך אוטו! אבל בכל מיקרה, אין לי את הסכום שהוא היה מבקש על העבודה (ודווקא אצלו נראה לי שהייתי רוצה לעשות).

ואין לי פשוט מקום, כדי להתחיל לעבוד על האוטו בעצמי, זמן יש לי, כלומר, האוטו לא רכב העיקרי שלי, אבל מקום- אין בצורה קיצונית....

מה עושים, מה עושים...??!!?? :shock::?:roll: אני לא רוצה שוב לתת אותו לבני דודינו, שיעשו עבודה יפה, אבל שתחזיק חצי שנה...או שאין לי בררה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה מזכיר לי אותי בתקופת התמימות שלי. גם אני עשיתי סיבוב על פחחים למנטה שלי, אלה שלא ברחו ברגע שראו אותה נתנו הצעות מחיר של סביבות ה-30K ש"ח (ותאמין לי שהרכב שלי היה במצב הרבה יותר גרוע משלך). לפי דעתי אין לך מה לחפש פה במרכז כי פה מעדיפים לעבוד עם חברות ליסינג שמזרימות רכבים בכמויות מטורפות ומשלמות יפה מאוד.

רק שתבין, שיפוץ כזה לוקח 3 חודשים אם משקיעים בו את כל המאמצים והזמן שלך. במקרה שלי זה לקח כמעט 6 חודשים ואני אמרתי לפחח שלי שלא ימהר כי לא היה לי את כל הכסף לשלם לו.

אני יצאתי בסוף בנזק לא נורא, 12K ש"ח כולל זיפות של הרצפה והדלתות.

פה תוכל לראות תמונות של השיפוץ:

http://www.classicar.co.il/restoration/my_project.asp?project_name=ôøåé÷è%20ùéôåõ%20àåôì%20îðèä%20A%20ùðú%201975&fldauto=692

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני יכול להמליץ לך על הפחח שעבד לי על הרכב,קצת יקר,אבל שווה כל שקל

האיש יודע את העבודה(למעשה רכבים ישנים זו המומחיות שלו)ודווקא נמצא באיזור המרכז!0508499485

פורסם

תודה, חברה! העניין ייבדק!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המשך שיפוץ - פחחות של המנטה של אלעד, הינה בקישור הזה:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/drorv/album?.dir=/67a8&.src=ph&.tok=phuTMXCBNElfJ9ux

ותוכל להיות איתי בקשר , אחרי שתחליף כמה מילים עם אלעד .

ואני מלווה אישית את כל העבודה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תודה לכולם, הכל ייבדק בחודש הקרוב, כנראה!

פורסם

אני לא ראיתי את הרכב שלך אבל אולי אני יכול לעזור לך תעלה תמונה כללית

של הרכב ואם מענין אותך לעשות את זה בעצמך בעלות אפסית אני לשרותך

את הרכב שלי עשיתי לבד

[email protected]

DSCF0068.jpg

DSCF0915.jpg

DSCF0914.jpg

• תוכן חדש...