רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
להן קטע שהתפרסם במדור "מסביב לעולם" במוסף G של גלובס ביום חמישי האחרון. אינני מכיר את האירוע האמור, והקטע מובע לידיעת הקוראים, ללא כל המלצה מצדי. כל הזכויות שמורות לגלובס. אם יוצא לכם להיות באנגליה בסוף החודש, ואתם במקרה גם חובבי מכוניות קלאסיות - אל תחמיצו את האירוע השנתי המקסים של Royal Bath and West Showground בעיירה אקסטר, דבון, שבמערב אנגליה. 70 מועדונים של חובבי מכוניות עתיקות יציגו למעלה מ-200 כלי רכב, ואם אתם גם במקרה בעלים של מכונית כזו, ומחפשים חלפים נדירים ואביזרים שונים - זה המקום בשבילכם. האירוע מתקיים באז 1978, ומושך אליו יותר מ- 15 אלף מתעניינים. איפה: העיירה אקסטר, מחוז דבון, אנגליה, מעט דרומה ל- Shepton Mallet מתי: 29-30 בינואר
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בבקשה: הנה הקישור: http://www.abc.se/~m9805/eastcars/index.php?lang=en
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מי שמעוניין שיכנס לכאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=457746#post457746 יש פה את כל הפרטים וגם תמונות
הודעה אחרונה מאת []_MagnuM_[], -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הנני בעלים של רכב מסוג דודג' דארט, שנת 76, אותו אני שוקל לשפץ. היום נוכחתי לגלות כי למרות שמידת הצמיגים הרשומים ברשיון הרכב שברשותי הם 78-14, בפועל מותקנים צמיגים במידה 75-14. שאלותי הן כדלקמן: א. מה מתארים המספרים המוטבעים על הצמיגם (הכוונה, האם הם מבטאים מידות רוחב, גובה, קוטר וכו')? ב. האם הפער בין 78 ל - 75, מותר? ג. האם יש לפער השפעות על אחיזת הכביש ועל יציבות הרכב? ה. האם יש לפער השפעה על רכות ההיגוי (יצוין כי ההיגוי ברכב שלי קשה יותר לעומת רכבים אחרים מאותו סוג בהם נהגתי)? בתודה מראש. אמיר
הודעה אחרונה מאת kompy, -
הצלת רכב אספנות
מאת a l f-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר סיפר לי שלפני כשנה עיריית ת"א גררה לו רכב ישן. נשארו בידיו רק הרישיונות האם מישהו יודע איך ניתן לאתר את הרכב ?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האופנוע מפורק. לפני הפירוק היה במצב נסיעה. רשום כאספנות. בנוסף: קטלוג חלקים מפורט, ספרות טכנית, מפתח קלאץ' מקורי. מבקש 6500 שקלים. משה 0523-311858 איזור הקריות
הודעה אחרונה מאת rivm, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל מי שמעוניין לשיפוץ או לחלקים, פורד קורטינה שנת 74-75 עם רשיונות, לא במצב נסיעה (ראש המנוע ישנו, אבל מפורק מהבלוק), 4 דלתות, גיר אוטומטי, מצב כללי סביר (למעט מעט חלקים שבורים). המכונית היא למסירה במחיר סמלי של 50 ש"ח (שכ"ט) כמובן שהגרירה על חשבון הלוקח. הבעלים מוכן גם להעביר בעלות. המכונית ממוקמת בירושלים. כדאי למהר , כי הבעלים רוצה להוציא אותה לרחוב (עד עכשיו היתה בחניה פרטית) ולהפקיד רשיונות במשרד הרישוי והעיריה תיקח אותה . הוא מתכוון לעשות זאת כבר ביום ראשון הקרוב , אז מהר מהר. ניתן לפנות ישירות לבעלים (אבל נא לא לשגע אותו, אלא אנשים רציניים בלבד): איציק 0508883313 חבל שרכב כזה יזרק ויגרס סתם. נקווה שהרכב ימצא בעלים חדשים ותודה לאיציק. אריק מו…
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המבין יבין את דברי כל מי שפגעתי בו אני מצטער הכל נעשה מכוונות טובות בקיצור מספיק עם הציניות באמת אין כוח לשטויות של מריחת שרשורים על ציניות
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
עיצרו את היפניות 1 2
מאת בני זהר-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
על המועדון לנקוט עמדה בקשר לדיונים הנערכים כעת במשרד התחבורה בנוגע לאי מתן מעמד של רכב אספנות למכוניות יפניות.מה שכניראה יהיה שמכוניות יפניות שאחוז הפלסטיק והגומי בהן הוא מעל 20% לא יוכרו כרב אספנות. לדעתי על הנהלת המועדון להודיע לשר כי המועדון מתנגד להכרה במכוניות זולות ואמינות אלו כרכבי אספנות .מכוניות מלוכסנות אלו יציפו את המועדון ויערערו את האיזון העדין בין האירופאיות והאמריקאיות .איני מוכן שהפליימוט שלי תעמוד באירוע ליד אוטו יפני .וזו רק ההתחלה אחר כך יבואו אסיניות אחרות ויבקשו להצטרף וניראה במפגשים מכוניות נחותות מסוג דייהו וחברותיהן הקוריאניות אני וחברי לא נסכים בשום אופן להחנות ליד מחכוניות אסיתיות. תארו לכם מצב שהקדילק של גידרון תחנה בסמוך לסוברו.זעה קרה רק ל…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי למסירה כ-10 קטלוגים של TA Performance ובהם חלקים מכאניים שונים וכן שיפורים למכוניות ומנועים מתוצרת ביואיק. כמו כן, מספר קטלוגים נוספים של חברות שונות כגון Cars Inc ועוד... לכל המעוניין, ניתן ליצור קשר בה"פ. ליאור.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 0 תגובות
- 996 צפיות
יש סקר שרץ בפורום של ACI הצביעו השפיעו.... http://www.classiccar.co.il/forum/viewtopic.php?t=2002
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בקטגוריה באתר הרכב הקלאסי המוצעת לכל חובב/משפץ רכב אספנות/קלאסי, בה הוא יכול לתעד את תהליך השיפוץ של כלי-הרכב באופן שוטב או רטרואקטיבי. או במילים אחרות.... מיני אתר אינטרנט לכל מי שרוצה לתעד את השיפוץ, ללא תשלום כמובן.. קישור לקטגוריה: http://www.classiccar.co.il/restoration/ לאחר הליך הרשמה קצר (חינם כמובן) למשתמשים חדשים או תהליך כניסה למשתמשים קיימים, ניתן להתחיל להזין מלל, עמודים ותמונות באתר שלכם ללא הגבלה! המלצה: אנא קראו את הנחיות הקמת האתר לפני הקמת אתר... לשאלות ניתן לפנות אליי בה"פ, כאן בפורום או במייל [email protected] . מצורפות תמונות ממוזערות של מכוניות/אופנועים שכבר החלו לתעד את תהליך השיפוץ
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב, בסיור ברחובות ת"א ראיתי מכונית VW פולקסווגן אספנות הרכב היה דומה לחיפושית אבל החלק האחורי היה ארוך יותר, ובמכונית היתה נראת כקופה, לרכב היו 5 ספרות בלוחית הרישוי. מה סוג הרכב?
הודעה אחרונה מאת yd40, -
- 3 תגובות
- 985 צפיות
עקפתי הבוקר פיאט 132 שעל-פי המספר היא 1980. האם דגם זה יוצר ב-1980 ? האם זו שנת עליית הרכב לארץ ע"י עולה חדש ? עד איזו שנה יוצר \ נמכר בארץ דגם זה ? ישי
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כבר לא דאקאר , אבל עדיין המסע המפרך בעולם. (מתוך YNET) כבוד !!!!!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מאחורה היה רשום רק Audi ו- Gti כמו של ה- 205 אפשר פרטים על הרכב הנ"ל?! אגב שנת 81, ומדיבור עם האדם היא ביבוא אישי. הרכב נראה ככה:
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש אגזוז וספידומטר ליורם ווספה ראלי 180 שנת 71' ,ברצוני לציין שאני עושה טיפולים במוסך של זאדה בשכ' התקווה והם אמרו לי שאין להם ,אין לי מושג מאיפה אני יכול להשיג את החלקים הנ"ל בארץ . תודה דרור.
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
הילמן מינקס
מאת מקלארן F1-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים! יש לי שאלה קטנה. הייתה לאימא שלי לפני הרבה הרבה זמן, הילמן מינקס. והיא אהבה את האוטו משהו משהו! אז אני רציתי לקראת יום הולדתה לקנות לה הילמן מינקס, אז מצאתי אחת, אבל היא במצב ממש ממש חמור של הזנחה (חלודה והכול), אז רציתי לדעת ממשהו שמכיר את טווח המחירים של שיפוץ רכב כזה כמה בערך יעלה לי לשפץ כזה רכב, במצב הכי קשה? תודה רבה מראש יונתן
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
במהלך הרה-ארגון שאני עושה לעצמי בחדר מצאתי איזה סמלון של פיאט . בעיניי אין כ"כ ערך לסמל הזה והייתי רוצה מאוד לתת אותו למישהו שצריך אותו לרכב שהוא משפץ או לרכב שהסמל תואם אותו , ולא לאיזה עולל שאוסף סמלים . צרפתי תמונות של הסמל , מי שמעוניין בו יוכל ליצור קשור בה"פ .
הודעה אחרונה מאת kobimeler, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי חידה עבורכם: מאיפה השם סוסיתא ומי הגה אותו? הפרס למשיב נכונה יהיה אותו פרס כמו שקיבל מי שהגה את השם.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 696 צפיות
שימו לב בבקשה שכתוצאה מההשתתפות הדלה, שילחתי לצערי את הגלריה לתהומות ההסטוריה. במקומה שמתי את מחירון קראוס. בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ... השאלה שלי היא לגבי מיני מיינור מארק 2 . (זה הדגם עם הצירים החיצונים וחלונות הזזה ) 1 מה ההבדל בינה לבן שאר דגמי המיני החדשים יותר ? 2 האם החלקים המכנים זהים לשאר המיני ? 3 כמו שאני הבנתי יש לה איזה שהו מדחף בגלגלים האחורים שמרים את החלק האחורי ברגע ההנעה ( כמו בסיטרואן) האם אפשר להחליפו למצב רגיל מרכב מיני יותר חדשה ? 4 האם שיפוץ של רכב כזה הוא כמו שיפוץ של כל מיני אחרת ? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
- 2 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
פיאט 132 ארגנטה שנת82 מנוע 2000 אוטומט ח"ח נ"מ במצב מעולה. נימכרת לחלקים בלבד . בגלל הורדה מהכביש.במישרד הרשוי 057-8781430
הודעה אחרונה מאת אסף, -
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לאבא שלי יש אולדסמוביל 6 צילינדר מנוע 3000 שנת 89 יבוא אישי מושקעת אני מעוניין לדעת בערך כמה כוחות סוס צריך להיות באוטו כזה ואם יש כל מני מוצרים או דרכים לחדש את הפנימיות של האוטו מבחינת מנוע וכו.....
הודעה אחרונה מאת salvador, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה סאאב V4 שנת 73' יד ראשונה. במצב מצויין +טסט וביטוח לחצי שנה. עוד פרטים (לרציניים) ב - 0528247999 רוני.
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מחפש ספר חלקים/מקט"ים למרצדס 280c w123 מודל 1978 אודה על עזרתכם גיא
הודעה אחרונה מאת guyhoresh, -
עזרה- Jeep CJ5
מאת שי .מ.- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים. חבר שלי עומד לפני קנייה של JEEP CJ5 שנת 65'. הלכנו לראות את הג'יפ היום, הוא במצב סביר. הבעיה היא שהמנוע התחמם ונפרצו המעברים ועכשיו יש מים בשמן. פאקונג ראש צריך לעשות זה בטוח,עכשיו השאלות הן כאלה: 1.למישהו יש הערכת מחיר גסה לפאקונג ראש? 2.מה העלות של מנוע מפירוק? (4 בוכנות נפח 2.2) 3.האם יש פה מישהו שמוכר מנוע כזה? ועוד שאלה, במידה וחבר שלי קונה את הג'יפ, יש צורך בגרר שיקח אותו מנתניה לאשדוד, אני יודע שהעסק ממש לא זול....האם מישהו מכיר גרר זול ואמין שיקח מחיר סביר לגרירה כזאת?? סה"כ הג'יפ במצב טוב והבעיה העיקרית היא במנוע. עצות ,תגובות והצעות בקשר לג'יפ הספציפי הזה ובאופן כללי לגבי CJ5 יתקבלו בברכה! ואחרונה לסיום, הרכב רשום כ…
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יום שמש מחליטים לצאת לטיול עם המשפחה בצומת שילת , נילי , כפר רות והסביבה . בערך בשעה ארבע אחה"צ שעון מקומי אני מבחין במראה ברכב אדום שנראה מדהים נוסע אחרי לכיוון כפר רות. אני כמובן עוצר בצד הדרך לראות את הרכב. לאט לאט הוא מתקרב ברעש קלאסי אופייני ואת מי אני רואה את דניאל באום עם ה - TYPE34 שלו. פעם ראשונה שאני רואה את הרכב במציאות ואני חייב לציין שהרכב נראה הרבה יותר טוב מאשר בתמונות. דניאל קבל ח"ח. יוני
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חלקי מכניים. משאבות אופן, תופי בלם, משאבות קלאץ' עליונות ותחתונות,קבל בלם חנייה, משאבות דלק ומים ועוד. אבי 050-5644403 אפשר גם עזרה במציאת כרמל לפירוק. תודה
הודעה אחרונה מאת eljon, -
-
מישהו יודע אם יובאה לארץ הפנדה 4X4 הישנה? כנ"ל לגבי ה 405 4X4
הודעה אחרונה מאת אומי5,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 219 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- borsood
- הרקוליטו
- yuvk
- rolling_stony
- spidrman
- SlowRide
- BoazB11
- gadik6
- IsraCar
- פלוני אלמוני21
- winner
- Yondalar