Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה- Jeep CJ5

שי .מ.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

חבר שלי עומד לפני קנייה של JEEP CJ5 שנת 65'.

הלכנו לראות את הג'יפ היום, הוא במצב סביר.

הבעיה היא שהמנוע התחמם ונפרצו המעברים ועכשיו יש מים בשמן.

פאקונג ראש צריך לעשות זה בטוח,עכשיו השאלות הן כאלה:

1.למישהו יש הערכת מחיר גסה לפאקונג ראש?

2.מה העלות של מנוע מפירוק? (4 בוכנות נפח 2.2)

3.האם יש פה מישהו שמוכר מנוע כזה?

ועוד שאלה, במידה וחבר שלי קונה את הג'יפ, יש צורך בגרר שיקח אותו מנתניה לאשדוד, אני יודע שהעסק ממש לא זול....האם מישהו מכיר גרר זול ואמין שיקח מחיר סביר לגרירה כזאת??

סה"כ הג'יפ במצב טוב והבעיה העיקרית היא במנוע.

עצות ,תגובות והצעות בקשר לג'יפ הספציפי הזה ובאופן כללי לגבי CJ5 יתקבלו בברכה!

ואחרונה לסיום, הרכב רשום כאספנות אבל ללא טסט, האם חובה להעביר טסט לפני שמעבירים בעלות?

תודה רבה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

המחיר לגרירה הוא פחות או יותר זהה בין כולם לגבי המנוע קח בחשבון שקיים סדק בבלוק דבר נפוץ

במנועים אלו כמובן שלא ניתן לתקן אלא רק להחליף.

פורסם

אני מאמין שגרירה תעלה בסביבות ה-400 ש"ח כל עוד הרכב עומד על 4 גלגלים ואפשר לדחוף אותו. אם תצטרך טלפונים תפנה אליי בה"פ ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מנוע אפשר לשפץ לבד. חלקים קונים אצל ינוביץ', הסברים יש בספר של היינס. די פשוט. לדעתי זה עדיף על קניית מנוע מפירוק- לך תדע מה עבר עליו.

אם אתה צריך עוד עזרה, www.jeepolog.com זה המקום לכל שאלה טכנית.

אסף.

פורסם

חבר'ה, תודה רבה!!

נכנסתי לאתר ג'יפולוג,אחלה אתר! עזר לי המון!!

בכל אופן, הצלחתי לסדר גרירה מנתניה לאשדוד בסכום של 350 ש"ח.

השבוע כנראה נקנה את הג'יפ.

ולחבר'ה מאתר ג'יפולוג, צפו לזה שאני הולך להציף אותכם שם במיליון שאלות!

:-)

שי.

פורסם
מנוע אפשר לשפץ לבד. חלקים קונים אצל ינוביץ', הסברים יש בספר של היינס. די פשוט. לדעתי זה עדיף על קניית מנוע מפירוק- לך תדע מה עבר עליו.

אם אתה צריך עוד עזרה, www.jeepolog.com זה המקום לכל שאלה טכנית.

אסף.

אסף, השאלה היא האם נגרם גם סדק בבלוק?

האם יש דרך לראות את זה או לאבחן את זה בלי להוריד ראש??

תודה,

שי.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר (מנוע התחמם- פרצו המעברים בין הבלוק לראש) כנראה הבלוק בסדר. בד"כ במנועים האלה קשה מאוד לגרום נזק לבלוק- זה קורה רק מהתחממות חוזרת שוב ושוב ואם ממשיכים לנסוע עם מנוע רותח.

אבל אי אפשר לומר מכאן.

אסף.

פורסם

מנועי ההוריקן (ואחיהם המנועים ה"שטוחים") דווקא מועדים ל"פוענות" - ורבים מהם מסיימים את תפקידם/חייהם עקב סדקים ושברים.

כדי לבדוק מה קורה עם המנוע שלפניכם יש מספר אופציות - 1. בדיקת המנוע וראש המנוע בלחץ (נדרשים לשם כך מכשירים מיוחדים).

2. להחליף אטם ראש מנוע ולבדוק את פעולת המנוע לאחריו. כמובן שנדרשים למספר נסיעות (בטמפרטורת עבודה) בכדי לבדוק מיסבים (רתיחה/נסיעה עם מים בשמן - עלולה לפגום בהם) וצריכת מים.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...