רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איך הרכב? בכלל כל מידע יעזור תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הפרוייקט הוא של חבר ואני מעלה את זה כאן להנאתכם. יש עדיין קצת עבודה על פינישים קטנים אבל כללית הרכב כמעט מוכן ואחרי עבודה של שנה פשוט כיף להסתכל על האוטו כך זה התחיל: וכך זה היום: את כל התמונות ניתן לראות כאן: http://www.classiccar.co.il/restoration/my_project.asp?project_name=שיפוץ%20Fiat%20124%20Sport%20BC%201972&fldauto=1641
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תעזרו לי בבקשה אני מחפש פחח רכב טוב ואמין בשכם יש למישהו טלפון או המלצה על מישהו אמין זול וטוב
הודעה אחרונה מאת ערן.מ, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היות ואי אפשר להעלות סרטים לפורום ,אז לכל מי שיש תוכנת שיתוף kazaa /kazaa lite יכול לבצע חיפוש של קבצי וידאו תחת השם : pimp.my.ride ובתוצאת החיפוש תקבלו מלא סרטים לפי סוג הרכב ,לפי מה שאני הבנתי ערוץ mtv יזם פרויקט בו כל פעם אחד מהצופים יכול לזכות בשיפוץ כללי לרכב חינם אני ממליץ לכם בחום על השיפוץ של הפורד מוסטנג שנת 67 חבל"ז מזמ"ז ford.mutang בקטגורית האומן צריך להיות רשום mtv
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
עלתה הכתבה גילי
הודעה אחרונה מאת nir52, -
bmw 1800TISA
מאת s.b.m.w- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא רבים מכירים את ההיסטוריה של ב מ וו , ויודעים שפעם, לפני 40 שנה, והרבה לפני כל גרסאות הM למינהם, ידעו בב מ וו כבר אז לייצר דברים מעניינים (ומדובר על התקופה שאחרי מלחמה"ע ה2, ולא לכל היופי שלפני). אז אם כל הכבוד ל501/2/3/7, רכב הביצועים של ב מ וו לאחר המלחמה היה לא אחר מה1800TISA. לקצת יותר פרטים: http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?A_ID=347&club_id=12 שמוליק.
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
- 2 תגובות
- 956 צפיות
שלום לכולם. ברשותי וולבו 244 די אל שנת 1981 עם מנוע 1780 ותיבה אוטומטית. התיבה עובדת טוב חוץ מזה שהיא מעבירה בטורים גבוהים מדי. אם מאיצים אז היא עוברת לשני ב-50 ולשלישי בסביבות 90 (והמנוע צורח חבל"ז) אם רוצים להעביר הילוך בטורים נורמליים צריך להרפות מהגז ואז התיבה עוברת הילוך. בהאטה אותה התופעה, התיבה מורידה הילוך בטורים גבוהים יחסית, משלישי לשני ב-60. הקיק דאון עובד בסדר גמור. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לכוון את התיבה מבחוץ ואיך, או שחייבים לפתוח אותה? בתודה שרון
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני יודע שהנושא נטחן וחיפשתי בפורום אך אודה מאוד לכל הכוונה והמלצה לפחח טוב באיזור המרכז תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם ,היום בבוקר גלשתי באתר "כליום" ושם יש קישור לאתר שמציג מגוון מכוניות מכוערות מכל הזמנים הדברים קשים לצפיה היות ולחלק גדול מאיתנו יש חלק מהמכוניות הניצפות באתר. להלן הקישור: www.uglycars.co.uk לדעתי האתר יותר מכוער מהמיוצג בו אני לא מאמין שהסאאב שלי ברשימה השחורה !!! שמישהו יעשה משהו עם האתר הזה זה הורס לי את המכירות
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
PEUGEOT 104 ZS 1 2
מאת turbo-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לכבוד חברי הפורום בשנת 1973, נולדה הפיז'ו 104. גרסתה הספורטיבית בשם 104ZS, הוצגה ב 1976. בשנות ה 80'-70', יובאו כמה אקזמפלריות ארצה.... ה 104GL/GR, היו נפוצות בישראל, כן גם בצה"ל. *במקרה מישהו מכיר 104ZS אחת נוסעת קישור http://home.wanadoo.nl/~kramaldo/folders.htm בכבוד רב אילן פ.
הודעה אחרונה מאת dror_r, -
-
קפריסין...
מאת YYYUVAL B- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם משהו היה או שמע על מוזאון / מועדון רכבי אספנות בחלק היווני של קפריסין?
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
מה עושים במקרה של רקבון ברצפת המרכב(פורד אסקורט)???.יש לי חור ברצפה , אני מרגיש ממש כמו פרד פלינסטונס . חשבתי לחתוך את החלקים הרקובים ולרתך רצפה חדשה(הרכב לא מיועד לנסיעה בכביש אלה בשבילים). מה אתם אומרים? ועוד דבר,אתם מכירים מכונאי טוב שמבין בפורד אסקורט(mk1)?
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש חלקים לוולוו FI 144 שנת 1973 מה אני מחפש: 1. חלקי פנים רכב במצב טוב בלבד: ריפודי דלתות, דשבורד, אולי אפילו כיסאות עור 2. ניקלים וסמל הרכב 3. חלקים מכניים: הגה כוח של 144 (של 240 כנראה לא מתאים ), מערכת חימום 4. גומיות לכל החלונות (או זגג שיכול לעזור לי) 5. מערכת הזרקה של 144 (שלי יצאה מכלל שימוש אז כרגע עומד שם קרבורטור) ועוד חלקים במצב סביר נא לפנות לטל' 052-2735767 (אם אני לא זמין ניתן להשאיר הודעה) תודה!
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש למישהו מושג היכן אני יכול לקנות לוקרים למכסה מנוע כמו במכוניות ספורט ורכבי שטח אני מצרף תמונה
-
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קישור לסאאב 96: www.saunalahti.fi/~stunts/fin/videot/saab1.avi ועוד קישור למרוצי רחוב:www.aoqr25.dsl.pipex.com/gallery/videos.html
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש בעל מקצוע שיוכל לפרק (ולהרכיב) "שפילים" לגלגלי אופנוע (BMW R/25). באזורהמרכז, מישהו מכיר ?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 0 תגובות
- 673 צפיות
בכל מצב, העיקר שיש ניירות!
הודעה אחרונה מאת יואב ש, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום: אני מחפש מנוע של ווספה לא חשוב שנה העיקר שיעבוד בנפח של 150 סמ"ק ובמחיר שפוי ! יש למישהו ?
הודעה אחרונה מאת אורן אבי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אם Ynet לא יחסמו את הקישור נוכל כולנו לקרוא. לא שמשהוא חדש אבל .... ישי http://www.ynet.co.il/yaan/0,7340,L-452205-NDUyMjA1XzY2NzUxNzMxXzIxMzUyNQeqeq-FreeYaan,00.html
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם , אני מחפש מכוניות שהיו בתוצרת תעשיית המכוניות היוגוסבית וייוצרו במשך כחמישים שנה עד כשנת 96 בערך על ידי חברת "Crvena Zastave" הדגל האדום בתרגום לעברית . המפעל שהיה ממוקם בסרבייה של היום יצר הרבה מאד דגמים של מכוניות שהיו מבוססות ברובן על חלקים של פיאט ועוד חברות אך נקרא ZASTAVA או בכינוי היותר מוכר YUGO . באתר הזה אפשר לראות את מגוון הדגמים שיווצרו במשך כחמישים שנה , ותמונות של ניסיונות החייאה של המורשת והמפעל וניסיון של יצור מחדש לאחר המלחמה ופירוק הרפובליקה של יוגוסלביה , סתם כקוריוז החברה הזאת הייתה מעיין קונצרן ענק שייצר הכל מתעשיית ברזל , כלי נשק ועד מכוניות ובשיא פריחתה מנתה 53 אלף עובדים ! בשנה האחרונה לייצור 1989 יווצרי 42.614 מכוניות …
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
חידוש הגה עץ
מאת tzahico- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, קיבלתי השבוע הגה עץ לאלפאסוד שלי, שידע כמה ימים יותר יפים. אני ישתדל לעלות תמונות ע"מ שיהיה יותר קל להבין את הבעיה שנתקלתי בה... הצבע ירד כמעט לאורך כל צדדי החישוק העליונים (הכוונה עליונים גם לאחר סיבוב ההגה), בעוד ששאר חלקי חישוק ההגה (חלק קדמי/אחורי והתחתון) נראים ממש טוב, כך שנוצרה מעין מדרגה בהירה כזאת בחלקו העליון של ההגה, לכל סיבובו. האם יש חומר שניתן לצבוע איתו את אותם החלקים הבהירים של ההגה? בנוסף, חלקו המרכזי של ההגה עשוי מברזל שחור שהחליד בקצותיו, שפשוף החלודה עם נייר זכוכית מגלה את הברזל שמתחתיו, ומכאן אין בעיה לצבוע. השאלה היא אם לדוגמא אני מוריד את כל החלודה והצבע מחלקו המרכזי של ההגה עם נייר זכוכית, יש אפשרות לעשות לו צי…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חשבתי לשרשר בדיון על הוויליס, אבל אז חשבתי שמגיע לזה נושא בפני עצמו. אצל דודי וטל בירגר בנס-ציונה יש ששה מנועי טורנדו (ששה צילינדרים) שמתאימים לוויליס, וגוניר, וגלדיאטור. המנועים הם לאחר שירות צבאי, שיפוץ, ואיכסון ממושך בצבא. (כלומר משופצים אך עמדו זמן רב). מי שמעונין מוזמן ליצור עימם קשר ישיר. נמרוד
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שנת יצור 1974 דגם אמריקאי. גיר אוטומטי + מזגן . נפח מנוע 2990 CC טורי 6 צילנדר . דגם B 30 , מחשב הזרקה . צבע לבן שנהב . ללא טסט 4 חודשים . במצב חיצוני ,פנימי,מכני ,טוב . מחיר- 13500 שח גמיש. מריו. 0507319933 039538205
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
1- חלקי פח,דלתות , שמשות, מושבים וכל חלק אפשרי מלבד המנוע לחיפושית גרמניה. 2- חלקים ל BUS ( טרנספורטר). 0522657686 AVI 66
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחת משמחת - 412 לחלקים, ללא מנוע שתיים מעט יותר עצובות, ויליס, או מה שנשאר אחרי שנמעך, ופולקסוואגן BUS שקבור שם בתחתית הערימה
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
תמונות מבוסטון 1 2
מאת bender-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מקום יפיפיה המכוניות הללו באמת "במצב תצוגה" על ה אס אס הפתוחה הכחולה דרשו 40K
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש ג'נטים לחיפושית 14' או 15' תשאירו פה מספר או בפרטי, תודה.
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מעטות הן בנות המזל, הזוכות לאהבה והשקעה רבה , בהפכן למכוניות אספנות. חלקן הקטן בעלות " ערך אספני " כלשהו (כסף,כסף, כסף... ) ,אבל כולן בעלות ערך סנטימנטלי לבעליהן. פרט לאותן בנות המזל הזוכות לחיי נצח ( כמעט... ) , זוכות מכוניות בכמויות עוד יותר מזעריות, לחיים אחרים. כוונתי- לאותן מכוניות המשמשות כמצייני מקום, סמל מסחרי של עסק כלשהו, דלפק קבלה בחנויות, שולחן במסעדה , שעשוע בגן ילדים, וכד'- כיד הדמיון הטובה של היזמים . סיבוב קצר בחיפה העלה מס' תמונות של מכוניות מאוד מעניינות . חברי הפורום מוזמנים לצלם ולשלוח לשרשור הזה תמונות של חיים אחרים לענתיקות . הרעיון הוא ליצור מאגר תמונות של רכבים כאלה, ואולי דרכם ניתן יהיה לגאול עוד מכוניות ולהופכן לרכבי אספנות…
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 0 תגובות
- 963 צפיות
ולמי שיש אולי ולא ידע עד כה של מה הפנס הזה אז הינה התמונה ובבקשה , חפשו .......... תודה דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 7 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היום התחלתי את שיפוץ מנוע הדיאן שלי. המטרה היא לשפץ אותו לאט לאט ובנחת ולהגיע לתוצאה מושלמת של מנוע מלוקק במצב תצוגה... ללא נזילות, נקישות או אובדן קומפרסיה... רינגים, אטמים ומחזירי שמן כבר הגיעו מחו"ל... עכשיו נותר רק לשטוף את המנוע. עבודה ממושכת היום אחה"צ עם קומפרסור ופיסטולט מלא בנפט לא הזיזו למנוע שנשאר מטונף... הקיצר, אני מחפש חומר טוב לשטיפת מנוע באמצעות פיסטולט או גרניק (לא נפט). מישהוא יכול להמליץ על חומר יעיל ? איפה קונים ?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 111 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- baer
- David32
- flytomars
- שחר 1
- Eyal Amzleg
- פינדר
- אודי זק
- `Infinity
- אורי מ.
- amlh
- IsraelR
- Avia