Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהסקודה עשתה את שלה עוד לפני השיפוץ כמות הריטינג בשרשור

מוכיחה שיש ענין.

לגבי הספקנים וקראתי פו גם על השטויות שרשמו לגבי בלאי גבוה במערכת ההיגוי

על חורים בגג וכו"

אז ככה בעיות היגוי בסקודה טנדר נפוצות יותר למרות שמרכב הרכב בדיוק כמו

של הפבוריט פרטי ושם אני לא שמעתי על השטות הזאת .יש הסבר לתופעה

הרכב רשאי לסחוב כ500 ק"ג וגם אחרי ה800 ק"ג הרכב נוסע וסוחב טוב

היה לי סקודה כזאת לפני שלוש שנים עבדתי אז כקבלן שיפוצים ותאמינו לי שהרכב סחב משטח בלוקים כל יומים בכיף

לגבי חורים בגג הלוואי והיו לי כאלה ברכב יכולתי לבקש תוספת במחיר על גג נפתח מקורי מה שבסובארו כשהריצפה תתחיל להיתפורר כך גקסון תעגל חורים

ויאלה "פלינסטון קאר"

משפט אחרון על סקודה פבוריט

רכב זה הגיע לארצנו בשנות התישעים בארץ ישר הלבישו מזגן מקומי סוג "ז"

שיותר מלקרר את הנוסע הוא חימם את הראדיטור

וכמובן הרכב קיבל יחס ישראלי מצוי חשבו שאולי הוא שותה וודקה אז הוא

לא צריך מים וכשהלך הראש מנוע צצו להם המכונאים שיותר משכל מפעילים

מומנט גבוה של כח בוקסה שקורע לך את האמא של האברגות בראש

ולבסוף כשהאוטו מגמגם ובעיקר משמש כקומקום חשמלי מאשר רכב הוא

יגיד לך" עזוב אותך זבל של אוטו" כל מי שהיה לו סקודה כזאת חדשה

יגיד לכם שהאטו נוסע כמו בן ...של ההיא מהכביש עד שהמכונאי שלי נגע בו

פורסם

לשי עוזיאל - בבקשה, אבל בבקשה תשתמש בסימני פיסוק וניקוד כדי שנוכל לקרוא וגם להבין את תגובותיך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

צחוק צחוק,

אך בניגוד לפייבוריט שחורי החלודה שלה יוצרים סאנרוף "סה-לה נטורל", הטנדר סובארו נמכר בארה"ב עם סאנרוף.

84-turbo-brat-red.jpg

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם

חברה שכנעתם אותי, אני ישפץ סקודה יתקין בה מנוע סובארו וסאן רוף חשמלי

מערכת סטריאו עם מגבר ורמקולים במושבים ואני אשמע בפול ווליום חוליו אגלסיס מהתחת.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

וואלה אני יושב וקורא את כל מה שרשמתם ואני ניגנב !! בתור אחד שחובב סקודה טנדר !!

פעם יכלתי להקיא על האוטו הזה יש בוא הרבה דברים מכוערים כמו הדזבורד שלו הפנסים הקידמיים

שלו וכו...

היום אני יותר מי חולה עליו ואני בהחלט מפרגן שיש עוד חובב כמוני מה שכן מה הקשר סובארו החלקים שלה הרבה יותר יקרים מהסקודה בשביל להשיג לסובארו גאנטים יחסית מה שאתה אוהב אתה לא יכול .לך תזמין מי חו"ל איזה גאנט שאולי יתאים לך בארץ יש לך אולי 3 סוגים אורגינלי1 ו2 מגנזיום ...

בגדול אם זה לא 4 על 4 זה לא שווה....

בקשר לסקודה אהבתי לרכב החלה שעבדתי באלומניום ותאמינו לי אני אוהב ליקרוע אוטו עבודה ואני יכול להגיד שאת הסקודה הזאת קרעעעעעתי !!!! והקטע שכל כך רציתי שהבוס שלי יחליף לי אוטו כי הסקודה לא בנוייה לכמות אלומניום שהוא דוחף בה

אז נאלצתי ליקרוע אותה התקלות שקרו לי זה קלאץ , אגזוז (היה חוויה בלי אגזוז), מזגן (מת..), חימום מנוע פעם בשבוע , משולשים , וזהו... בכל אופן היא הייתה שנת 93 .

ויש לה הילוך שני ארוךךך אני הגעתי עם ההיא ל100 בשני לפחות ככה הראה המחוג ונהנתי מכל רגע שלא הייתה עלייה סחורה אני עכשיו מתכוון ליקנות אחד כזה (להחליף לו דזבורד דחוף) אני מאמין גג שנת 94 כי לא בא לי על יותר מהצורה הזו בקיצור חוויה לשפץ תסקודה הזאת ומי שיכול להביא תמונות של כאלה משופרות אז בבקשה חיפשתי ועייפה נפשי חחח כאילו רק בארץ יש אותם.....

• תוכן חדש...