Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שהשוק הזה לא בתדירות יותר גבוהה זה לא היה עוזר יותר לכאלה שנמצאים באמצע פרויקטים?

לדוגמא אחת ל חודשיים?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבל שהשוק הזה לא בתדירות יותר גבוהה זה לא היה עוזר יותר לכאלה שנמצאים באמצע פרויקטים?

לדוגמא אחת ל חודשיים?

ואז לא היה מספיק טעם של עוד וגם לא היה למה לחכות :roll: .

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

זה עניין של טעם או פרקטיקה?

אני אישית מזמין חדש.. אבל אני ראיתי אנשים שפשוט מצאו שם חלקים לרכבים שלהם שלא יכלו למצוא במקום אחר וכמו כן אין יצור מחודש לחלקים לרכבים שלהם

פורסם
זה עניין של טעם או פרקטיקה?

אני אישית מזמין חדש.. אבל אני ראיתי אנשים שפשוט מצאו שם חלקים לרכבים שלהם שלא יכלו למצוא במקום אחר וכמו כן אין יצור מחודש לחלקים לרכבים שלהם

גם אני מעדיף חדש על משומש.

מצאתי בקליות אחוריות לסובארו שלי (שבסמלון) וגם גריל. הכל חדש!!! חדש!!! חדש!!! בנילונים של החברה!!!

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

תחליט, מה היה שם?

בעיקר חלודה...
או אולי:

לדוגמא אחת ל חודשיים?

העניין הוא שצריך לארגן מקום מסודר, באזור המרכז, עם חניה ליד, ועוד כל מיני דברים אדמיניסטרטיבים (אולי ביטוח?). בנוסף, יש לא מעט עבודה למציגים לרוקן את כל המחסנים ולהביא הכל לשוק. לא משהו שאנשים ירצו לעשות כל חודשיים. התוצאה תהיה שיהיו ממילא מעט מאד מציגים.

למרות כל הנ"ל, שזו דעתי האישית, תוכל לפנות לוועד מועדון החמש ולהציע את הגדלת התדירות. אני בטוח שהם ישמחו לשקול הצעה טובה גם ממי שאינו חבר מועדון.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
תחליט, מה היה שם?

או אולי:

העניין הוא שצריך לארגן מקום מסודר, באזור המרכז, עם חניה ליד, ועוד כל מיני דברים אדמיניסטרטיבים (אולי ביטוח?). בנוסף, יש לא מעט עבודה למציגים לרוקן את כל המחסנים ולהביא הכל לשוק. לא משהו שאנשים ירצו לעשות כל חודשיים. התוצאה תהיה שיהיו ממילא מעט מאד מציגים.

למרות כל הנ"ל, שזו דעתי האישית, תוכל לפנות לוועד מועדון החמש ולהציע את הגדלת התדירות. אני בטוח שהם ישמחו לשקול הצעה טובה גם ממי שאינו חבר מועדון.

בברכה,

קובי

אין ספק שהחלודה שולטת שם...

אני חושב שראיתי שם בחלק מהדוכנים אפילו דברים שלא קשורים לרכבים כל מיני עתיקות ודברים משעשעים... אני חושב שיש לזה בכלל פוטנצייל להיות שוק רטרו כזה.. (למשל היה שם אמרל משנת 45) .

קיצור.. אני יודע שיש פה מספיק חברי מועדון שיעבירו את דעתי במידה והם תומכים בה..

בגדול אני חושב שממש יפה שהמועדון מצליח לסגור את המתחם של גני התעורכה ואפשר להסתובב בראש שקט. בין דוכן לדוכן.

וכמו כן... האושר של שנמצא על פני אדם שמצא חלק שחיפש איזה חודשיים לרכב שלו לא יכול להחליף שום מראה.

פורסם

באתי מוקדם והצלחתי למצוא מספר דברים שהיו חסרים לחיפושית שלי לפני ששאר בעלי החיפושיות הגיעו לשוק :-P

היה מגניב,גם הצלחתי להכיר חלק מהפנים שמאחורי הכינויים...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

טח זה שאלה ישנה מאוד

אבל למה המפגש השבועי לא שם

המקום מרווח עם צל חלקי אפשר לארגן עמדת קפה וחדל עם הצפיפות!!!

ליאו

פורסם
טח זה שאלה ישנה מאוד

ליאו

לא יאומן.

כל שבוע הנושא הזה עולה מחדש.

כנראה שיש משהו בזה:roll: .

לירון

פורסם
טח זה שאלה ישנה מאוד

ליאו

ליאו שלום,

1. המקום לא בחינם

2. המקום מחליט לגבי הגזלנים והם תמיד מאד יקרים

3. לסמוך על מישהו לא קבוע שידאג לכיבוד - זה לא מציאותי

4. אוקי נניח שכל אחד יביא שמשייה וכסא מה בחורף???

ובפעם המי יודע כמה בבקשה אתם מוזמנים להציע מקום עם ש"ג + בית קפה הצופה על החניה והפתוח בשבת

ובהזדמנות זאת ביום שישי הבא עלינו לטובה ערב חג הפסח לא יוגש חמץ בקופי טוגו קרי NO BEER!

שבוע טוב

אירית

פורסם
ליאו שלום,

1. המקום לא בחינם

2. המקום מחליט לגבי הגזלנים והם תמיד מאד יקרים

3. לסמוך על מישהו לא קבוע שידאג לכיבוד - זה לא מציאותי

4. אוקי נניח שכל אחד יביא שמשייה וכסא מה בחורף???

ובפעם המי יודע כמה בבקשה אתם מוזמנים להציע מקום עם ש"ג + בית קפה הצופה על החניה והפתוח בשבת

ובהזדמנות זאת ביום שישי הבא עלינו לטובה ערב חג הפסח לא יוגש חמץ בקופי טוגו קרי NO BEAR!

שבוע טוב

אירית

מהרתי מדי לא התכוונתי לדובים אלא NO BEER לבירה , דובים מגישים בקוטב הם לא חמץ הם פרווה!

ותודה למשה אזולאי שהביאני עד הלום

אירית

פורסם

אני לא מנסה להיות בוטה או מתנסה אבל באיזה עלות מדובר אם אפשר לדעת

יש מחירים שכל אחד יסכים איתי שהיה מוכן לשלם למען שקט נפשי {בטחון הרכב שלו}

יכול להיות שזה חד פעמי אבל המקום הזה נראה שומם

חניה בשפע וניתן יהיה אפילו לרכז את רכבי האספנות בצד אחד ובצד שני את רכבי חברי המועדון שלא יענשו ויצטרכו לחנות מרחק ק"מ וללכת ברגל כמו שקורה עכשיו

זה באמת שאלה תמימה ואני לא בה להטיף לאף טחד

ליאו

פורסם
אני לא מנסה להיות בוטה או מתנסה אבל באיזה עלות מדובר אם אפשר לדעת

יש מחירים שכל אחד יסכים איתי שהיה מוכן לשלם למען שקט נפשי {בטחון הרכב שלו}

יכול להיות שזה חד פעמי אבל המקום הזה נראה שומם

חניה בשפע וניתן יהיה אפילו לרכז את רכבי האספנות בצד אחד ובצד שני את רכבי חברי המועדון שלא יענשו ויצטרכו לחנות מרחק ק"מ וללכת ברגל כמו שקורה עכשיו

זה באמת שאלה תמימה ואני לא בה להטיף לאף טחד

ליאו

ליאו ממש לא , לרגע לא חשתי בטון של בוטות מצידך חל וחסיסה, מעבר לעלויות זהו מקום שצריך להזמינו הרבה מראש ולהתחייב דבר שהוא כמובן לא מציאותי מבחינתנו אנחנו לא יכולים להבטיח נוכחות כל יום שישי על אף שזה קורה אבל עדיין לא ניתן להתחייב מראש ובטח לא לשלם מראש (זאת על מנת להבטיח שהמקום לא יושכר לאירוע אחר) ולכן כל שאר הטיעונים פשוט זניחים.

אירית

• תוכן חדש...