רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
וספה 200 מסוף שנות השמונים-בכמה נמכרת +-? תודה.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בפעם הראשונה בחצי שנה עידכנתי את האתר שלי עם אוסף תמונות המתעדות את העבודה האחרונה שעשיתי על האוטו שלי. האתר כאן. כדי להגיע לתמונות, לחצו על הכפתור שכתוב עליו "Engine Work". ישנם שני עמודים של תמונות. כדי לעבור ביניהם לחצו על המספרים "1" ו"2" באינדקס של התמונות. ישנן כתוביות מתחת לחלק מהתמונות - גלגלו את החלון עד הסוף כדי לקרוא אותן.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
יש לי רכב ששמתי עליו עין בחצי שנה האחרונה, מדי סופ"ש אני עובר לבדוק האם הפתקים שהשארתי לבעלים זוכים למענה. אבל... ביינתים הם מצטברים, וכך גם הרכב שצובר אבק ולכלוך. והמתוק הזה מביט אלי מבעד לשני פנסים עגולים וגריל "מנוקל" בעצבות בכל פעם שאני מיישר מבט אליו (ואני לא מדמיין את זה...) כיצד ניתן לאתר בעלים באמצעות מספר רישוי? יש פה מישהו שיכול לעזור לי?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני יודע שזה לא פורום אופנועים, אבל אני מרגיש כאן מספיק בבית בשביל לבקש עזרה ... אני מחפש אופנוע מוטוגוצי. בכל מצב, בכל שנה, בנפח 500 או 650 סמ"ק. אם ראיתם / שמעתם / יש לכם כזה בחצר - תודיעו? אמיר 050-8669963
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קונטסה של הינו. אשמח לקבל תמונות או מידע. תודה רבה, אורי.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, לאחר שהושלמו הליכי רכישת הרכב אותו אני עומד לייבא וחלפים בודדים, אני מתכוון להוציא את הרכב לדרך בקרוב מאד, אל מחסני חברת השילוח הימי בארה"ב. אני מתלבט איזה כיסוי לקנות לרכב, האם כדאי לקנות בחו"ל או בארץ ומאיזה סוג, והאם כדאי לכסות את הרכב גם בעת ההובלה כאשר הוא מובל בתוך מכולה סגורה. עצות, המלצות ובמידת האפשר גם מידע על מחירים - יתקבלו בברכה. תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם..., היה לי חודש ארוך מאוד עם חיפושים אחר ריקשה.. חיפשתי חיפשתי... ולא מצאתי.. למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא או לקנות ריקשה בכל מצב לא בסכום מופרז..? זה מאוד חשוב לי הריקשה הזאת אני כבר כמה שנים חיפשתי את הרכב הזה אבל רק החודש לאחרונה התעניינתי יותר ויותר מצאתי רק שילדה של ריקשה זרוקה בוואדי אבל כולה אחולה והיא מפוצצת חלודה אבל בכל זאת לקחתי.. אז שוב, אם מישהו רואה או יודע איפה יש ריקשה למכירה או למסירה בכל כל כל כל כל מצב שיודיע לי על גבי הפורום או בפרטי .. תודה... בברכה-רכב_אספנות שמחפש ריקשה
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
קפריס קלאסיק שנת 85 ומטה רצוי עם טסט 052-2570950 בתודה מראש יוסי.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
מצאתי קרוב שלכונהשלי אוטו מכוסה פתחתי אותו מקדימה לא היה סמל היה גריל חסר... אבל מאחורה מצד ימין היה כתוב "רום" בעברית ומצד שני היה כתוב 1301 איזה אוטו זה?
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
קורטינה 63
מאת דרור- 0 תגובות
- 937 צפיות
למכירה גריל ושני פנסי איתות חזית לקורטינה 63 . משומש . דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יצא לי להסתובב היום בפירוקיה באיזור מגוריי [השפלה] והופתעתי מאוד מרכבים שראיתי שם - חשבתי אולי לשתף פה את הפורום בקצת ממה שאפשר למצא שם... טלבוט סולרה ג'אנטים מגנזיום \ סגסוגת של רכבים ישנים [אני אישית הבחנתי ברביעיה מדהימה של גלגלים של רנו ישנה] פיזו' 404 עם רשיונות - במצב בינינו - ראויה בהחלט לשיפוץ BMW E21 ישנה לחלקים הפירוקיה נמצאת במושב זיתן. רון.
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
רישיון ייבוא
מאת bender- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 881 צפיות
האם יש תוקף ליישום רישיון הייבוא לאחר שמקבלים אותו??
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום האם למישהו יש ניסיון ו/או מכיר מקום שבו אפשר להסיר את כל הצבע והחלודה משלדה ערומה לגמרי(של מיני מיינור) על ידי שיטת "acid/alkaline dipping" שבה מטבילים את ה"בודי" במיכל של חומר כימי שמסיר הכל ומשאיר שלדה נקיה מחלודה,צבע ישן וחומרי מילוי למינהם ומוכנה לפחחות יסודית וצבע. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות? בתודה מראש ניר.
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הבנתי שזה נשלח בשבוע שעבר אך אני טרם קיבלתי
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סוף סוף הזדמן לי לקבל את המצלמה ואת הכבל שמחבר אותה למחשב באותו זמן הרכב: אופל רקורד שנת 1971 4 דלתות, מנוע 1700, גיר ידני 4 הילוכים + אחורי, 60 כ"ס פלוס מינוס. ביצועים: 0-100 - זה לא העניין פה מהירות מקסימלית - זה לא העניין פה (יכול להגיע ל 140, אבל לא יוכל לעצור) צריכת דלק - צורך 96 נוחות נסיעה: ספה מקדימה, ספה מאחורה, מה יכול להיות יותר נוח מזה ? (ולא רק לנסיעה ) התנהגות: מניע, נוסע, פונה שמפנים את ההגה, עוצר (לוקח זמן אבל בסוף הוא עוצר) בסה"כ לא עושה בעיות איבזור: אור שפותחים את הדלת. מזגן- יש והוא אפילו מקרר, אבל כואב לי הלב להפעיל. רדיו- יש, קורע את הסרט של הקסטות וקולט מסרים מהחלל החיצון. שורה תחתונה: האו…
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
אוסטין מטרו
מאת מינימן- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט אני מחפש אוסטין מטרו או מנוע של אוסטין מטרו או כל מידע על אוסטין מטרו אשמח לקבל פרטים בתודה מינימן
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ניצבות (השבוע) בגאווה בקניון עצמו שלוש מכוניות של חברי מועדון כחלק מאירועי "אביב אטליה 2005" שיגיעו לשיאם ב"טרגה פלוריו" המקומי המתכונן לסוף החודש ואם אתם כבר שם מומלץ לעלות לקומה העליונה של הקניון שם סמוך לכניסה למעלית לגג ישנן משקפות תלת מימד לתמונות מזמנים שונים בתל אביב (כן גם קצת מכוניות) הגישה חופשית
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
למכירה פיאט 600 1 2
מאת mike77-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למכירה פיאט 600 שנת 67 מכני מצוין + טסט צבע כחול מטלי . המחיר 9000 ש"ח לא גמיש אפשרות החלפה . 0506530354
הודעה אחרונה מאת ירון, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ,מחפש פולקסוואגן "notcheback"מעל שנת 70 לשיפוץ! אך לא חייב להיות משקנתה! ולא חייב להיות במצב נסיע לכן לכל אחד שלא מכיר אני מצרף תמונה לזיהוי תודה..
הודעה אחרונה מאת 1302muykef, -
- 0 תגובות
- 880 צפיות
עדיפות ל1303 1600 ,אבל לא מחייב . עדיף ללא תוספות כמו חלונות חשמל, הזעקה, ספויילר ,כסא מפלט וכו' מצידי מחר אני בא לקנות ....
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
במסגרת תוכניות שימור\שיפוץ דגמים שיש לי סימפטיה אליהם, תמיד ידעתי שבעתיד אשפץ סיטרואן BX, לזכרה של המכונית ה(כמעט) ראשונה שעליה נהגתי. למי שאינו מכיר (יש כזה ?) ה-BX הוצגה בשנת 1982, עלתה לישראל שנים ספורות אח"כ, היתה להיט מכירות היסטרי בשנים 1987-1988, ואח"כ דעכה במהירות כיוון שרוב הלקוחות לא היו מוכנים לתחזק את המערכת ההידראולית שלה בקביעות (במכוניות רגילות אפשר לנסוע עם בולמי זעזועים גמורים במשך שנים - זה רק הופך אותן למסוכנות מאוד. ב- BX, בולמי זעזועים גמורים הופכים אותה לבלתי נוחה בעליל, וזה כבר לא היה מקובל על עם ישראל). יצורה הסתיים בשנת 1994, והיא הדגם המצליח ביותר בתולדות היצרן. הבעיה היא שלאור מחירם המגוחך של האקזמפלרים שעוד קיימים (4000 ש"ח למכונית …
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תהנו... http://www.classiccar.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=230&PN=1
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה זה האוטו הזה הוא נראה מגניב....יש למישהו כזה למכירה לפני או אחרי שיפוץ???. הנה האוטו לא יודע של מי.. http://www.carsforum.co.il/phpBB2/album_personal.php?user_id=5 תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת רכב_אספנות, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב לכולם. חבר שלח לי היום תמונה של סובארו קופה בצבע חום כהה ממפגש מועדון ה-5 היום. מישהו יודע פרטים על הרכב הזה ו/או מכיר את הבעלים? תודה, גל. מועדון סובארו שטח ופנאי.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לקבל עזרתכם והמלצותיכם על בעלי מקצוע באזור חדרה עבור: מוסך שיוכל לעזור לי בטיפול לפולקסווגן ואריאנט שנת 69 דגם 411L (הכנה לטסט). פחח/צבע ורפד לבצוע עבודות שפוץ ושחזור לאוטו (העבודות הגדולות). יבואני חלפים.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 0 תגובות
- 895 צפיות
עזרה אני צריך הילמן מינקס לחלקים שנת 68 עד 72
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ישנו רכב שלא הונע שנה וחצי האם להניע או לעשות פעולות מקדימות לעזרתכם הדחופה אודה
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
חלקים לNORTON
מאת amitexc- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך גלגל קדמי או נבה קדמית לנורטון 16 H. כמו כן גם מכסה שסתומים רפלקטור קדמי וכל מיניי דברים קטנים. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג?
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קיימת בעיה כלשהיא להתקין וו גרירה לרכב אספנות? הכוונה מבחינת אישורים במשרד הרשוי ולא ההתקנה עצמה, העניין מטופל כמו רכב רגיל או בגלל שהרכב הוא אספנות חלים עליו הגבלות או חוקים לא ידועים? בתודה עמית.
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שנת 74 1.3 תודה.
הודעה אחרונה מאת ירון פ,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פיזיקאי שימושי
- Camaro 92
- beresford
- SlowRide
- malcishua
- gpm11
- גולדן191
- natco
- SurfHigh
- fatboy1340
- Shaike.Zam
- Itzik-b