Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון האתר על האוטו שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הראשונה בחצי שנה עידכנתי את האתר שלי עם אוסף תמונות המתעדות את העבודה האחרונה שעשיתי על האוטו שלי.

האתר כאן. כדי להגיע לתמונות, לחצו על הכפתור שכתוב עליו "Engine Work". ישנם שני עמודים של תמונות. כדי לעבור ביניהם לחצו על המספרים "1" ו"2" באינדקס של התמונות. ישנן כתוביות מתחת לחלק מהתמונות - גלגלו את החלון עד הסוף כדי לקרוא אותן.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

נראה כי היא מושקעת ומטופלת בצורה יסודית.

יפה לראות אותה לפני ואחרי.

כמה רכבים מסוג זה יש בארץ?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דני שלום

שתי שאלות, בקלאסיק קאר יש רכב כמו שלך למכירה באותו צבע, האם אתה מכיר אותו ומה אתה יכול לספר עליו?

יש בירושלים פלקסווגן שהוא\היא הכלאה בין חיפושית לרכב יותר מודרני, ז.א הגג בצורה של החיפושית והחלק התחתון מודרני יותר, מנוע 1600 ומדובר ברכב מקורי, ראיתי רק אחת כזאת. כמומחה האם אתה יודע במה מדובר?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
נראה כי היא מושקעת ומטופלת בצורה יסודית.

יפה לראות אותה לפני ואחרי.

כמה רכבים מסוג זה יש בארץ?

ל'

תודה.

תמונת ה"לפני" כפי שהיא מופיעה באתר לא מראה את המצב הרכב כפי שהוא היה כשהבאתי אותו לראשונה הביתה. את המצב הראשוני אפשר לראות כאן.

הפסקתי לקשר לתמונות האלה, כי זה כבר די רחוק ולא ממש רלוונטי.

ידוע לי על שש מכוניות כאלה בארץ, שתמונותיהן מופיעות גם באתר שלי.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
דני שלום

שתי שאלות, בקלאסיק קאר יש רכב כמו שלך למכירה באותו צבע, האם אתה מכיר אותו ומה אתה יכול לספר עליו?

יש בירושלים פלקסווגן שהוא\היא הכלאה בין חיפושית לרכב יותר מודרני, ז.א הגג בצורה של החיפושית והחלק התחתון מודרני יותר, מנוע 1600 ומדובר ברכב מקורי, ראיתי רק אחת כזאת. כמומחה האם אתה יודע במה מדובר?-רן

לא מצאתי רכב כזה בקלאסיקאר. ידוע לי על רכב דומה לשלי ששייך לבחור מעפולה, שהיא למכירה. האוטו במצב די טוב.

אני לא יודע על איזה רכב אתה מדבר בי-ם. אולי Type 3 fastback?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

בדיוק מנוע כמו שלך הנעתי ביום שני על רכב שלא זז 10 שנים לערך, הוא הניע בעזרת קצת דלק בקרבורטורים ללא בעיה כלל! (כמובן אך ורק אחרי עריכת כל הבדיקות המקדימות הדרושות וכו')

רק חבל שכל הברקסים תפוסים לגמרי, אני מקווה להעלות תמונות בקרוב.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
צודק טעות שלי הרכב מפורסם ביד שניה

1_6_20050505140520.jpg

כן, זה האוטו של ידידי הרמן מעפולה. בהחלט שווה להסתכל.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
בדיוק מנוע כמו שלך הנעתי ביום שני על רכב שלא זז 10 שנים לערך, הוא הניע בעזרת קצת דלק בקרבורטורים ללא בעיה כלל! (כמובן אך ורק אחרי עריכת כל הבדיקות המקדימות הדרושות וכו')

רק חבל שכל הברקסים תפוסים לגמרי, אני מקווה להעלות תמונות בקרוב.

המנועים האלה כנראה אלמותיים. כמו שכתבתי באתר, הוא התניע ללא כל בעיה כשהוא היה במצב הזה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
המנועים האלה כנראה אלמותיים. כמו שכתבתי באתר, הוא התניע ללא כל בעיה כשהוא היה במצב הזה.
לעומת הסוסיתא שהנעתי כשעה לפני זה ,לאחר מעמצים רבים שם בנזים, פלאגים חדשים וכל טוב ,רואים פשוט למה מתכוונים כאשר אומרים "תכנון גרמני", הניע ללא בעיה לאחר כ"כ הרבה זמן... זה היה מדהים.

ואפילו כמעט נסע :lol: (רק חבל שהברקסים לא היו שמחים מעוד להתעורר אחרי 10 שנין של שינה).

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אבק או ליכלוך לא היו אף פעם בעיה להיפך בכמה מכוניות שלי הם היו הדבק היחידי שהחזיק את כל החלקים ביחד-רן:-)

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...