רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום... למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג מוריס 10 כמו של דרור מהפורום?? תודה לכל העוזרים..
הודעה אחרונה מאת רכב_אספנות, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היא נימצאת מיתחת למיפעל נס קפה עלית ליד מוסך שקוראים לו מוסך המאירי.
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני אספן של מכוניות קצת אחרות ... כשראיתי תמונות של הרנו של משה החלטתי שגם אני רוצה אחת (רק ששלי בקנ"מ של 1:43)
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני מוכר בכאב רב את האהובה שלי שברולט נובה ספורט קופה..V8 5000 CC +טסט לחצי שנה ..שנת 72 האוטו הוא רכב אספות הרשום במועדון החמש.הרכב אחרי טיפול כללי צבע שחור ....רכב אחד היפים כרגע אין לי תמונה בקרוב אני יוסיף אחת אבל אם יש מישהו רציני שייצור איתי קשר לדוא"ל או לפלפון 0507768876
הודעה אחרונה מאת שובל, -
מתי הוא מתקיים בדיוק? תודה
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חשבתי שיהיה נחמד להגיע בשיירה למפגש אז: אני מוציא שיירה מתחנת הרכבת של רשל"צ דרך רחוב הרצל עד לצומת בית דגן. משם שמאלה לכיוון ת"א ובמחלף משמר השבעה אני עולה לכביש גהה. עד לפארק הלאומי שבר"ג. חברים שגרים ברשל"צ. רחובות. נס-ציונה. באר יעקב. והסביבה מוזמנים ליצור איתי קשר בה"פ או לנייד כדי שנדע כמה רכבים מגיעים. יכולים להצטרף אנשים מאזור בית דגן רמלה ולוד בצומת בית דגן. אשמח לשמוע על עוד אנשים שיארגנו שיירות בשרשור זה. משה אזולאי. 050-736-00-67
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מה שיותר ארוך יותר טוב ?-(אירית תגובה-חובה)-בוקר טוב -רן
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום איך מגדירים וכותבים טמבון בשפה מקצועית
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
מחפש תושבות מנוע
מאת שובל- 1 תגובות
- 756 צפיות
שלום אני מחפש בנרות תושבות מנועה לשברולט נובה72 V8 5000סמ"ק אם מישהו יכל לעזור לי ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 3 תגובות
- 862 צפיות
שלום, רציתי לדעת פרטים על המסע הזה, אני לא כל כך יודע מה יהיה שם אבל אני מאד מעוניין לצלם כל עוד יש מכוניות ואם יש משהו שקשור לראלי אז מה טוב. אז קודם כל פרטים כללים על המפגש וגם לו"ז ומקום אני בקרוב אצטרף למועדון החמש אחרי שאירית אמרה לי שזה לא בהכרח לכאלה עם מכוניות, כי אני מתעניין בנושא מאד ורוצה לקבל את המגזין והקלסיקון ולשמוע הרצאות. ואחרי שאני אקבל את הרישיון נהיגה אני אתחיל לעבוד על המכונית הראשונה שלי שאני מקווה שתיהיה פיאט500 (: ובינתיים אני לומד (תרתי משמע) תודה
הודעה אחרונה מאת idanst, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, זוכרים את השאלה הזאת של אלון? : http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=69240 אז אני לא שואל על CTI, וגם לא מעניין אותי ערך כספי, כי כמו שכתבתי כבר אז לאלון: "ובכל מקרה אני מבטיח לך שלא תתעורר יום אחד בבוקר והאוטו יהיה שווה מיליונים." מה שכן מעניין אותי, בעיקר לאור התשבוחות שחובבי הז'אנר מרעיפים עליה, ובהתחשב במצבה המדהים והמקורי ובמספרים המצומצמים בה היא יוצרה, הוא הערך האספני העתידי של ה-205 Rally ? למישהו יש איזו תשובה מלומדת ו\או מעניינת ? אגב, תמונה של הרכב (נ.ב גם הג'אנטים המקוריים אצלי בבית):
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
לחובבי Mustang ! 1 2
מאת ערן-B18- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.uniqueperformance.com/base.aspx אם היה לכם את הכסף... הייתם מכונים לשלם עליה 109 אלף דולר? אם היה לי 50אלף דולר אז הייתי קופץ על המציאה בתודה ערן
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
פרטים יינתנו בהמשך מקבל הצעות מחיר
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מדובר בהתקן לנעילת קסדות על אופנוע שנמכר בעבר בארץ. הוא מתחבר עם ברגים בעלי ראש משולש - למניעת גניבות. אני מחפש את הבוקסא המשולשת ומתחייב גם להחזיר אותה ! דיסק יש לי , הוא ישאר למצב של אין ברירה. תודה מראש ישי 050-6508189
הודעה אחרונה מאת nivz, -
- 4 תגובות
- 852 צפיות
מרקורי משנות ה-70, שדומה לפורד פיירמונט מקדימה, אבל עם שתי דלתות. מנוע טורי- 6 בוכנות. -מה זה, לעזאזל, ו"עם מה אוכלים את זה" - או בקיצור, יש למישהו נתונים על הדבר כזה - נפח מנוע, שם, וכ"ד? פשוט, ראיתי והתעניינתי...
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
נשים ומכוניות קלאסיות - על זה בטח לא תפסחו 1 2 3
מאת Guest AKICHU- 2 עוקבים
- 36 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני רואה שאתם מה זה עייפים ושום דבר לא זז, רכב אספנות ניסה לעורר אתכם בתחרות ציורי מכוניות קלאסיות ואתם השבתתם לו את השמחה אז אולי אני אצליח יותר, ירון פרץ משוכנע שאני פמינסטית ובשם זה אני דורסת כל יצור בצלם אלוהים (אדם למי שלא הבין) אז הנה אני חווה מניפה דגל לבן ומנסה לשמח אתכם שאנו לכם עזר שכנגד, תרומתנו הנשית הצנועה לתעשית הרכב הקלאסי סמלי רכב או יותר נכון HOOD ORNAMENTS באנגלית, יכולתי להביא גם חומרים אחרים אבל זהו פורום חינוכי וטוב שישאר כך השאר פה http://northstargallery.com/cars/cargalflyingladies.htm כמובן אתם מוזמנים להשתתף בחומרים משלכם נשים ומכוניות הערגה האולטימטיבית הלא כן??? אישפוז השכיל לחבר בין שיר אהבה לאשה , לבין פורד מוסטנג מאד פרודיאנ…
הודעה אחרונה מאת nivz, -
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום בכביש בירידה ממחלף קק"ל לכיוון הרצליה ראיתי מכונית אספנות שחורה ,זוכרים את הבטמוביל הישנה ?, ככה היא נראתה בדיוק , כנפיים עטלפיות כאלה בכל פינה של הרכב,גריל כסוף גדול אובלי בחזית ,ופנסים עגולים קדמיים ואחוריים,נהג בה אדם זקן , מישהו יודע איזה רכב זה? אני לא בדיוק הצלחתי לזהות אותה ,אבל הנה הבטמוביל הישנה בכל אופן : הדימיון הוא בכנפיים האחוריות והקדמיות
הודעה אחרונה מאת nivz, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנו מתחילים בחגיגות שנת ה-20 למועדון ה-5. לדעתי צפוי שיבואו לפחות לחלק מהאירועים קהל צופים רב, וזה הזמן "לעשות נפשות" למועדון ולרעיון. בכדי להפיץ את הנושא ככל שניתן, רצוי שנבוא לאירועים אלו לבושים בחולצות המועדון. הדבר יתן מראה של "עוצמה" ו"כמות" בתנאי כמובן שרבים מאיתנו ינהגו כך. בדרך כלל אנשים אוהבים להצטרף לכח חזק, עקב כך לדעתי יצטרפו למועדון חברים נוספים "חולי נושא האספנות". זכרו: "מחולה לחולה - כוחנו עולה". אגב, באירוע מסוג זה שיתקיים בשבת ודאי יהיה דוכן או שניים למכירת אבזרי מועדון, אז מי שאין לו חולצה - יוכל לקנות. (וכובע גם . . . ) אבי.
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לראות ולא להאמין http://www.classiccarsrotting.com/tour.html
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב אז ככה דוד שלי חשב לרכוש מכונית הוא מצא במוו קופה שנת 85 ידנית יד ראשונה או 2 נדמה לי עם 120 אלף ק"מ בלבד!! אה שכחתי הדגם הוא 316 איך הרכב בכללי ? צריכת דלק ? והאם כדאי מבחינה כללית תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
ראיתי "חיה מוזרה" - דגם של סיטרואן BX, שאינני מכיר: משהו, כמו BX15TGE, או משהו! מישהו מכיר דגם כזה של ה-BX? פשוט, מעניין! לפי ה- 15, בטח עם מנוע 1.5...
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום רב. כחובב עתיקות בכלל ומכוניות בפרט וכאחד שמפגין נוכחות במפגשים שברמת אביב הייתי רוצה לדעת יותר פרטים בנוגע לאירוע בפארק הלאומי ב- 28.5 מאיזו שעה בבוקר? האם כל אחד יכול לבוא? וכ"ו.. תודה מראש אורן.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
החלפת מנוע לV8
מאת dimako- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם.לפני כשנה קניתי שברולת נובה 1978 עם מנוע 250.הפקדתי רשיונות וכרגע רכב ממתין לשיפוץ.מנוע עובד אך יש בעייה בתיבה.אני רוצה להחליף מנוע ל305 כי למיתב ידיעתי אין הבדל במבנה רכב בין שני מנועים הללו.הלכתי למשרד רישוי בחיפה והם שלחו אותי לתל-אביב כי להם אין נתונים על דגם זה.השבוע אני מתכוון להגיע לתל אביב,אך אולי מישהוא יודע ל מי עדיף להגיע ו מה להגיד ו איך ניתן להוכיח שאוטו שלי היה גם עם V8?שאלה נוספת זה לגבי תיבה.הייתי בגירומטיק בחיפה ו הם נתנו לי הצעת מחיר של 3000 לפני מע"ם.אולי שווה להביא תיבה מארצות הברית? תודה על תשובותכם. דימה
הודעה אחרונה מאת dimako, -
טנדר מוריס מיינור
מאת N.Y- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בטנדר מוריס מיינור עם ארגז פתוח (pick-up) בכל מצב. אם למישהו יש מידע על טנדר כזה למכירה אודה לו מאוד . בתודה מראש ניר.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה אוסטין מטרו שנת 90 במצב מעולה טסט ביוני! לקבלת פרטים נוספים נא לפנות למספר טלפון הבא בלבד!!! 09-8337602 ולבקש את אברהם ארזי!
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
להנהתכם http://home.arcor.de/NSU110/id182.htm עדיין לא מצאתי פרטים על פרינץ-3 מי שמכיר אשמח לשמוע-רן
הודעה אחרונה מאת hreuven, -
גיר אוטומט
מאת כפיר 78- 0 תגובות
- 882 צפיות
מחפש גיר אוטומט תקין או משופץ בעלות סבירה לvw קרוול מנוע 2100 מודל 85
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
- 1 תגובות
- 810 צפיות
שלום לכולם, יש בתל-אביב באחד הפניות מרחוב שונצינו (מול גל-אור) חנות שמוכרת אך ורק חלקים לתיבות הילוכים אוטומטיות. מישהו יודע במקרה איך קוראים לחנות, ואת מספר הטלפון? תודה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 13 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
אני רוצה לבנות באגי חד מושבי...עם מנוע חיפושית אבל ..נעבור לשאלות : -כיסא אחד של טומקאר כמה יעלה + -??? -למנוע חיפושית, ניתן להרכיב גלגלים של טרקטורון? -את מערכת ההיגוי איך עושים? ההגא בא מסודר עם המנוע שאתה מפרק רק את השילדה? *חייב עזרה בצורה החיצונית, בעיצוב שלו..משהו לא מסובך* הבאגי אמור להיבנות לילד בן 11 וחצי עוד מעט 12 שהוא בן דוד שלי אז הבאגי חייב להיות טיפ טיפה גדול מקארטינג אבל ממש בטיפה.. תודה לכולם....רכב אספנות.. :smilecolr
- 0 תגובות
- 818 צפיות
חבר הודיע לי שיש מוסטנג V-8 79 למכירה האם מישהו בפורום יודע על מה מדובר ? תודה
הודעה אחרונה מאת dodge,