Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי Mustang !

ערן-B18
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי... אז התווכחנו סתם.

אני הייתי בטוח שאנחנו מתווכחים על מוסטנג 67 משופצרת VS. מוסטנג חדשה מהחברה, כלומר מוסטנג המודרנית, מודל 2005. זה מה שהבנתי מ"חדשה מהחברה"...

כל הזמן הזה טענתי בלהט שאני מעדיף את הישנה, ולא אכפת לי עם איזה מנוע, על פני הדגם החזק ביותר של מוסטנג החדשה - שלמרות שהיא מכונית מרשימה, היא לא עושה לי את זה.

אז אם אנחנו מדברים על מוסטנג 67 אורגינלית VS. מוסטנג 67 עם שיפורים - אין לי שום דבר נגד השיפורים, נהפוך הוא. כל זאת כל עוד הם PERIOD, כלומר שיפורים שהיה אפשר למצוא על הרכב באותן שנים בערך. העיקר לשמור על רוח התקופה שבה יוצר הרכב. זו המהות של רכב אספנות - לשמר רוח של תקופה.

לקחת רכב קלאסי ולשתול בו מכלולים חדישים מבוקרי מחשב נראה לי כמו צלם בהיכל. אבל לקחת רכב קלאסי ולשדרג אותו באותה דרך בה היה עושה את זה PETROLHEAD כשהרכב היה חדש - אני בעד. מאוד בעד. גם על הלנצ'יה שלי יש קרבורטור מוגדל, קארטר עם מחיצות, רדיאטור מוגדל, צמיגים במידה של הדגם החזק יותר בסדרה, ובעזרת השם עוד נמצא זמן לשתול את ההאדרסים של אנסא שמחכים בצד. ואני בן אדם שאכפת לו ממקוריות. מנוע של קאפה לא הייתי שותל בה. חבל לי.

לקחת שם של רכב קלאסי ולהדביק אותו על דגם חדש בכלל נראה לי כמו תרגיל ציני של אנשי שיווק, ועל זה התרעמתי. כשמדובר ברכב מודרני, אני משווה אותו למודרניות אחרות ולא לקלאסיקה ממנה הוא גנב את השם.

פורסם

בגלל זה פיספסת את כל הקטע של הסדנא הזאת..

הם משתמשים ב מוצרי אפטרמרקט אבל הרכבים יוצאים עם 720 כ"ס .

פשוט muscle אמתי ויאה למוסטאנג.

אני אישית חושב שי לכל דבר גבול וטעם.

מין הסתם אני לא ישים לי באוטו מנוע הזרקה כי הוא רוצח את הנשמה שלו ואת המהות שלו.

אבל אני אשים יחס דחיסה של 11.65 קאמשפט מטורף ראשים מאלומניום עם שאסתומים גדולים יותר

ולא חסר מה... כדי להפוך את המוס לרוצחת אימפרזות סידרתית.

ואפשר לעשות גם restomod ואפשר גם להשאיר את הרכב מקורי ומה שיסגיר את כל הסינפוניה הזאת זה ג`אנטים גדולים עם חתך נמוך.

עכשיו הבנת ?

דרך אגב אין על קאפה....:twisted:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ודרך אגב אם זאת הבטא שלך שהייתה במרוץ של הפורמים בחניה של הקניון...

היא פשוט

מ ד ה י מ ה

פורסם

אז מסתבר שאנחנו באותו ראש בסופו של דבר!

יחס דחיסה, קמשפטים, האדרסים, פורטינג, קרבורטור עם דיזות כמו צ'ופצ'יק של קומקום...

ואגב, לא נראה לי שזו הבטא שלי שראית. על שלי יש עוד קצת עבודה ברוך השם, אבל אני בכיוון. השבוע הוכנס המנוע חזרה אחרי ששבועיים הוא היה בחוץ. מקווה לסיים את הכל עד שיגיע זמנה להפוך לאספנות. :wink:

פורסם

הבנתי גם מה הטעה אותך...

שאמרתי super snake חדשה מהחברה.

הכוונה לדגם של הסדנה שיש לו 720 כ"ס...

חפיף...

דרך אגב אתה מתכוון להשים את ההדרס על היחס דחיסה המקורי שלך?!

• תוכן חדש...