רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
שאלה לJLAVI בקשר לטסט בBX
מאת Guest sharoniko- 1 תגובות
- 676 צפיות
על מה אתה חושב שהרכב יכול להכשל? אני מתכוון דברים נפוצים ברכב הזה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
רכבים שראיתי היום למכירה.
מאת Guest sharoniko- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יד ראשונה מזקן ,מנוע 1400 צבע לבן שנת 77 +טסט. גיר ידני, נראית חיצונית מצויין כמעט בלי חלודה. הרכב בנווה שרת עם שלט,אני לא זוכר את שם הרחוב אבל אני יכול לבדוק אם מישהו מעוניין. ראיתי גם סובארו XT טורבו לבנה למכירה עם שלט בנוף ים בהרצליה מודל 86 נראת מצויין. ברחוב הפרסה. עוד בנוף ים בהרצליה סיטרואן בי איקס GTI 1900 ב1500 שקל-ככה כתוב בשלט. הרכב בצבע שחור ובלי טסט,גיר אוטומטי ,שנת 92 +ספויילר וגג נפתח.
-
- 1 תגובות
- 872 צפיות
הוספה האולטימטיבית בקישור הבא http://www.superbike.co.uk/images/for_web/downloads/video_thumbs/9_5_4/Vespa750.wmv
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
קראתי על אוטו בשם אלפה 6 שהיו לא שישה צילינדרים ושישה קרבוראטורים - האם מישהו פעם ראה דבר כזה? - האם מישהו פעם ניסה לכוון מנוע כזה? צביקה? - מה לעזאזל עבר להם בראש??
הודעה אחרונה מאת taly911, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה נפלה הזדמנות בידי לקבל תמורת 1000 ש"ח (סכום פתיחה) פיאט 133 מודל 1980 לרכב אין טסט 4 שנים-משמעות תשלום האגרה הרכב במצב סביר לדברי בעל הרכב מניע ונוסע יש מס' מקומות שהחלודה פערה חורים ברכב לצערי אין לי עדיין תמונה להתרשמות... ועכשיו שלב השאלות: 1. צריך פרט לטסט גם להעביר אותו עוד משהו? 2. פרטים על הרכב עצמו נפח מנוע זמינות חלפים מחלות ידועות... 3. כל פרט נוסף שעולה בדעתכם יתקבל בברכה תודה-רן
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי כמה שיחזורים ושיפוצים בחיים שלי, אבל מעט מאוד ברמה כזאת. http://www.supercarfreak.net/forum/showthread.php?t=4117 ופירוט עלויות: http://www.400gt.com/articles/Alf/CostsRTF6.htm עשו את כל זה, ועוד נששאר להם עודף מ-100 אלף $ ! חסכוניים...
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברה, כבר די מזמן אני מנסה להשיג לעצמי משאית ישנה, עם שתי מטרות: דבר ראשון, אני רוצה, שתהיה לי משאית הישנה- מה לעשות, ואני אוהב משאיות! דבר שני- אני רוצה לשמש אותה כמחסן חלקים. הבעיה: דבר ראשון- אני רוצה משאית, שלפחות תיהיה לה אופציה "לחזור לכביש". דבר שני- חניה. אני צריך מקום, שלא ייפרקו לי אותה, והעיריה לא תעשה לי צרות! אני מוכן לשלם עבור החניה, אך לא סכומים המטורפים, אין לי כרגע יותר מדי משאבים לנושא... אני לא מוגבל במיקום בארץ, מה שחשוב לי, זה שהיא תישאר שלמה ולא יישגעו אותי כל שניה שהיא מפריעה או משהו (אין לי בעיה להזיז מפעם לפעם, אבל לא 20 פעם בחודש!). זהו, אז, אם יש למישהו רעיונות- אשמח, בבקשה בפרטי! תודה! P…
הודעה אחרונה מאת ami123, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 823 צפיות
שלום לכולם. לתשומת לבכם, ישנם כמה שרשורים דביקים שמיועדים לרכז הודעות על נושאים אינפורמטיבים וייעודיים. כרגע מתרוצצות בפורום שתי הודעות שהחברים לא שמו לב או לא רצו לשים לב שיש שרשור ייעודי להן: האסקורט הישנה והמשאית אני לא אמחוק את ההודעות, ולהעביר אותן זה עסק מאד מסובך וגוזל זמן. אבל, בעתיד לא אהסס לנעול הודעות כאלה. בני, מנהל הפורום.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מחפש לקנות מיני מינור במצב סביר (נוסעת) לשיפוץ למישהו יש מושג??? אני מחפש כבר שלושה חודשים ולא מצאתי כלום....
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
צבע כחול כהה ובהיר חצי חצי מנוע 3.6 אוטומט לפרטים 0544473350
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכול האספנים: מי מכם יודע היכן ניתן למצוא כאן חלקים למחרטה ישנה? אני מניח שבמסגרת האספנות, הרבה חברים מייצרים או מתקנים חלקים לבד, בעזרת מחרטה. מדובר במחרטת "9 מתוצרת South Bend . תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ארז כהן, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול עשיתי "דרך קיצור" כדי להגיע לכניסה למגדלי המאה ברחוב אבן גבירול בתל אביב, וכשחתכתי דרך מגרש החניה שבין המגדל לבין רחוב ז'בוטינסקי גיליתי פורד אסקורט (לדעתי מתחילת שנות השבעים) מוזנחת אבל במצב טוב ועם הרבה חלקים. אם זה מעניין מישהו אשמח לספק עוד פרטים והנחיות הגעה...
הודעה אחרונה מאת darkooli, -
שלום לכולם, מועדון NSU_Israel מארגן מפגש NSU, שיתקיים איי שם בסוף יולי \ מהלך אוגוסט. כל בעלי מכוניות ואופנועים מבית היוצר של NSU מוזמנים, כמו כן מוזמנים גם בעלי VW K70 נשמח לארח גם בני דודים מרוחקים יותר, כמו אודי ואוטו יוניון. נשמח לקבל כל מידע על מכוניות ואופנועי NSU למען הקיטלוג. פרטים לגבי המפגש יפורסמו במהלך החודש או בתחילת חודש הבא. נדב.
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מחפש ג'נטים 15 אינץ מניקל 4 חורים לחיפושית, מוכן לעשות טרייד אין על הג'נטים והצמיגים האורגינליים של החיפושית שלי. מחפש על הדרך גם שעון סלד אוניברסלי מכל סוג שהוא תודה רבה גיא שפיץ
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש כאן חיפושית שהוסבה לחיפושית באחה... האם שווה לי לקנות את הרכב הזה במצבו(טוב רק תיקון במכסה מנוע (ממה שניתן לראות בתמונה..)) וצריך להחליף אלטרנטור...כדאי לי להביא את החיפושית (באגי) ב5000 אלף??הוא גמיש.. תמונה של המפלצת..
רנו 3
מאת נמרוד רחמימוב- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במסגרת שיטוטים ברשת, נתקלתי באוטו הבא: דומה לרנו ארבע, אבל שונה. מסתבר שהרנו שלוש הוצגה יחד עם הארבע ב 1961 כ"גירסת ליסינג" אם תרצו. מנוע 603 במקום 747 (אח"כ 845), פחות חלונות, פנים בגימור פשוט, ופחות קישוטים חיצוניים, למי שלא צריך את הפאר והכח של ה 4: http://www.renault.com/fr/passion/collection.cfm?page=21962_renault3 מי שרוצה לקנות אחת, מוזמן לחטוף - עוד שעתיים זה נגמר: http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=97149&item=4553073289&rd=1 נמרוד
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
משיטוט ברשת הגעתי ל"ספריית הצבעים" שבה אפשר לראות מה היו הצבעים הרלבנטיים לפי יצרן ולפי שנה (משנות ה-20 של המאה שעברה ועד ימינו): www.autocolorlibrary.com מידע מועיל.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הי חבר שלי קנה רכב שהוא טוען שקוראים לו פורד קוגר או משהו כזה, שיש לו מנוע 5700 והוא שנת 64. מישהו יכול להעלות לי תמונה של הרכב הנ"ל?? כי לא מצאתי ברשת תמונה שלו,(כנראה שאני לא מאיית את השם שלו נכון) הוא אמר לי יש לו פנסים נפתחים או משהו כזה. תודה ירין אלקיים
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
סקר חדש באתר קלאסיקאר שבא לענות על שאלת המחץ, מי היה האופנוע ששינה את פני ההיסוטריה הדו גלגלית... מי היה האבא המיתולוגי של האופנועים שנעים כיום בכבישים? מי הכתיב חוקים חדשים? מי היה "החלום הרטוב" של אופנוענים רבים? מי שינה את פני ההיסוטריה!!! גילי
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מוכר ספורט פרינץ כמו שלי בebay ... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4554455865&category=6472 אוטו נדיר, יוצרו 20831 מכוניות כאלו בין השנים 59-67, עיצוב של ברטונה.
הודעה אחרונה מאת אלעדי, -
גניבות רכב 1 2
מאת השושנים- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם כמה דברי חוכמה הנסמכים על נסיון רב ומצטבר. הנחת עבודה מס' 1 אם משהו מעוניין ברכב שלכם באופן ספציפי והוא מהמוכשרים לגניבה הרכב יגנב! 2 גנב אינו מעוניין להיתפס. 3 הגנב מעוניין לבלות כמה שפחות בתוך הרכב במקום שהחנת אותו. מכאן למגננות. קל מאוד להיכנס לתוך כלי הרכב לשחרר בלם יד ולהדרדר לפינה אחרת שקטה יותר. הפיתרון: אזעקת נפח, נעילה פיזית של הגה, מעצור יד, או גלגל. (מכיר מקרים של אנשים שמפרקים את גלגל ההגה כשהם לא ברכב) ברוב המקרים הרכב עוזב בכוחת עצמו את זירת הפשע כשכוחות הרשע נוהגים בו. פיתרון: משבת דלק סודי, משבת חשמל סודי, לקיחת פרפר הדסטרבוטר בלילה הביתה. השלב השלישי ואחרון ולטעמי החשוב מכולם המודעות: יש להתיחס לרכב כאילו הוא יגנב בכל רגע…
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 884 צפיות
נכון, עוד לא אספנות פורמלית אבל אם מישהו ידע זה בטח כאן בפורום. הדלת החמישית באלפאסוד שלי מוכה קשות בחלודה, ואני מעדיף לנסות להשיג אחת במצב יותר טוב. מישהו מכיר פירוקיה שיש בה סוד ? או סוד שנמכרת לחלקים ? או אולי (בעזרת השם) מישהו שמחזיק דלת כזו במחסן ?
הודעה אחרונה מאת אורן, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הנה תמונות למי שלא היה היום במפגש.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
אוקיי .. אולי לא ניסחתי את עצמי כראוי בכותרת כך לא ידעתי בדיוק כיצד מצתער מנהלים , ואם זה מפריע אנא תערכו את הודעתי! אז קודם כל אהלן .. ויש לי שאלה : נניח ויש ברשותי BMW 520 שנת 85 .. ונניח והמחירון שלה עומד על כ20K ש"ח ( הכל תאורתי ) כמה זמן יעבור עד שהיא תהיה שווה יותר? מקווה שהבנתם את שאלתי תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברים יקרים אני חייב את עזרתכם, כבר הרבה זמן שאני מחפש לקנות בארץ זוג צלחות דיסק קדמיות לחיפושית 1302 71. על הרכב שלי מותקנים כבר דיסקים (אורגינאלים) ואני זקוק רק לצלחות דיסק חדשות מפני שהישנות עברו כבר חריטות. אני אשמח לשמוע אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש בארץ חדשות. תודה
הודעה אחרונה מאת חיפושית צהובה, -
באוטו שמדובר הוא לא כזה רכב אספנות אבל נראה לי שכאן הכי מתאים היה לפרסם את ההודעה כי בפורום "רכב כללי" משום מה אחרי יום העלימו אותה משם. אז מי שלא ראה את ההודעה הקודמת אני מעוניין ברביעיית טסוט לאודי 80 יש מישהו ששמע או מכיר מישהוא שיש לו ומעוניין למכור, או איפה אני משיג כאלו? יעזור לי מאוד מחכה לתשובה בהקדם!
הודעה אחרונה מאת maor/z, -
- 2 תגובות
- 861 צפיות
האם מישהוא יכול לסרוק את הכתבה שהיתה על פורש בכלל או שהיא היתה על 914 במגזין אוטו לפני חודש\חודשיים?? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב חברים. ביום שישי האחרון העברתי לבעלותי סטיישן שנת 80 במצב מכני די טוב וזאת בנוסף לסטיישן שנת 92 הקיימת. במשך השנה-שנתיים הקרובות שתיהן ישופצו למצב חדש מהמפעל. במסגרת כל מהלך השיפוץ של שתיהן אני אעדכן בפורום עד למצב הרצוי מבחינתי. השאיפה שלי היא לאסוף סטיישנים מ-FF1 ועד לפורסטר טורבו והאאוטבק החדשה שזה יקח כמה שנים טובות. אני מצרף בזאת תמונות של שתי הנסיכות שלי. למפגש המועדון הקרוב אגיע עם שתיהן. גל.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
לאיפה הם נעלמו?
מאת שטנגה-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בשנות השמונים היו הרבה כאלה על הכביש. למיטב ידיעתי מבוססות על הרנו 18 להיכן נעלמו כולם??
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
ישורות המלח של בונוויל - הידעתם????
מאת Guest AKICHU- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ישורות המלח בונוויל של מדבר GREAT SALT LAKE בצפון מערב יוטה שהתהוו כתוצאה מהתאדות אגם בונוויל הפרה היסטורי מעידן הפליאוזואיקון. הישורות הן בעצם תחתית אותו אגם והמורכבות בעקר מאשלגן וממלחים המשתרעים על 121 ק"מ רבועים כאשר עוביה של השכבה נע בין פחות מ2.5 ס"מ ועד 3 מטרים. מלבד להיותן אתר תיירותי יחודי הן בעיקר מפורסמות בשל שימושן כמסלול מרוצים למכוניות בעלות תאוצת-על שהגיעו למהירות של למעלה מ1000 קמ"ש!!! המירוץ הראשון אמנם נערך בשנת 1912 , אולם השימוש בהן קבל תנופה משמעותית רק החל משנת 1930, http://www.lib.utah.edu/spc/photo/bonn/bonn.htm ישורות המלח של בונוויל משמשות גם כיום למירוצים שונים הנערכים בקיץ כל שנה באוגוסט ובספטמבר. http://www…
הודעה אחרונה מאת השושנים,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 368 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- `Infinity
- Avia
- zvit
- MOTIOZ
- zaf
- KipodYam
- אלי55
- Igalz
- גולדן191
- earlofbug
- יצחק ד