Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי שאלה:

ברכב שלי כבר עשיתי משבת סודי למשאבת דלק.

עכשיו, בנוסף, איך עושים משבת חשמל סודי???

כיד הדימיון הטובה עליך...

הבעיה היא שניתן לעקוף את הדברים האילו די בקלות...

מחברים חשמל ישירות למשרבת הדלק נניח...

כנ"ל ניתוקים אל הסטרטר ואל הכוייל...

שיטה נחמדה היא לינעול את הגיר. לא עם מנעול הילוכים, אלא ע"י מוט שאתה שם בפנים...

היה אצלי בבסיס מישהו עם כזה פטנט. היתה לו איזו ידית שהוא היה מכניס והיה נועל את הגיר...

לדעתי, אם הרכב לא בשימוש יום יומי, הכי טוב זה סנדלים... גם נראה למרחוק, וגם מקשה מאוד על הגנבים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הרכב אינו במצב נסיעה ואינו מושלם .האם דיווח של בעל הרכב הרשום על ביטול הודעת הגניבה אינו מספיק?
ההגעה עם הרכב לתחנה היא לצורך מס בדיקות מז"פ ולצורך מחיקת התלונה. במידה ומצאת את הרכב שנגנב, יש להזמין ניידת למקום, לרכב תבוצע בדיקת חבלן ואז בעזרת דו"ח השוטר שהגיע לארוע והטיפול בך ניתן לבטל את הרישום במסוף, אחרי שבוע צריך לבדוק שהביטול אכן נכנס לתוקף על מנת למנוע אי נעימות בעתיד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ההגעה עם הרכב לתחנה היא לצורך מס בדיקות מז"פ ולצורך מחיקת התלונה. במידה ומצאת את הרכב שנגנב, יש להזמין ניידת למקום, לרכב תבוצע בדיקת חבלן ואז בעזרת דו"ח השוטר שהגיע לארוע והטיפול בך ניתן לבטל את הרישום במסוף, אחרי שבוע צריך לבדוק שהביטול אכן נכנס לתוקף על מנת למנוע אי נעימות בעתיד-רן[/QUOTE]

איזה ניידת ואיזה חבלן ?נראה לי שנסחפת קצת .בסה"כ מדובר על שילדה חלודה של אופנוע שהיתה זרוקה בשדה 30 שנה.

פורסם
ההגעה עם הרכב לתחנה היא לצורך מס בדיקות מז"פ ולצורך מחיקת התלונה. במידה ומצאת את הרכב שנגנב, יש להזמין ניידת למקום, לרכב תבוצע בדיקת חבלן ואז בעזרת דו"ח השוטר שהגיע לארוע והטיפול בך ניתן לבטל את הרישום במסוף, אחרי שבוע צריך לבדוק שהביטול אכן נכנס לתוקף על מנת למנוע אי נעימות בעתיד-רן[/QUOTE]

איזה ניידת ואיזה חבלן ?נראה לי שנסחפת קצת .בסה"כ מדובר על שילדה חלודה של אופנוע שהיתה זרוקה בשדה 30 שנה.

השאלה שנשאלה איך מבטלים תלונה על רכב שנימצא לאחר שנגנב.(על כן התשובה בהתאם) אף אחד לא סיפר את הסיפור כולו....

והתשובה לאור שינוי העובדות, בעל הרכב השילדה במקרה שלנו יגש לבטל את התלונה ואז ניתן להעביר בעלות לפי מדיניות רכב אספנות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...