Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מיני מינו בנרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צח

מחפש מיני מינו בנרות

מחפש לקנות מיני מינור במצב סביר (נוסעת) לשיפוץ

למישהו יש מושג??? אני מחפש כבר שלושה חודשים ולא מצאתי כלום....

נראה לי שצריך להחליף את חבילת הנרות ...

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
יש בהוד השרון מיני כחולה למכירה, במצב סביר, לא יותר לא פחות, כחולה, אין לי שום פרט טכני עליה, אם תרצה פרטי הגעה אל הרכב, ה"פ.

ליאור.

הרכב שייך לסוחר (אח של הספר אלון זולפין-תימני ממולך)

שנת 84 או 85,לא במצב נסיעה,חלודות,מנוע לא הונע כמה שנים,ללא טסט כ3-4 שנים,מערכות חשמל חרבנה,בלמי דיסק קדמיים,גאנטים 13,אין בידו רשיונות(אלק של חבר מירושלים)

דורש 10000 ש"ח!!!

פורסם

זה מה שקורה שאנשים רוצים להרוויח,בזמן האחרון התחילו לבקש מחירים ממש מגוחכים על מיני מיינור ולא בצדק,כתוצאה מכך מהר מאוד הסוחרים קלטו את העניין והתחילו לקנות את המיני מרחבי הארץ ולמכור אותם במחירים גבוהים מאוד.

לפותח השירשור,אני לא מציע לך להתפתות ולקנות אחת במחיר גבוה,תמשיך לחפש בסוף תתקל באיזה סבא נחמד שמוכן למכור את שלו במחיר סביר,ולא באיזה מתלהב או סוחר ששם הגה ספורט צבע שתי פסים על הרכב ומבקש 20 אלף על הרכב.

בזמנו ראיתי אחת חצי מפורקת ומחלידה אך עם רשיונות אצל סוחר בירושלים,הוא ביקש 6000 שקל! צחקתי לו בפנים ואמרתי לו שלום,הוא רדף אחריי "כמה אתה מוכן לשלם אז?" אמרתי לו "2000 שקל" הוא לא הסכים,היום במקרה ראיתי אותה יושבת באיזה חצר כחלקי חילוף למיני אחרת,בדיעבד אני שמח שלא קניתי אותה,כי את הכסף הזה אני משקיע בשיקום של רנו 5 GT טורבו,רכב הרבה יותר מרשים מהמיני לדעתי שגם אפשר להינות איתו.

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

הסכומים שדורשים עבור מיני מיינור בימים אלו ממש מגוחכים,נתקלתי במודעה מלפני שנתיים שלא מחקו מהאינטרנט,היתה שם מיני מודל 84 עם טסט ב4000 ש"ח,היום אם תגיד למישהו כזה דבר הוא יגיד שאתה חי בסרט,זה פשוט מגוחך מה שקורה בזמן האחרון.

שנית,תאמין שאין מה להשוות בכלל,המיני לא מתיימרת להיות מכונית ספורט מהנה ולא לשם כך היא נוצרה,המיני נוצרה כדי להיות מכונית עממית זולה וקלה לאחזקה,זה שהמימדים שלה מקנים לה התנהגות קרובה לקארט זה לא חוכמה,ותהיה בטוח שGT טורבו מקנה המון הנאה,לא סתם קרסו עשה עליה סיבוב בצרפת התלהב ממנה והחליט ליבא אותה.

• תוכן חדש...