רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
מישהוא מזהה את הרכב הזה ?
הודעה אחרונה מאת שטנגה, -
מחפש מיני מיינור
מאת Dudu- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים כנראה ממש קשה למצוא סיטרואן דה שבו , אז עברתי לחפש מיני מיינור מישהו ראה שמע או יודע על רכב כזה למכירה אני ישמח לקבל תשובות ל E-MAIL : [email protected]
הודעה אחרונה מאת Turbo HKS, -
בריסל 1969
מאת Type34- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כמה מכוניות אתם מזהים בתמונה הזאת?
הודעה אחרונה מאת יהורם, -
יש איזה דרך לייבא לארץ רכב הנעה4X4 שנת 1993.??? באנגליה רכב כזה עם 50000ק"מ אם לא ימכר יגרס! I a LHD 4x4 BX in need of a home - or its the crusher. Registered in UK in Dec 1993. Silver / Cloth Interior / pretty much as new 40,430 Km on clock / about 25,000 Miles Aluminium Wheels / Original Michelins
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
פורד פלאקון
מאת volvo122-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכם. איפה אני יכול למצוא פורד פלקון(קומט) למכירה או אפילו חלקי חילוף. אני חדש בפורום. אולי תוכלו לעזור לי אודה לכם. שחר.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
רנו 4 טנדר
מאת רכב_אספנות- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום.. רציתי קצת מידע על האוטו...לי נראה שהוא לא נוסע..הוא נמצא בראש פינה. ראיתי אותו שעולים לכיוון של ראש פינה העתיקה. הוא בצבע לבן שנהב כזה..הוא במצב טוב לפי דעתי. ראיתי רק את החלק האחורי שלה היא לא רקובה בחלק הזה.. מישהו מכיר את הבעלים? יודע מידע על הרכב?
הודעה אחרונה מאת רכב_אספנות, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נסע כ50000 (חמישים אלף) קמ בלבד רשיון 03 דרוש טסט נוסע ונראה חדש!! דגם זהה לכבאיות הזכורות לטוב. בשונה מהתמונה המצורפת אצלי יש לרכב תריסי הגפה מאלומיניום כסוף מנוע עבר שיפוץ לפני חצי שנה צבע אדום לבן נוסע בשטח כמו ענק!! מחיר 10000 $ לא גמיש !
הודעה אחרונה מאת eli3052000, -
- 6 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
www.bader-racing.com מנוע של פורשה GT3 CUP ועוד קצת שיפורים מחיר בסיס של 225 אלף יורו
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי סובארו 79' אוטומטית למכירה. הדבר שהכי מפחיד אותי כרגע (אפילו לפני פוטנציאל הגניבה... סובארו אחרי הכל) הוא סוגיית הגיר. מאיזה בחור תמהוני עם סובארו 79' כחולה () הבנתי שבמידה והגיר הלך, יהיה קשה מאוד לתקנו מאחר ולא נשארו ערכות לגיר הזה. 2 שאלות: 1) האם הגיר (האוטומטי והידני) של ה79' הוא אותו גיר של הסובארו משנות ה80? (אני מדבר על אלה) 2) האם יש מקומות שיכולים להסב לגיר ידני (למרות שאני בספק אם מישהו מוכן להתעסק עם דבר כזה בכלל...), מהו טווח המחירים של עבודה כזו+גיר (במידה ומשהו הקדים אותי). תודה.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 3 תגובות
- 972 צפיות
שלום חברה אני צריך אישור לגאנט 12" למיני שלי מגאנט10" במחלקת התקינה אישרו לי מנוע ולא אישרו לי גאנט12" המאשר הוא חגי הוא רוצה אישור מהחברה ואין חברה ניסיתי בלנד רובר ואין להם את זה יותר הם לא מתעסקים עם זה מאיפה אני יכול להסיג אישור כזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת KABOOM, -
- 16 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
במזבלה בהוד השרון ישנה ערמה של מכוניות יש שם: אוטוביאנקי פולסווגן מסחרי שנות השבעים-ילדי הפרחים פז'ו מינימינור רנו4 חיפושיות סוסיתא עוד ועוד ועוד המכוניות בערמה גדולה ולרוב ללא מנועים אבל עדיין יש שם חלקים שאפשר להשתמש בכניסה יש שומר שנתן לי לעשות מה שאני רוצה(כנראה תפסתי אותו ביום טוב)
הודעה אחרונה מאת goop34, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 986 צפיות
היי לכולם, ובמיוחד לך קובי, שמידי פעם זורק לנו "עצם" רק בכדי לגרות את התיאבון. (ראה הודעה מס' 81 בנושא חגיגות 20 למועדון, או תמונות ממפגש ראשון של MG). מאחר וחלפו 20 שנה מיום הקמת מועדון ה-5, ולדעתי מרבית החברים אינם כה ותיקים, היה יכול להיות נחמד מאד אם אלו שיש בידם תמונות מתחילת הדרך, כולל סיפורים, יעלו אותם לאתר. לנו, "הצעירים שבחבורה", כל אינפורמציה מאז מאד מאד מעניינת. אז, אנא פשפשו במגירות, שילפו תמונות, שרבטו סיפורים, ואולי ניתן יהיה לבנות מזה דבר מעניין. (אגב, אני מוכן לסרוק תמונות למי שיש תמונות - אך אין לו אפשרות סריקה). בתודה - אבי.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שניגנבה אתמול בערב באזור תלפיות- רח' הרצוב שכונת רחביה ירושלים. היא חיפושית אמריקאית שנת 73 צבע סגול עם פתח על הגג"סאנדרוף (לא מקורי) החיפושית יצא מצבע לפני כשבוע ואתמול ניגנבה בין השעות 7 ל9 בערב.כאשר רק הבעלת הרכב היא נהגת אך לא נהג.אם מישהו יודע אל כך נא לימצור כל אינפורמציה האפשרית,בבקשה אני בתור ידיד שלה מבקש את עזרתכם.! התמונה מצורפת . תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת 1302muykef, -
סובארו GLF 1 2
מאת ד''ר וואנדורה-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
אני יודע שהרכב הזה צריך לעבור עוד כמה שנים טובות עד שיוגדר אספנות, אבל מכוון שהשם של הרכב הזה עלה מדי פעם לפעם בדיונים פה -החלטתי לחלוק לו את הכבוד הראוי. מתוך המודעה ב'שקמה': סובארו GLF מודל 1983 אוטומטית, מזגן, הגה כוח, חלונות חשמל, סאן-רוף+ טסט (מצב מצוין - כהגדרת המוכר) 03-9414513 0508950003 מחיר מבוקש - 7,000 ש"ח * הרכב איננו שלי ואני מסיר מעלי כל אחריות לטיב הרכב ולאופיו של המוכר. הנה תמונה דומה מעלון של סובארו אולי זה הרכב לשעבר של דוד צביאלי - שכן של סבתי שתחייה. הרכב נשמר בקנאות ואף נשבעתי לקנות באחד מן הימים. הוא נמכר בטרם עת.
הודעה אחרונה מאת Yuval1969, -
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
מחפש כיסא בודד ללמברטה/וספה -דחוףףףף
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 948 צפיות
היי אני מחפש גיר לסוסיתא קוביה , לא לסוסיתא שמכרתי היא שלמה ונוסעת , לחבר אחר . מי שיודע או למי שיש , אנא ממכם . אני מודה בשמו מראש ! ביי דרור .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
איזה אודי זו? 1 2
מאת נמרוד רחמימוב-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
נסעה אתמול באזור צומת גנות, מעשנת להנאתה. על השמשה הקדמית מדבקת מועדון. נדמה לי שהיא מופיעה בספר העשור - אין לי גישה אליו כרגע. מי מכיר? נמרוד
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
שלום מישהו ידוע איזה נפח מנוע סופר הוריקן של טנדר ויליס מודל 60 האים אפשר עוד להשיג חלקים ומה השווי של ויליס מודל 60 2X4 עם קצת חורים במכסה מנוע ובריצפה של תא הנהג
הודעה אחרונה מאת thinanguת, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Montreal 6c 2500 אבל זאת עם הגריל הנראה בתמונה
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
the picture below tells the story: this is after a 750km trip from ny to boston and back (to an amazine classic italian car show). 30 min away from home a very young driver hits me from behind while seating at a stoplight, my face says it all: elad
הודעה אחרונה מאת junior1786, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4 אלף צפיות
אחרי עיון בכתבה של בני: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/download.php?id=14304 ונסיון למצוא חומר נוסף על היצור המענין הזה, הנה תמונות של אחת שאיתרתי.המנוע ללא ספק BSA .על לוחית היצור כתוב "מיכלין צבי" מיפו. מי זה? מה זה? זה קשור לצבי-נוע המקורי ולשיינפלד? נמרוד
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
-
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום! אלו הם מכוניות של חבר שלי ניסיתי לשכנע אותו שימכור אותן אבל הוא אפילו לא רוצה לשמוע! לפחות הנה כמה תמונות! וחשוב לציין שכל המכוניות מתניעות! ובעלי קושר נסיעה! רק לנפח אויר בגלגלים!
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
להלן הסיפור. לאבא של מישהו היתה פיאט 127 שנת 78 . עוד בחייו רשם ירושה בה הבהיר מה עובר למי. בחלוף הימים אותו אדם הלך לעולמו כאשר צו הירושה היה קיים שנים קודם לכן. הפיאט היתומה נשארה בידי הבן,הבן מבחינתו רצה להשיב חיים לאוטו ולהעבירו על שמו. כשהגיע למשרד הרישוי כדי להעביר את הרכב על שמו נתקל באטימות מוחלטת ,שצריך להביא צו ירושה מעודכן ולא ישן, או מכתב חתום מהאם שעודנה בחיים אך מרותקת למיטה ולא ממש מתפקדת.כדי להוציא צו מעודכן יש צורך לפנות לנוטריון , עו"ד וכוליי... להוציא כספים מיותרים על אוטו שנת 78 קצת הציק לבן והנ"ל התיאש לגמריי. היום האוטו עומד כבר שנתיים ללא טסטים. איך אני יכול לקנות את האוטו מאותו אדם? האם ניתן להעביר בעלות ללא תשלום אגרות של שנים…
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי האם ל-911 הישנות (RS שנת 73,ספציפית) ישנן בעיות אמינות כלשהן? וזאת בהנחה שמדובר ביחידה שתוחזקה היטב וטופלה בצורה שוטפת לאורך כל מרוצת השנים. או במילים אחרות, האם ישנם חלקים הנחשבים בעיתיים או כאלו שמתבלים במהירות יוצאת דופן ברכבים הללו? תודה
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום בעבר לאבי היתה מונית שחורה משנת 72 בשם צק'ר עם גיר אוטומט ,מנוע דיזל, והגה POWER ידוע לכם איפו ניתן למצוא תמונה של הרכב? או אם קיימת כזאת בארץ?
הודעה אחרונה מאת רכב_אספנות, -
-
איזה רכב זה? האם יש כזה בארץ?
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
זוגתי שנהגה ברכב יצאה ללא פגע אולם אני לא בטוח שברכב אחר זה היה נגמר ככה. משאית פגעה בה מאחור בצד הנוסע, היא עפה מעבר לאי תנועה למסלול צדדי יותר (לפחות באותו כיוון נסיעה שלה ולא בכיוון נגדי), פגעה בצד ברכב אחר, הצליחה לחזור לנתיב שלה תוך כדי מעבר שוב על האי תנועה. הנזק - עדיין לא סופי: טמבון ותושבות שבורים פנס אחורי שבור דלת נהג ודלת נוסע מאחורי הנהג התעקמו הקורה באמצע הרכב התעקמה תא מטען כופף מעט בצד נהג כנף קדמית שמאל ג'נטים מצד ימין הלכו כתוצאה מההתקלות באי תנועה נזק שטרם נבדק - יבדק מחר: שאסי בצד הנהג שנראה שהתעקם מתלים קדמיים ואחוריים בצד הנהג מצ"ב תמונות כנראה טוטל - לוסט... מישהו יודע על סיירה גיאה אחרת למכירה?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מחפש מידע לגבי איך מחובר הארגז לאופנוע איך מתבצעת התמסורת לגלגלים האחוריים אם יש למישהו תמונות או שרטוטים של תלת אופנוע אם מכירים משהו שאוכל ליצור קשר איתו האופנוע דגם bsa 42 500cc
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טובה בוזנר נולדה ב-1898, עלתה לארץ בגפה והלכה לעולמה, בשיבה טובה, בשנת 1985. בשנות ה-20 וה-30 של המאה שעברה הייתה חברה בחוג ידיעת הארץ של האוניברסיטה העברית ובחוג המשוטטים של בנבנישתי. עזבונה, ובו אוסף צמחים מיובשים ואוסף צילומים (מרתק!) מאותם הימים, נמצא בארכיון קיבוץ עין השופט. הסיפור המלא ב-ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090762,00.html בין הצילומים גם תמונה שצולמה על אם הדרך בין הרטוב לבית ג'וברין (כביש 38 בימינו אנו). והשאלה היא מי ה"בחור" בין שתי הנשים?
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כי יש 11 במספר ברחוב ש"י עגנון בקרית - אונו. אני לא אחראי לתקינות הנפשית של הבעלים. נמרוד
הודעה אחרונה מאת srack, -
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 360 אורחים (הצג רשימה מלאה)