Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקר שכולם יצאו בריאים ושלמים מן התאונה.

נראית לא במצב סופני כמו של עליבאבא אמר. אולי יש סיכוי?

בכל מקרה, יש אחת כחולה בקרית חיים, אך לא נראה לי כי היא מקורית.

אבדוק ואדווח.

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

תודה לכל המשתתפים בצערי ובצערה של זוגתי שזה הרכב שלה...

בשאסי כנראה הצלחנו למנוע את הפגיעה, והקורה האמצעית היא הבעיה מבחינת פחחות.

עוד לא הצלחנו להחליט אם יש פגיעה בפרונט. אם אין, כנראה שאני לא אשבית את האוטו ואתקן אותו, כאשר מה שחברת הביטוח של הפוגע לא תשלם (עד 50 אחוז מערך הרכב על פי לוי יצחק - למישהו יש מושג כמה זה שווה? יד שלישית, הכל תקין, מקורי, עובד, 180000 ק"מ?) אני אשלים מכיסי.

נדע סופית בראשון-שני בשבוע הבא.

ולא

אני מוכן לקחת סיירות במנועים בנפח 2000 ומעלה בלבד

אל תטרידו אותי בנפחי 1600 או 1800, היה לי כזאת כבר.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

שיהיה בהצלחה אבל

ניתן אולי לתבוע ישירות את הפוגע על מלוא הנזק (או הפרש הביטוח) בתביעות קטנות??

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

יובל אני לא מאמין למראה עיניי , קודם כל הכי חשוב שבת זוגתך בריאה ושלמה כמו שהרבה אמרו פה

ודבר שני אני לא דואג לך אתה תמצא עוד אחת אני כבר מחפש המון חודשים ומדבר עם אנשים ובקושי אומרים לי אתה מוכר יש מצב שימצאו לך משהו !

למשל גרשון המשפר בירר לי על איזה סיירה גיאה אבל הבנאדם לא רוצה למכור מי יודע אולי המזל יהיה אצלך!

בהצלחה ושכמובן שתרגיש טוב זה הכי חשוב!

יקי!!!

פורסם

הכי חשוב- שהבת זוגתך בריאה ושלמה!

דבר שני - הקורה ממש לא בעיה- הייתה לי פגיעת צד חזקה מאד, רק כדי להמחיש- מושב הנהג זז ימינה! הקורה הייתה ממש מעוכה לבפנים! -תמורת 1700 ש"ח בבידיה, הכל סודר כמו חדש (טוב, הצבע היה לא תואם, אבל הפחחות באמת הייתה בסדר גמור!) והאוטו עוד היה ממשיך לנסוע 20 שנה, אם לא הייתי משבית אותו מסיבות האחרות אחרי שנתיים...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דניאל,

אתה משתמש בסלוגן שלי לחתימה שלך... ?

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

יש אחת יד ראשונה, למכירה, עם גאנטים "מגנזיום" בראשון לציון, גאנטים מקוריים של החברה.

אני אלך היום לחפש אם היא עדיין שם..... הרבה זמן לא הסתובבתי שם...

פורסם
דניאל,

אתה משתמש בסלוגן שלי לחתימה שלך... ?

כן, באתי אליך למשרד פרסום וגנבתי לך את הסלוגן מתחת לאף...

למה החלטת שהוא שלך ?!

נ.ב.

אף אחד לא יודע להגיד לי את ההבדלים בין סוגי הסיירה השונים ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מה שמיוחד בסיירה של יובל,שהיא ברמת גימור גיהה שהיא הגבוהה ביותר שיוצרה.

גם במחינה מכנית היא שונה בכמה דברים מהסיירות שקדמו לה;המנוע שלה הוצג ב 89,והיה המנוע המודרני הראשון של פורד,בעל גל זיזים עילי כפול ו 16 שסתומים,וגם הספקו היה מכובד-125 כ"ס.

הוא החליף את מנוע הפינטו העתיק שמקורו עוד בקורטינה,וביצועיו והתנהגותו לא הלמו מכונית מודרנית.

מערכת הבלמים שלה בעלת 4 דיסקים,מערכת ההיגוי כוללת הגה בעל יחס העברה של 3.1 סיבובים מנעילה לנעילה(במקום 3.9 בהיגוי הכח של הסיירה הרגילה).

יש לה מזגן מקורי,4 חלונות חשמל ונעילה מרכזית וריפודי קטיפה .

שנת 93 היתה שנתה האחרונה של הסיירה,שהוחלפה ע"י המונדאו.

סה"כ הגיעו כמה סיירות בודדות כאלו,ואחת מהן שימשה את המנכ"ל של קבוצת מכשירי תנועה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זה לא רק בסיירה של יובל זה בכל הסיירות גיאה שיש פה בארץ חוץ מאלו שכבר שמו את המנועים המיוחדים למיניהם

הרבה מחפשים את הגיאה גם אני אחד מהם ועדין לא מצאתי ואני המשיך לחפש ועכשיו אני יודע שיש לי פה מתחת לאף סיירה גיאה אני ילך לחפש אותה

יקי!!!

פורסם

זה רכב שאני חושב שעדיף על סיירה .

השינוי הוא שאין לו הנעה אחורית אבל זה יותר בטיחותי.

פורסם

הסיירה גיהה הגיעה בקונפיגורצייה הזו רק בשנים 92-93.

אמנם סיירה גיהה היו גם בשנת 84,אבל הן עשו שימוש במנוע פינטו העתיק של הקורטינה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...