רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
מה יש לכם לומר על זה?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
וולוו 145 74
מאת nko- 0 תגובות
- 986 צפיות
הרכב למכירה רשום כרכב אספנות,7מקומות ,מזגן,המנוע עבר ג'נרל אוברול. רשום ברשיון 1990 סמ"ק.בפועל לאחר השיפוץ המנוע הוא 2300 סמ"ק.(עובר טיפול כל חצי שנה) מי שמעוניין בעוד פרטיים - בפרטי- נתי
הודעה אחרונה מאת nko, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
לא מעט דיונים התקיימו כאן לגבי שוויה של מיני מיינור, והמחירים הגבוהים הנדרשים כיום על מיני במצב סביר. אז בבקשה - תמונה מפריז מהשבוע: 4800 יורו, למיני יפה מאוד וגם יחסית חדשה. אם לתרגם למחירים של הארץ עם מכס ומע"מ, מגיעים בקלות ל 15,000 .....יורו. נמרוד
הודעה אחרונה מאת nivz, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 6 אלף צפיות
בתכנון המקורי מחפש טריומף ספיטפייר עדיפות שניה מחפש אלפה ספיידר או פיאט ספיידר עדיפות שלישית תנו לי המלצות לגבי עדיפויות מה עדיף מה נחשב יותר אמין וטוב וכמה אמור לעלות הרכב לפני שיפוץ ומחפש לפני שיפוץ מכמה סיבות 1.מסיבות פננסיות 2. כי אכשיו סיימתי לשפץ רכב ממצב של גרוטאה מטורפת 3 שעמום ובגלל שהיה די כיף לשפץ את הרכב 4. טרפיה נפשית
הודעה אחרונה מאת שטנגה, -
-
- 35 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם פרקתי את המנוע כדאי לשפץ אותו (אוברול כללי) ואני משתף אותכם בכמה תמונות להשתמע ירון
הודעה אחרונה מאת nissim, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מכיר את הגיפ הזה הרבה שנים שם רוסי משהו אני חושב היום יצא לי לצלם
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עכשיו נסעתי ליד הבית ראיתי רכב אספנות קבריולט בצבע ירוק בקבוק עם 2 פסום לבנים (לאורך כל האוטו..) מקדימה היה סמל SS. זה שברולט קמרו??
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
פולקסווגן יואיט
מאת שטנגה- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אמרו לי שמדובר בדגם ספורט של וריאנט. האם מישהו מכיר ויכול להוסיף פרטים? תמונה? תודות.
הודעה אחרונה מאת שטנגה, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אני צופה עכשיו בסרט DUEL (אם אתם מכירים), וה"שחקן הראשי" בסרט (מלבד המשאית) היא מכונית ווליאנט אדומה (הסרט משנת 71). על מכסה המנוע של המכונית, בשני הקצוות הקדמיים, בצד ימין ושמאל, יש מנורה קטנה שרק הנהג יכול לראות. אמא שלי אמרה לי שהיא ראתה את אותן שתי המנורות גם על דודג' ישנה אחרת שהיא ראתה. (ווליאנט זה דודג'?) בכל מקרה - יש למישהו מושג מה תפקידן של שתי הנורות האלו? אין להן שום תפקיד הגיוני שיכולנו לחשוב עליו, ואם יש מישהו שיכול לדעת - זה אתם. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מפגש סובארו יתקיים ביום שישי 17-06-05 במקום הקבוע (קפה בונו יקוםו) בשעה 15:30. שיירה תצא בשעה 14:50 בדיוק מצומת חולון (את השיירה אני אוביל עם דגל ענק שקיבלתי מאיש יקר כדוגמת הדגלונים שבתמונה). לגבי שיירה מהצפון פרטים בהמשך. הסובארו שלי תגיע בפעם האחרונה למפגש זה בצורתה הנוכחית מהסיבה שהיא נכנסת לשיפוץ יסודי אצל פחח ב 20-06-2005. במפגש נחגוג את קבלת מכונית חדשה למועדון SUBARU GFT "החדשה" של אלוני. ואולי עוד מכונית חדשה תגיע למפגש זה. יש למה לצפות. משה אזולאי. מרכז המועדון. תמונות להמחשה.... במציאות היא יותר יפה מהתמונות!!!
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חזרנו (חלקנו הקטן) אמש מטיול שטח בנחל דישון המסלול לא היה מבייש את הקשוחים שבג'יפים - שפערו עיניים כשראו אותנו עוברים בשטח... להלן קישור לתמונות שצילמתי עד שייעלו החברים תמונות לאתר שלנו (www.2cv-il.org) באופן מסודר.. http://spaces.msn.com/members/amir2cv/PersonalSpace.aspx?_c11_PhotoAlbum_spaHandler=TWljcm9zb2Z0LlNwYWNlcy5XZWIuUGFydHMuUGhvdG9BbGJ1bS5GdWxsTW9kZUNvbnRyb2xsZXI%24&_c11_PhotoAlbum_spaFolderID=cns!1pHMVoBKyRKIfby9Wl0SgQqg!237&_c=PhotoAlbum&_c02_owner=1
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
תרוצים למשטרה
מאת השושנים- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכולם לא ממש קשור לאספנות אבל אני בטוח שיתקבל בהבנה ובחיוך-לא יכולתי להתאפק: התירוץ של המאה גבר בשנות ה-40 לחייו קנה מכונית ב.מ.וו חדשה ונהג בה במהירות שיא בכביש המהיר. לפתע הבחין באור הכחול המהבהב מאחוריו. אין סיכוי בעולם שהם יכולים להשיג ב.מ.וו חדשה, חשב לעצמו והאיץ את המהירות עוד יותר. פתאום הוא תפס את המשמעות של מעשיו: מה לעזאזל אני עושה פה!! אמר לעצמו ועצר בצד הדרך. השוטר ניגש אליו, לקח ממנו את הרשיונות מבלי לומר מילה ובחן אותם ואת המכונית. לאחר מכן אמר לו: "היה לי יום ארוך ומייגע, וזה סוף המשמרת שלי. בנוסף לזה, היום הוא יום שישי, ה - 13 לחודש. אין לי חשק להתעסק עוד בעבודת ניירת נוספת, כך שאם תוכל לתת לי תירוץ טוב לנהיגה המהירה…
הודעה אחרונה מאת stio, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, במהלך חיפושי אחר פרינז, הגעתי למגרש באלישמע שבו יש כמה כלי-רכב שאולי יעניינו אתכם, חלקם במצב רעוע וחלקם במצב בר-שיפוץ. לפי בעל המקום לכולם יש רישוי/ניתן להשיג רישוי וימכרו לחלקים או לשיפוץ, כולן אגב, ענתיקות... בין היתר יש שם ב.מ.וו., חיפושיות, כמה וולוו, פרינז 1200, אאודי 100, קורטינה, רנו 4 ועוד כל מיני... המגרש נמצא כאמור באלישמע (בין כ"ס להוד השרון), טלפון של בעל המקום: 054-5993377, יעקב. אין לי מידע על מחירים וכו', כל שאלה, נא לפנות לבעל המגרש... בשבועות הקרובים אני מניח שאני אבקר בהרבה מושבים/קיבוצים/מגרשי רכב וכו', לא אשכח לקחת איתי מצלמה ולספר לכם מה מצאתי ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני משתף אותכם בתמונות נוספות של חלקים חדשים שהצלחתי להשיג : משאבת שמן.פאקומים. ברגים חדשים לראש מנוע. להשתמע ירון
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתנצל מראש אם השאלה עלתה בעבר. לא הצלחתי לאתר דיון כזה באמצעות מנוע החיפוש. נניח שאני שם את ידי על גרוטאה שלא תיסע יותר לעולם. מתוך כך נובע שאין שום סיכוי להעבירה טסט, וספק אם יש בכלל טעם לבצע העברת בעלות. בתוך אותה גרוטאה יש מנוע, שאולי יביא תועלת בעתיד. מה הפרוצדורה כשאחליט בעתיד להתקינו ברכב חי ? האם עליו "להיגרע" באיזה שהוא אופן מהרכב אליו הוא משויך כעת במכון הרישוי ? איך משרד הרישוי ידע שזה מנוע זהה למנוע שכבר מותקן אצלי ? ע"פ קוד הדגם שמוטבע עליו ? כל מידע שישפוך אור על הסוגיה יתקבל בברכה. ארנון
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפרטים נוספים ראו לינק... לרציניים בלבד !! 0528577537 המחיר הינו 19,000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת am5971, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברשותי וליאנט74 , דיברתי אם איזה מכונאי שנחשב בין הטובים בתחום ברכבים אלו והוא נתן לי הצעת מחיר. מכיוון שאני לא מעודכן כל כך במחירים רציתי חוות דעת נוספת ממשהו שאולי יודע יותר ממני, הנה הפירוט כולל מחיר: 2 בוקסות משושלש תחתון - 110 שקל אחד 4 בוקסות משולש עליון - 70 שקל אחד 4 תפוחי הגה - 60 שקל אחד זרוע סקטור - 300 שקל זרוע עזר - 300 שקל 2 בולמים - 120 שקל אחד סה"כ 1580שקל רק חלקים, ועוד מחיר עבודה בסביבות ה1500 שקל (לא כולל כיוון פרונט שצריך לעשות אחרי זה). זה נראה לכם סביר /יקר/זול? ד"א זה רק חלק קטן מהבעיות, יש לי טסט עוד פחות מחודש וחסרים באוטו וינקרים בצדדים, כיסויים לאורות מאחורה, כל השעונים בדש בורד דפוקים (דלק, ספידומטר חום- התקנתי בינתיים…
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כזכור זוגתי שתחיה עברה תאונה קשה עם הרכב, שלומה בטוב. תודה. אחרי דין ודברים עיקש מול חברת הביטוח הרכב תוקן בסופו של דבר, הוחלפו חלקי מרכב, ציריה אחורית שנשברה ועוד אי אלו חלקים. היום הרכב סוף סוף חזר לנסוע. מצורפות תמונות של התאונה ושל התיקון.
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
-
פרינץ 4 אמורה להיות בקרית עקרון. משהו יודע משהו על האוטו? נדב
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, למישהו יש מושג אם אפשר להשיג בארץ אגזוז לפרינץ 4 ? נדב NSU Club Israel
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם, אתמול בחזרה מחופשת חג השבועות בצפון הארץ, עברנו אני ומשפחתי אצל פיליפ אי שם בצפון הארץ. פיליפ שיפץ NSU RO 80 במו ידיו, וכפי שאתם רואים עשה עבודה לא רעה בכלל... לסקרנים שביניכם - פיליפ הבטיח להגיע למפגש מועדון NSU ISRAEL שיערך בקרוב. להתראות כרמל
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הדיאן -79 ,גג נפתח (לא קבריולט) המרצדס -62 אני לא מכיר את הרכבים ,וגם לא ממש ת'מוכר . יש לו עוד דברים אבל לא למכירה . המעוניינים יקבלו מס' טל' בפרטי. נא לא לבקש פרטים בפרטי כי אין לי שום מושג על הרכבים .
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לשפר כתמיד את החזות של האדומה היפיפיה שלי...... חשבתי על גלגלי שפיצים..... האם ניתן לקנות קיטים לגלגלים בכאילו בארץ? תודה מראש. פיטר
הודעה אחרונה מאת Pete's Spit, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יד ראשונה , מצב שלם , גג נפתח ( כולו , לא רק סן רוף ) . [email protected]
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חונה קרוב לאיכילוב. טלפון 054-7393377
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
- 0 תגובות
- 791 צפיות
חבר שלי מחפש ראש מנוע (רק במצב תקין ) עבור מנוע גל זיזים כפול 1600סמ"ק של פיאט משנות ה-70 או ה-80 (124ספורט,ספיידר,131..) אם יש למישהו או יודעים איפה ניתן להשיג נשמח לשמוע בתודה מראש autoclinic
הודעה אחרונה מאת autoclinic, -
- 16 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
הי, אני לא מפה. אני בכלל מהאופנועים, אבל אני גם אוהב רכבים ישנים. תיראו מה ראיתי היום.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בימים אלו אני במה שנקרא "בין עבודות", מחפש עבודה חדשה ולכן זמן פנוי רב לי... אשמח בזמן זה וגם לאחריו, עד כמה שניתן, לעזור לכל מי שרוצה ייעוץ בנושא רכישת רכב קלאסי/אספנות, זמינות חלקים, עלויות שיפוץ, תהליכי שיפוץ וכו' וכן, לסייע לאלו אשר כבר עוסקים במלאכת השיפוץ, בטיפים, עזרה בתכנון תהליך שיפוץ הרכב "by the book" וגם בתהליכים ה"מהירים"..., עזרה במציאת בעלי מקצוע רלוונטיים וכו'. בקיצור, כל מי שרוצה להתייעץ בכל הקשור לרכישה או שיפוץ רכב קלאסי, אשמח לתרום מזמני, אם בטלפון ועד כמה שיתאפשר, גם לפגוש את אותו אדם והרכב המדובר. הנ"ל כמובן ללא תשלום (אני בטוח שאני אהנה מזה לא פחות ממי שיפנה אליי ). מספר הטלפון שלי לצורך הנ"ל: 054-4554944. …
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכולם. ביום שישי-שבת האחרון נערך טיול שטח לבעלי רכבי 4X4 שבמועדון לאיזור הצפון למשך יומיים. מס' תמונות לחימום ולינק לשאר התמונות: http://members.lycos.co.uk/subaru4wdclub/phpbb2/viewtopic.php?t=152
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הייתי היום בערך רבע שעה במפגש של מועדון אלפא רומיאו מתי שהם היו בפנים והרימו כוסית. אני בטוח שהרבה רוצים לראות תמונות אפילו שזה לא המועדון שלכם, אז בבקשה: http://idanst.net/alfa%20romeo%2005/alfa.html וכמו תמיד, אל תהססו לבקש תמונות בגודלן המקורי עידן
הודעה אחרונה מאת alfa_draco,
-
מי מחובר 75 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 295 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורן שרותי רכב
- מייק24
- guy.a
- mikyl
- שחר 1
- Yuvalino
- WE988244
- Avia
- chrono
- orankohn
- tan tan
- shlomiko