Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רעננו את הזיכרון.... הסירו את האבק מהספרים הישנים.... פיתחו חלון חדש עם google ולכו על זה.. ;-)

ייצטיינו במיוחד אלו אשר בתשובתם, יספקו תשובה "מצולמת"... :idea:

הזוכה המאושר יזכה בהודעה פרטית, יד ראשונה מרופא בלי רישיון נהיגה.

חידון מספר 1:

1. מה היה שונה וייחודי במכונית אשר עיצב הצרפתי Hayquet בשנת 1834? אכן קובי, מפרש גבוה ומרשים.

2. מה הייתה תוצאת נסיעת המבחן של Nicolas Joseph Cugnot במכוניתו, כשדהר ברחובות פריז בשנת 1769? התאונה הראשונה בהיסטוריה, כשפגש קיר לבנים...

3. בתקופה שלפני מלחמת העולם, כשסמלי רדיאטור עוד היו מקובלים, לרולס-רויס היה את הגברת המעופפת, ליגואר היה את היגואר המפורסם, מה התנוסס לחברת Alvis על הרדיאטור בגאון? לפני מלחמת העולם, לאלביס התנוסס ארנב ניקל על הרדיאטור

4. באיזו חברה עבד אנזו פרארי לפני שהתחיל בייצור עצמאי כפרארי בשנת 1939? לכבוד אילן פ. אכן בשנת 1939 עבד אנזו באלפא רומאו

5. מודל T יוצר לראשונה בשנת 1911 במנצ'סטר ע"י פורד-אנגליה. מה היה הרכב הראשון שיוצר ע"י פורד-גרמניה בשנת 1926? כמעט וקלעתם, הפורד הגרמניה הראשונה הייתה הפורד T, זהה לזו האנגליה, כשבשנת 1928 החליפה אותה הפורד A.

6. מהי המכונית הראשונה מעולם בה שולבו פנסים נפתחים/מתקפלים? אכן בני, ה- Cord 810.

7. איזו אלילה חוגגת 50 שנה בשנת 2005? יפה אמר Fitch, הסיטרואן DS...

8. באיזו שנה יצאה משערי מפעל VW החיפושית המיליון? ושוב Fitch, בשנת 1955

9. באיזו שנה יוצרה תיבת ההילוכים האוטומטית הראשונה וע"י מי? נחשו מי? Fitch, אולדמוביל ותיבת ה- Hydra Matic בשנת 1938.

10. מהי המכונית האמפיבית הראשונה אשר יוצרה בייצור סידרתי? בני בני, תמיד כל תשובה מתחלקת אצלך ל-2? ;-) צדקת, האמפיקאר.

חידון נוסף בקרוב :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מהניסיון שלי עם ג'ינג'י(יות)ם, אני יודע דבר אחד: הזכרון שלהם לא בוגד בהם... אבל אולי כדאי לחכות לתשובה של האדמו"ר הבאבא-ברוך פרינץ שליט"א :wink:

אני רואה שהמינוי שלי תפס....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מהניסיון שלי עם ג'ינג'י(יות)ם, אני יודע דבר אחד: הזכרון שלהם לא בוגד בהם... אבל אולי כדאי לחכות לתשובה של האדמו"ר הבאבא-ברוך פרינץ שליט"א :wink:

אני רואה שהמינוי שלי תפס....
איזה מינוי אומי 5??? , אני ממש מוחה!!! את הכינוי בבה ברוך אני הענקתי , קישתא!!! , אתה תארת את ליאור בתור איקונין אני קראתי לו בשם......

AMINO DOMINI

סתם סתם ולגבי הג'ינג'יות זה הרבה יותר מזה

אירית

פורסם
חידון נוסף בקרוב :)
ליאור, ראשית נדמה לי שהקרדיט על קיר הלבנים מגיע לי...

שנית, ההגדרה "מכונית" (מונח שכולל גם משאית) לענין האמפיבית קצת מוטעית ולכן המשאית ממלחה"ע השניה היתה הראשונה (אבל מה זה משנה..אני זכיתי בנקודה הזאת בכל מקרה...)

duck.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...