Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור דבר ראשון מ-ז-ל ט-ו-ב!!! מה שאומר שאם מחפשים בסופו של דבר גם מוצאים!

אני מסכים שאחת מהן צריכה להפוך לTTS כדי שיהיה לך גם את המקורי וגם את הגרסא המיוחדת ככה שהאוסף יהיה מושלם! אני רק יכול לאחל לך בהצלחה בפרוייקט!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי המצב של זאת - אתה צריך לחפש עוד אחת.

את זו - תן לאשה (זה גם מתאים - לך לבן ולה אדום)

מברוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איזה יופי ! תתחדש, הרבה מזל טוב !

כיף לראות שתי מכוניות נהדרות במצב כזה, אני בטוח שגם הפרינץ שמחה לאחר שגילתה מי הבעלים החדשים שלה :-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לילה טוב לך ..

תתחדש על הפרינץ החדשה, היא מאוד יפה, ומשתלבת יפה עם אחותה ...

ובהצלחה בהמשך הפרויקט עלייה..

וגם אני בטוח שלקום בבוקר ולראות את שניהן מחיכות עושה טוב על הלב...

לילה טוב עומרי.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

המכונית נראית מדהים פשוט!! מכוניות כאלה שמורות בגיל הזה לא רואים כל יום בלשון המעטה!

בטוח שלא שיפצו אותה? באמת חבל על הזמן... תתחדש!

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תתחדש, ומזל טוב! :king: מגניב! איך, לעזאזל, איך???!!! :shock3: :shock3: :shock3: :shock3: :shock3: :shock3:

יש לי בדיוק כזה דגם 1/18! (אבל של TTS):wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אז ככה....

תודה למגיבים, באמת התמזל מזלי, מאחל לכל אחד מכם מזל טוב לפחות כמו שהיה לי במציאת והגשמת חלומותיכם המוטוריים :smile:

הפרינץ האדומה תיבנה כרפליקת TTS, לשם כך ייובאו חלקים רלוונטיים מחו"ל, לרבות מנוע חדש, ניקלים רלוונטיים, פנסי TTS מיוחדים, חלקי גומי ופרונט חדשים, לוח שעונים מיוחד ועוד...

לשם כך, הרכב יפורק לגורמים, לרמת הפח בלבד ומשם, ייבנה מחדש כשחלקיו השונים יהיו חדשים ומותאמים לגרסת ה- Group-B של ה-TTS, כלומר רכב מוקשח, מונמך ובעל התנהגות כביש מדהימה (הנעה אחורית, 700 ק"ג, 4 מתלים עצמאיים מוקשחים ו-140 כ"ס ממנוע אחורי...)

כך, לא פחות, לא יותר, תיראה התוצאה הסופית:

(תודה לאייל פלד על התמונות המקוריות, אשר צולמה על-ידו ועברה מספר שינויים בפוטושופ על-ידי, בכדי להתאימה לרפליקה שאני אבנה..המכונית בתמונה מוגדרת Group B, שהיא גרסת המרוצים של ה-TTS)

TTS-TOBE.jpg

TTS-TOBE2.jpg

TTS-TOBE3.jpg

tts-tobe4.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לכבוד

ליאור ברוך - הבבה ברוך :wink:

באם הפרינץץץץ, תהפוך לכזו המופיע בתמונה, אני יצדיע לך...

140 כ"ס על 700 ק"ג.... הנעה אחורית ...יאמי.... :oops:

יאללה צא לדרך אני רוצה לראות את התוצאה, כבר השלמתי עם "מר גורלה"

של האדמונית, וזו לא תשמר מקורית - מצד אחד ח-ב-ל מאוד, מצד שני,

הדלקת אותי-אני מה זה להוט לראות ת'תוצאה הסופית.

בכל מקרה בהצלחה.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אוךךךךךךךך ליאור, ליאור...

ראשית, איחוליי על הרכב החדש שלך, הוא מדהים, מבריק, מהמם וגם אם אתן עוד אלף אלפי תיאורים שלו לא אתאר את מראהו. אז בברכת "תתיישן"!

שנית, גם אני כמו רבים במהלך קריאת התגובות רציתי להצטרף בקריאות לחיפוש אחת שלישית שאותה לא יהיה חבל לשרבט, אך כפי שאני רואה, כבר החלטת. אז מכאן נשאר לי רק לאחל לך המון בהצלחה בפרוייקט הTTS. ואם היא תצא כמו בתמונות של איל, אני הראשון למחוא כפיים.

לסיום, אם מזל כמו שלך, יש לי הרגשה שאתה צריך לפתוח עסק רווחי במיוחד כמתווך מכוניות אספנות. אם תחליט לעזור לאנשים (כמוני) בחיפוש מכונית החלומות שלהם, אני הלקוח הראשון שלך, בהצלה כמובן.

שוב, תתחדש ובהצלחה.

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

:shock: 140 כ"ס על 700קילו ועוד הנעה אחוריתסומך עליך כמו כולם...

מקווה שתעשה הרחבת בית הגלגל כמו בתמונה

אם משקיעים אז משקיעים עד הסוף

עוד תמונה -

http://dimg.163.com/auto/2004/02/27/BILD64.JPG

שמצאתי בגוגל

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

יש למפלצת הזו אישור לנוע בכבישי הארץ? או שתוותר על המדבקות ותשאיר אותו כמו שהיא: ג'ינג'ית עצבנית עם הרבה אופי?

נו טוב,

שיהיה בהצלחה! :-P

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
יש למפלצת הזו אישור לנוע בכבישי הארץ? או שתוותר על המדבקות ותשאיר אותו כמו שהיא: ג'ינג'ית עצבנית עם הרבה אופי?

נו טוב,

שיהיה בהצלחה! :razz:

בקישור הבא יש פרטים טכניים אודות האקזמפלר המיועד: http://www.2bsold.de/kfz/audi_museum/am_nsu_prinz1000.html

בהחלט שיש אישור, יש כזה דגם בדיוק בשם TTS Group-B שיצא ממפעלי NSU, לרבות הפנסים, ניפוחי בית הגלגל וכו'. על המדבקות מין הסתם אני אוותר, קח את מה שאתה רואה למטה, למעט החצאית (ממש לא פרקטי, מניסיון) והמדבקות, אני בונה דגם זהה לחלוטין:

BILD63.JPG

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בבה ברוך :wink: , תן לי להבין שוב מהנתונים:

נפח מנוע 1,285 סמ"ק.

המפיק 147 כ"ס (ליאור אמרת 140) ב.....8,500 סל"ד!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני חייב לראות את מד הטורים הזה....

מהירות מירבית בת 200 קילומטר לשעה !!!!!!!!!!!

ריר -כן נוזל לי ריר....ושוב... הנעה אחורית.....

זכורה לי לטובה בזמנו הפרינץ של אחותי בזמנו כ"כ נהננו ממנה- והיא זכור לי הפתיע

את הורי אמרו "שזו יש לה כוח"-להזכירך היתה לה פרינץ 1000.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

איחוליי על הרכב החדש, מדהים באיזה מצב הפרינז.

אני מקווה שאתה לא הולך להתעלל בinterior, כי הריפוד והשטיחים והכל פשוט מושלם.

אגב הוולט מיטר שבדשבוד מחליף את המד המקורי שהתקלק, או שזה אילתור למד שלא קיים בדגם הזה, כי המד לא ניראה מקורי.

תרומה קטנה שלי תמונות יותר עדכניות עם כל הסטיקרים שמחבלים בלוק הנקי):

pict01520fc.th.jpg

pict01548zn.th.jpg

pict01534vg.th.jpg

• תוכן חדש...