רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפש פיאט 128 ספורט במצב נסיעה לשם סגירת מעגל . אני מעוניין בדגם שבתמונה המצורפת למטה ולא בדגם עם הפנסים העגולים מאחור (כמו שמפורסם בלוח של קלאסיק קאר). ולכן כל מי ששמע או ראה מוזמן ליצור איתי קשר בה"פ, או ב- [email protected] תודה מראש אבי.
הודעה אחרונה מאת aviin, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היכן רשום ברישיון רכב את ארץ הייצור? בטייטל של הפורש שלי לא רשום ארץ ייצור כיצד אני מברר זאת?? האם הvin זה מספר השילדה??
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול בעודי נוסע ברחוב אבן גבירול בשעות אחרי הצהריים אני מבחין שבכביש הנגדי MG לבנה פתוחה עם ג'נטים שפיצים נופלת על הרצפה כאשר גלגל קדמי עם הציר שלו ממש נתלש. ברכב ישב אדם מבוגר עם זקן. ממש ריחמתי עליו אך מכיוון שהייתי בכביש הנגדי ותוך כדי נסיעה נאלצתי להמשיך בכיוון שלי. האם הרכב הזה מוכר פה בפורום? האם מישהו יכול לתת עוד פרטים על המקרה שתארתי פה?
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המשקוף של הדלת היה רקוב שפתחתי את הדלת כל הגג היה יורד היא שנת 69 הרכבתי לה בודי 71 במצב יותר טוב יש כמה שינוים קלים בבודי החדש מה הנזק של ההחלפה בעתיד ? הדגם שלי 1500 סמ"ק ובלמי דיסק מקדימה אורגינל
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שמתי לב שיש חיפושיות עם פנס אחורי אליפסי קטן מאד וללא אור רברס, יש כאלה עם פנס בינוני, יש עם אור רוורס ויש עגולים גדולים. האם זה ע"פ שנות יצור? דגם אמריקאי או גרמני או מסיבות אחרות? תודות
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! אני לא כותב כאן בפורום אספנות הרבה, אבל הייתי מעוניין לדעת אם מישהו יודע או מכיר בעלים של פיאט 133 עם מס רישוי 810-464.. בזמן המכירה בזמנו הייתה בצבע לבן.. בבקשה מכם תעזרו לי שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קבוצה של חברים יוצאת לקפריסין, לאיזשהו אזור שמתחיל באות פ' (ברח לי השם המדויק) האם יש בקפריסין "רובע חלפים" שכזה? שיש שם חלפים זולים לרכבים חדשים וישנים? (אני מדבר בעיקר על חלפים קוסמטים). תודה. - אירית, את מוזמנת לטמון ידך בצלחת.
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
ויכול לתת פרטים?
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
- 4 תגובות
- 938 צפיות
איך אני עושה את זה???
הודעה אחרונה מאת asafk, -
יש לי חידה לשבת.... ברשותכם: לאיזה אופנוע מייצור סידרתי יש מנוע כסטנדרט (לא דגם משופר,נדיר או ביצור עצמי) של מכונית? בברכה,יניב
הודעה אחרונה מאת turbo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לפני כמה ימים הכנסתי את ה-304 שלי לפחחות וצבע. אני מתכוון לשמור על אותו הצבע - ירוק בקבוק. אתמול הלכתי לבקר ולראות איך מתקדמת העבודה. נראה מבטיח...
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב, זה התבקש. מתישהו זה היה צריך לבוא. היום שמתי פעמי לעבר אותו חור נידח שבו עמדה אסקורט. נגשתי לשם לראשונה לפני שבועים, ולאחר שבצעד תקדימי שלא נעשה עד היום חרגתי מיצר הביישנות שבי, ונתדפקתי דלת אחר דלת, עד שהצלחתי לדלות את המידע על המשפחה שמחזיקה את "הבננה". לא הצלחתי להשיג את המשפחה, כנראה שלא הייתה בבית. אז ביקשתי מחבר טוב שישאר פתק בשמי בלובי של הבניין שבו רשום שאני מעוניין לקנות את הרכב. אתמול, יום חמישי בשעות בין ארבעיים, אמצע יום עבודה, אני מקבל שיחת טלפון מהמוכרת, שהשאירה לי הודעה קולית וביקשה שאני אחזור אליה עם הצעה מעניינת. היום בבוקר קבעתי להפגש איתה, ולדבר. הגעתי. קצת באיחור אבל הגעתי לשם. טיפסתי עם הרכב את עליית החנייה (תוך כדי פרפ…
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנשים טובים, ישתבח שמכם, תפאר קומתכם. ידיעת SOS בפי: אני מחפש מקום (עדיפות לחנייה פרטית, אפשר גם לחנייה פתוחה של בניין ע"מ להוזיל עלויות) בשביל להחנות בה (אי"ה והמזל יעמוד לצידי מחר) את הרכש החדש שלי. הרכב איננו במצב נסיעה מאחר ועמד המון זמן, אבל מבחינה חיצונית הוא שלם. עדיפות לאיזור ראשון לציון, חולון, בת-ים. אני מוכן לשמוע הצעות מאנשים טובים ונדיבים שכמותכם. ישתבח שמכם.
הודעה אחרונה מאת gkeeper, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 808 צפיות
שלום לכולם אנו מכינים סרט על 20 שנות המועדון שיוקרן בארוע היובל בספטמבר. בעקבות פניה קודמת נאסף הרבה חומר אבל חסר עוד... שני פריטים חסרים במיוחד: 1. חומר מצולם (אפשר גם ב"סטילס"), מהמפגש הראשון במלון השרון. 2. הסרט שהפיקה החברה הישראלית לאוטומובילים על המפגש ב"פורד" בשנת 1986. אם יש לכם חומר מצולם מהארועים האלה וארועים נוספים, אנא פנו אלי בה"פ... תודה בני
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3112626,00.html נניח והחוק יעבור, אני נתקל באיביי מידיי פעם במכוניות מדהימות, נניח אני רואה רכב שעולה 1000 דולר , ומבחינת ייבוא הוא מותר לייבוא, כמה יעלה כל הסיפור עצמו, נניח המשלוח עוד 1000 דולר, המיסים, באחוזים , כמה זה יוצא? יותר מ 100% מערך הרכב? האם רכב שעולה 1000 דולר לרכוש אותו, עם המשלוח והמיסים הוא יעבור את ה 3000 דולר? תודה.
הודעה אחרונה מאת mordy, -
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה המצב... עוד 3חודשים יש לי יום הולדת 17...ועכשיו החלום שלי זה פורד מוסטנג... בערך מגיל 14 אני אוהב את האוטו הזה.. אז בקשתי את אבא שלי שניבא את הרכב מארצות הברית והוא הסכים.. אז ביררנו קצת במחלקת המכס וזה בסוף לא יוצא הכי פשוט... לא מבחינה כספית ולא מבחינה זמנית... אז אני צריך עצות... אני יודע שיש כמה מוסטנגים בארץ... אבל לא מצאתי אף אחת למכירה... אם אתם מכירים או מישהו שמוכר.. או מישהו שיש לו חברה שמיבאת מכוניות... או שהוא מיבא בזמן הקרוב מכונית... כל הדברים שאתם חושבים שיכולים לעזור לי... אז זרקו כל מה שעולה לכם בראש... תודה..!!!
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחלקים בכול מצב עדיפות שיהיה מנוע וגיר
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אז ככה.... היום הצטרפו להן שתי מכוניות "חדשות" לערמה הנוכחית... הראשונה, דודג' ראם-צ'ארגר שנת 1983 (למי שלא מכיר, ה"בלייזר" של דודג', 4X4, מנוע V8 וכו'..) ומשהו חדש יחסית (למעשה הרכב הכי חדש שרכשתי מעולם, כן, קורה..), פונטיאק בונווויל SSE שנת 1992. שתיהן במצב מכאני מושלם, מצב חיצוני קצת פחות ממושלם, לא עברו הרבה ידיים מאז שעלו לארץ (שתיהן ייבוא אישי, הדודג' דיפלומטית לשעבר והפונטיאק ייבוא אישי "רגיל" לדגם יותר מפואר מזה שנמכר כאן). היום יצאתי לסיבוב קטן עם הדודג' בשטח פתוח ואני חייב לומר שהשילוב של כוח ומומנט של מנוע V8, יחד עם מרווח גחון, מהלך מתלה בריא וכמובן 4X4, הם מתכון מושלם להנאה..... לגבי הפונטיאק, היא ככל הנראה תשמש אותי כמכונית יום-יומית (מנ…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
Willistead Classic Concours d'Elegance - Aug 28th, 2005
מאת Guest AKICHU- 0 תגובות
- 818 צפיות
בתאריך ה28 באוגוסט תערך זו השנה ה 17 התחרות הגדולה והיוקרתית ביותר בקנדה � תחרות כלי הרכב העתיק המהודר Classic Concours d'Elegance. התחרות תערך בווינדזור שבמחוז אונטריו באחוזת ווילסטד ממש בצדה השני של הגדה מול דיטרויט מישיגן שבארה"ב ראו מפה מצורפת. גולת הכותרת בשנה זו הנו רכב ה AUBURN CORD DUESENBERG (מצורף צילום) ותהייה תצוגה מיוחדת המוקדשת לרכב זה. השערים יפתחו לקהל הרחב מהשעה 09:00 כאשר טקס הענקת הפרס יחל בשעה 15:00. במהלך 16 השנים האחרונות , תחרות זאת הפכה להיות לגדולה והיוקרתית בקנדה , התחרות הראשונה הייתה בשנת 1987 , האחוזה כוללת פארק יפהיפה שהשתמר מאז 100 שנה. המתחרים נבחרו בקפידה ע"י וועדות בחינה הן מקנדה והן מארה"ב כאשר ההדגש…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
מעט תמונות מהיום בגלל שלא היה לי הרבה זמן לצלם. תהנו: http://idanst.net/cars/
הודעה אחרונה מאת idanst, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הכח המובחר כרע בדממה אל מול הואדי האפל המתעקל ברשעות. ולפתע אור נגוהות ורעם מנועים עמום ומהוואדי הארור הגיחה שיירה מאובקת מצולקת נעה לאיטה בלאות. הובילו פורדים בולדוג עם הפורמנים מירושלים אחריהם נעו אוטובוסים וואיט וGMC ישנים סופר וויאט מוביל חלב וגם מוניות היו שם אוסטין צאקר דסוטו קורונדו.היו מוריסים ווקסולים MG גאוות התעשיה האנגלית הייתה שם פאר התעשיה האמריקנית שברולט פליימוט וליאנט דראט היה פקרד עם בעליו הגאה והעשיר והיה גם המאפיונר עם הקדילק אפילו מוסטנג אדומה על גרר הייתה שם וטרקטורים מהמאה שעברה. כולם נעו חרישית התרומם מפקד הכח צעיר בשנתו העשרים. מי אתם ומה אתם שאל בתדהמה. אנחנו מגש הכסף עליו הוקמה המדינה אנחנו מגש הכסף ממנו עלתה התחבורה היהודית בארץ י…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
[בקשה]: טרמפ !
מאת udical- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לקוראי הפורום. אני בד"כ לא מפרסם הודעות מוזרות שכאלה אבל תמיד יש פעם ראשונה, אז הנה: עקב פיצוץ משאבת המים בטאונוס שלי, אני מחפש טרמפ לי ולחברתי ליום ו' זה (15.7.2005) למפגש ה-5 באוניברסיטה. אנחנו גרים בהודה"ש אבל אין לנו בעיה להגיע עד לצומת רעננה. אנחנו צריכים את הטרמפ רק לשם, לחזרה כבר הסתדרנו. אשמח לקבל תשובתכם ואפשר גם בה"פ. תודה רבה ! אודי קל.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
לא יכול להגיע למפגש היום שאלתי בפורום אספנות היכן פטמות הגרוז בוולו 144 שנת 1974 המילה פטמות הריצה את כל האנדנלין של הילדים... אבל אחרי 30 שנה אני מת לגרז אז יש למשהוא תשובה?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תמונה מצורפת. תודה
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! היום יצאתי עם הכלבים שלי לטיול, וראיתי מרחוק רכב קטן מאוד, אספנות. התקרבתי עליו ולא זיהיתי מזה, הלכתי מאחורה וראיתי שזה מיני, האוטו היה בצבע שחור מט, היה לו גג נפתח כמו פח סרדינים, ומאחורה היו לו 2 אגזוזים שיוצאים מהאמצע, וגאנטים יפים. לא היה כתוב על הרכב דגם, רק MINI. אתם בטח שואלים מדוע לא זיהיתי שזה מיני מקדימה, אז הסיבה היא בגלל שהפרונט שלה היה שונה לגמרי ממיני (למיני יש פנסים עגולים לזאת מרובעים וגריל מוזר ביותר). מישהו יודע מזה הרכב, או שזוהי הכלאה מוזרה של אותו בן אדם שחיבר 2 רכבים . תודה רבה. יונתן.
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
סיימתי לקרוא עכשיו, ובעיון רב, ארבעה שרשורים רבי הודעות ("פרשת נמרי-קיפניס", "הצטרפו למועדון החמש", "דובר ואיש יחס"צ" ו-"בחירות באינטרנט"). בכולם יש תמהיל מרתק של ביקורת, שבחים והצעות מועילות לצד לא מעט וכחנות והתנצחויות. מבלי לנקוט כל עמדה של נכון/לא נכון, צודק/טועה, ראוי/פסול אני מבקש להציע דרך עבודה פרודוקטיבית ליישום חלק ניכר מהמידע שיש שם. הרעיון הוא לייצר רשימה של נושאים והצעות שיעלו על סדר היום של ועד המועדון בישיבה הקרובה (או בישיבות הקרובות). אני מתחייב ומתנדב לקחת על עצמי לרכז את כל ההצעות שתצטברנה כאן, להביאן לדיון אצל וועד המועדון ולשוב ולדווח כאן על החלטות והתקדמות. (ואם אהיה בחו"ל, וזה קורה לפעמים, במועד ישיבת הוועד ארכז את החומר ואדאג להעבירו באמצעות א…
-
לרגל חגיגות 50 שנה ל DS, הנה חידון קצרצר. מהשרשור שנפתח ביום שישי, אנחנו כבר יודעים שהיא נקראה DS כיוון שמבטאים את שמה בצרפתית De'esse - "א?ל?יל?ה" או "א?ל?ה". אבל למה קראו ל SM דווקא כך ? ולמה קראו ל BX דווקא כך ? רמז, לא באשמתה, אלא באשמת סיטרואן אחרת. איך קראו לה, ולמה ?
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחברים שלום , ביום שישי הקרוב , 15 ליולי נצא מהמפגש הצפוני שבתחנת הדלק פז בשעה 17:30 לכיוון עכו לביתו של מאיר אבוטבול חברנו וחבר מועדון החמש שנפטר לפני 4 שנים . התכנסות עם כלי הרכב העתיקים ברחבה שבביתו בעכו שכבר הפכה למסורת הצדעה לכבודו . כיבוד קל במקום . www.sitebuilder.co.il/meir שאר פרטים , דרור 4931364 - 054 מצפים לראותכם .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 975 צפיות
שלום חברים, כפי שהבטחתי, אני מעדכן, כי ה"מיועדת" שלי - למעשה, שתי אחיות שנפגשו לראשונה לפני יומיים, אחת שלי ואחת לא) אוטוטו עומדות לעשות דרכן לארץ הקודש, "לעלות" על לוחיות צהובות ולהצטרף למשפחה. כן, חברים, החלום שהחל לפני 17 שנים בדיוק ותפס תאוצה כאן לפני חצי שנה בעזרתם האדיבה של טובים מביניכם, הופך אט אט למציאות. הרבה סבלנות (שעדיין לא מיציתי), לא מעט "ירוקים" ולילות טרופי שינה מצטברים אט אט למציאות שאני מקווה שתושלם בקרוב. ולמי שלא עקב - המדובר בפלימות' פיורי 3 1973 במהדורה מוגבלת (ספיישל, בשמה המלא) והשאר סופר ועוד יסופר. מבטיח לשוב ולעדכן, חמי
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 0 תגובות
- 714 צפיות
הראלי יתקיים ביום שישי ה 22 ביולי. הזינוק יחל ב 9 בבוקר בתל אביב והראלי יסתיים בשעות הצהריים בתחנת הרכבת בכפר יהושע. לצוות המארגן המורכב ממערכת מגזין "אוטו" ומהח"מ חסרים כ 10 אנשים שישמשו מרשלים בראלי. אני מזמין את מי שמעוניין לקחת חלק בחוויה בלתי נשכחת של אירוע ספורט מוטורי מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית או בדואר אלקטרוני המפורט מטה. כל השאר מוזמנים כצופים החל מ 8:45 בחניון רידינג בתל אביב, והחל מ 13:03 בתחנת הרכב בכפר יהושע. תודה, אורן
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב,
-
מי מחובר 12 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 126 אורחים (הצג רשימה מלאה)