Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכש חדש לבית משפחת ברוך :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פששש

כל הכבוד

מזל טוב!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
ד"א: יש דוד'ג דארט בארץ ?
:shock:

בוודאי שיש!

הם שטפו את הכבישים בשנות השפע שלאחר מלחמת ששת הימים. ושמשו את קציני צה"ל בסמוכין לפליימוט' ווליאנט. בשנים בהם היו החלום המוטורי הציוני (בדומה לג'יפ עירוני כיום) : תיבה אוטומטית, הגה כוח, ועוד פינוקים שאמריקאיות ידעו לתת בזמנו.

לאחרונה סיפר לי מכר, שהוא ראה 3 כאלה מעוכות במגרש גריטה של העירייה, שאחת מהן הייתה עם גג סקאיי בצבע לבן.

כואב, כואב הלב.

ד"א, בחולון, ברח' ה' באייר, עמדה דודג' דארט בצבע אדום במצב מושלם ומצויין עד שנת 99-2000, מישהו ידע מה עלה בגורלה? (ראיתיה בשנת 2001 אצל סוחר מכוניות).

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

את תגובתי שמעת כבר באופן אישי, אבל אני מנצלת הזדמנות זאת שוב לאחל תתחדש ותהנה יקירי

אירית

פורסם

אז ליאור ההרצליאני הצליח סוף סוף למכור את הדודג'...

הרכב יפה, תתחדש.

תזהר איתו בשטח כי הרכב עדין, וחלקי חילוף לו אין בארץ, והוא גם לא חולק כמעט מכללים עם בית JEEP.

זו הסיבה שהוא לא נקנה עד היום ע"י אנשי השטח.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

תתחדש...:beerchug:

טוב,מחר עולים על הרכב והולכים לקנות משהו...כל מה שיהיה...

העיקר לעמוד בקצב:mm_wink:

בהצלחה

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
תתחדש...:beerchug:

טוב,מחר עולים על הרכב והולכים לקנות משהו...כל מה שיהיה...

העיקר לעמוד בקצב:mm_wink:

בהצלחה

ג.

שיהיה לך ברור, שכשאתה תביא את ההיא שלך משם, אני גם אתחיל בייבוא של ההיא שלי משם... ;-)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
שיהיה לך ברור, שכשאתה תביא את ההיא שלך משם, אני גם אתחיל בייבוא של ההיא שלי משם... ;-)
האם מדובר בכלי רכב??? כי זה נשמע מסעיר מהצד הזה

אירית

פורסם

אירית אני מתפלא עלייך...

את הרי יודעת איך אנחנו מתייחסים לברזלים שלנו :yum:

וליאור...לי דווקא מגרד בידיים על משהו מהארץ(וזה בלי שום קשר לההיא מהשם:turn-l: )

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ליאור, אם מותר לי לפלוש לשרשור עם שאלה די אישית...

לחבר שלי יש פורד רנצרו (שנת 70) . עד כמה שאני מבין, השילדה זהה לפורד פלקון.

המנוע הוא V8 בנפח לא ברור( אביו חושב שזה היה 5700) הרשיונות נעלמו מזמן ומאחר ואין תוכנית להשמיש את האוטו בקרוב הם לא טורחים להוציא רשיונות חדשים.

מה דעתך על האוטו בטור פרוייקט MUSCLE CAR?

הרי היו פורד רנצרו GT מדהימות!

אשמח לקבל כל תגובה (חוץ מהצעות רכישה, תרגיע, היא שלי!!!) :wink:

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וואללאק אתה!!!:shock::-D:twisted::-o:beerchug::king::ok: תתחדש! אכן, V8 בשטח, ושני סרנים "חיים"- "לא רע", במילים העדינות! וגם הפונטיאק בהחלט נחמדה ביותר! ואני חשבתי, שאני היחיד, שהאוטו הכי-חדש שרכשתי איי- פעם היה שנת 92'! :wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...