Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-304 נכנסה למכון יופי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הכנסתי את ה-304 שלי לפחחות וצבע.

אני מתכוון לשמור על אותו הצבע - ירוק בקבוק.

אתמול הלכתי לבקר ולראות איך מתקדמת העבודה.

נראה מבטיח...

DSC00183.JPG

DSC00184.JPG

DSC00185.JPG

DSC00187.JPG

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

נראה יפה מאד.

עצה: פרק את כל טמבוני הניקל ואת כל הדברים שיפריעו לצבע ,לפעמים מתחת לכל הדברים הללו יש חלודה,צבע דהוי, וכו' וכו'....

לירון

פורסם

זאת הפזו' מהישוב עופרים ?

אם כן אז היא הופיעה באיזה סרט ישראלי.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
זאת הפזו' מהישוב עופרים ?

אם כן אז היא הופיעה באיזה סרט ישראלי.

אופיר

זו לא מהישוב עופרים אבל אתה בטח מתכוון ל-204 שהיתה המכונית של גליה בצ'רלי וחצי.

זוהי אותה ה 304 מלוד?? עם המנוע בחוץ??

אופיר

לא, אבל הבחור הנחמד מלוד מכר לי את המנגנון שהיה חסר לי לגג המתקפל, רק שהגומיות שם גמורות. למישהו יש מושג איפה אני משיג כאלה? (אפילו חן פרחי לא הצליח לעזור לי...)

איפה אתה עושה את כל הטיפולים האלה?
אצל בחור נחמד שפעם כבר עשה עבורי עבודה טובה ומקצועית.

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

דורון הגיע אלי עם הפרופיל של הגג הניפתח,שהוא הכי מסובך שראתי מימי..

פשוט,המוטות של מסגרת הגג עוברים דרכו.

שמחתי להכיר חבר פורום נחמד מאד שבא לבקר אותי,בניגוד לאדם מסויים(שרואה ואינו נראה)שהחליט משום מה להחרים אותי...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דורון הגיע אלי עם הפרופיל של הגג הניפתח,שהוא הכי מסובך שראתי מימי..

פשוט,המוטות של מסגרת הגג עוברים דרכו.

שמחתי להכיר חבר פורום נחמד מאד שבא לבקר אותי,בניגוד לאדם מסויים(שרואה ואינו נראה)שהחליט משום מה להחרים אותי...

פרופיל הגומי של הגג הוא באמת יוצא דופן כי הוא יחודי לגג של דגמי ה-304 וה-204. בשבועיים האחרונים הייתי בכל בתי העסק בת"א שמתעסקים בגומי אבל לאף אחד לא היה משהו שאפילו קרוב בצורה לפרופיל שאני צריך.

לפחות היתה לי הזדמנות להכיר את חן שאני יכול להעיד שכל הסיפורים עליו נכונים! באמת אחלה בנאדם!

Homer Simpson

פורסם

זה עבודה זה חביבי סע ותפרק

1. פגושים

2. פנסים

3.כסאות

4.שטיחים

5. גומיות

6.והרשימה ארוכה או שצובעים כמו שצריך או שלא חבל הרכב יפה אל תמהר תפרק את כל מה שאפשר ושהפחח יקפוץ על תעשה חשבון רכב לפחחות נכנס ערום

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
זה עבודה זה חביבי סע ותפרק

1. פגושים

2. פנסים

3.כסאות

4.שטיחים

5. גומיות

6.והרשימה ארוכה או שצובעים כמו שצריך או שלא חבל הרכב יפה אל תמהר תפרק את כל מה שאפשר ושהפחח יקפוץ על תעשה חשבון רכב לפחחות נכנס ערום

ברור!!! הכל יפורק. התמונות האלה הן רק מהשלב הראשון. לא תשאר על האוטו בקלית אחת לרפואה.

עכשיו חזרתי מהפחח והעבודה מתקדמת יפה.

Homer Simpson

פורסם

שום שלב הריפוד מתלכלך והאבק הזה לא יורד מהר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
פרופיל הגומי של הגג הוא באמת יוצא דופן כי הוא יחודי לגג של דגמי ה-304 וה-204. בשבועיים האחרונים הייתי בכל בתי העסק בת"א שמתעסקים בגומי אבל לאף אחד לא היה משהו שאפילו קרוב בצורה לפרופיל שאני צריך.

לפחות היתה לי הזדמנות להכיר את חן שאני יכול להעיד שכל הסיפורים עליו נכונים! באמת אחלה בנאדם!

קרה הבלתי יאומן! הצלחתי להשיג דרך איביי ממישהו בגרמניה את הגומיות שהיו חסרות לי לגג של ה-304. אני מדבר אתכם על גומיות שאפילו חן פרחי הגדול הודה באזני שאין מצב שאני אשיג חדשות כאלה... אז תודות לאלוהי האינטרנט איזה גרמני אחד מוכר לי את הגומיות האלה במצב כמעט חדש בכלום כסף.

123.jpg

Homer Simpson

פורסם
לפני כמה ימים הכנסתי את ה-304 שלי לפחחות וצבע.

אני מתכוון לשמור על אותו הצבע - ירוק בקבוק.

אתמול הלכתי לבקר ולראות איך מתקדמת העבודה.

נראה מבטיח...

נראה מבטיח?????????????????????????????

סליחה על הביקורת .

אבל רכב כזה יפה למה סתם עבודה של חובבנים?????

דבר ראשון לפרק את כל הרכב:שטיחים. כסאות.פגושים.גלגלים פלסטיקים ו.....

ורק אז מתחילים לשפשף למרוח לצבוע וכל מה שמצריך לעבודת הפחחות.

אם כבר אז עד הסוף .דבר עם הפחח שימתין יום יומים שבוע ויאלה לעבודה

ביקורת בונה

להשתמע

ירון

פורסם

יש לנו מספיק ראיות להכניס אותך פנימה להרבה שנים!!

אז תענה ותודה עכשיו:evil:

האם בזמן האחרון נפגשת עם הבבה ברוך?

האם הבבה ברוך יצר איתך קשר?

האם מישהו מסר לך \העביר לך\העניק לך,מידע על הבבה ברוך?

LOL:lol:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אמנם לקח יותר מחודשיים אבל רואים כבר את הסוף (הבטחתי לפחח שלא אשב לו על הראש ושאתן לו לעבוד על הרכב בזמנו החופשי בלי להלחיץ ועמדתי במילה שלי)...ולמרות כל הירידות וההשמצות שחטפתי פה על הראש, ה-304 שלי נכנס לצבע בשבוע הבא...

נכון, לא פרקתי את הרכב עד תום. בחלל הפנימי כמעט ולא נגעתי. השארתי כסאות וחלק מהשטיחים אפילו (אגב, הבעלים של הרכב לפני עשה לו רצפה חדשה ושטיחים חדשים) והדבר היחידי שירד מבפנים אלו הפנלים של הדלתות והידיות, אבל מבחוץ הכל ירד - פגושים, פנסים, פנלים, ניקלים, ידיות, שמשות, גומיות...כל מה שצריך כדי לעשות עבודת פחחות מקיפה ולהגיע לכל הפינות החבויות. הכי מפחיד היה עם השמשה הקדמית כי לאור המצב של השימשה ושל המסגרת שלה, הזגג לא רצה לתת לי אחריות על העבודה והפחח ניסע לשכנע אותי להשאיר אותה. מי שמכיר את הדגם יודע שהשמשות של המודל הפתוח שונות בגודל ובצורה מה-304 הרגילה וקשה מאד, עד בלתי אפשרי, להשיג כאלה שמשות מקוריות. בכל אופן, בסוף השימשה יצאה וטוב שכך. כמות החלודה שהיתה על המסגרת של השמשה היתה פשוט לא תאמן.

תודות לאלוהי האיביי הגיעו בשבועות האחרונים כל מיני חלקים מצרפת וגרמניה - הסמל הקדמי (שבארץ חיפשתי בכל מיני פירוקיות ומחסני חלפים ללא הצלחה ואיזה צרפתי שלח לי אותו מתנה כי הוא התלהב מזה שבארץ הקודש יש אוהבי פז'ו) וגומיות הצד למנגנון של הגג הנפתח (חן, טוב ששלחת אותי לחפש כאלה בחו"ל ולא לבזבז את הזמן בארץ, כי באמת אין סיכוי שהייתי מוצא דבר כזה בישראל. בסוף שילמתי על כל הסט של 6 גומיות + פסי המתכת המחברים אותן לגוף - 20 יורו לאיזה גרמני נחמד)

כפי שאפשר לראות בתמונות - בת זוגי (בעצם מלפני חודש וחצי אשתי) מפרגנת ואפילו הצטרפה למאמץ המלחמתי. לפני כמה שבועות הסתערנו על מנגנון הגג, ניקינו אותו לחלוטין מחלודה, צבענו אותו והחזרנו אותו לחיים. אגב, מישהו יודע איפה או איך אני יכול לשחזר הברגה שהלכה קאפוט?

אני מקווה שתוך שבוע שבועיים אוכל לפרסם את התמונות הסופיות...

תמונה001.jpg

pics (3).jpg

תמונה002.jpg

P4250062.JPG

P4250061.JPG

Homer Simpson

• תוכן חדש...