Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Peugeot 104

גרשון המשפר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי כזו, מכונית חמודה מאוד מאוד, מאוד נעימה לנהיגה ואמינה עם שומרים על המנוע מלכתחילה עם נוזל קירור איכותי, כמו הרבה פיג'ו!

:puzzled::puppydoge

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה לכל המשיבים !

מה שחשוב לי לדעת זה התנהגות, יציבות, היגוי וכו'

מנוע ומתלים אני הולך לשנות "קצת", אבל אני רוצה לדעת עם איזה בסיס אני עובד.

שוב תודה :-)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

שמי ניר לוי וברשותי 104 sr 1982 בצבע בז' 5 הילוכים במצב מעולה מקורית לחלוטין וגם 104 GR

4 הילוכים לבנה 1982 במצב מקורי.

בנוגע לתהייתך אם יש למישהו אוטו כזה.

אני רוצה שתחזיר לי תשובה....

פורסם

ידידי המשפר,אם אתה מתכנן להפוך אותה למה שהיא לא מלכתחילה(מכונית ספורטיבית),אז כדאי שתרד מהרעיון.

הפיג'ו 104 היתה מכונית פשוטה ופונקציונלית ותו לו.

עדיף בהרבה להשקיע בפרוייקט כזה בפיג'ו 205,שהיתה לה שילדה טובה לעין ערוך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ידידי המשפר,אם אתה מתכנן להפוך אותה למה שהיא לא מלכתחילה(מכונית ספורטיבית),אז כדאי שתרד מהרעיון.

עדיף בהרבה להשקיע בפרוייקט כזה בפיג'ו 205,שהיתה לה שילדה טובה לעין ערוך.

ומצד שני, הייתה גם הטלבו סמבה ראלי, מבוססת שלדה דומה ל- 104 שנחשבה לספורטיבית מצויינת לזמנה. כך שכנראה יש איזשהו פוטנציאל בכל זאת.

אבל בגדול, הרעיון של מכונית ספורטיבית על בסיס 104 נשמע לי הזוי למדי...

פורסם

המכונית היחידה השילדה שלה התבססה ישירות על שילדתה של ה 104 היתה הסיטרואן LN,שבנוסף היתה מכוערת לא פחות ממנה...

לטלבו סמבה היתה שילדה שונה,עם בסיס גלגלים ארוך יותר ומיתלים אחוריים שונים עם מוטות מייצבים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קפוץ למרום הצמרת ותחליף כמה מילים עם דני, אני מבטיח לך שתתן קצת יותר כבוד ל-104 אחרי זה.

בלי קשר, אני מסכים ב100% ש-205 היא פרוייקט הרבה יותר קל ומוצלח.

כל זה מזכיר לי שכבר די הרבה זמן יש בפורום 205 MI16 עם ווברים למכירה, ואני אישית עומד מהצד ומשתגע איך לעזעזל אף אחד עוד לא קפץ על המציאה הזאת?:shock:

מעבר לעובדה שהאוטו נראה (לפחות מכאן) מדהים (טוב, אולי חוץ מהג'אנטים) הרי שהמחיר שלו הוא מחיר בדיחה יחסית לעבודה והחלקים שמושקעים שם.

אם יש כאן מישהו שמחפש PSA לא ממש סטנדרטית אבל גם לא ממש מסובכת, ורוצה לעצמו מכונית נהיגה עם מזגן שמרגישה כמו מפלצת משנות ה-70 (לא יעזור כלום - אין על תגובת מצערת של ווברים כפולים וכל מי שנהג על ראלי למשל יודע) - זה האוטו ובמקרה שלי צריך להיות עם עצבים מברזל בשביל לא לשבור איזה תוכנית חסכון.

HFturbo

• תוכן חדש...