Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותה מצאתי בקלות. את הפין... זה כבר סיפור אחר :lol: (גם אותו מצאתי!)

גילי

העיקר שמצאת את הפין לבסוף...

נראה לי שזה סיפור לפורום אחר.... :wink:

בברכה,

גלעד

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמיטקס - קבל התנצלות אם הבנת שאני קוטל; כמובן שאני רק מנסה להסביר את ענין התותב. שום דבר אישי.

דרך אגב, כול מי שמורח לוק-טייט בתותב זה וגם אני כבר ראיתי כאלה, הרי שהוא עובד לשווא; הלוק-טייט מתפרק בחום.

פורסם
אמיטקס - קבל התנצלות אם הבנת שאני קוטל; כמובן שאני רק מנסה להסביר את ענין התותב. שום דבר אישי.

דרך אגב, כול מי שמורח לוק-טייט בתותב זה וגם אני כבר ראיתי כאלה, הרי שהוא עובד לשווא; הלוק-טייט מתפרק בחום.

אתה לא צריך להתנצל זה היה בצחוק.

לגביי הלוק טייט קיימים סוגים עמידים בחום כך שיוכל להיות שהם לא השתמשו בסוג המתאים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

איך שכחתי לשתף אותכם בטעות הכי רצינית שעשיתי המהלך שיפוץ החיפושית הראשונה שלי.

לאחר שהוצאתי רשיון נהיגה ועברתי את מבחן הנהיגה של אבי , קיבלתי חיפושית יד ראשונה (אבא שלי)

נקייה ומקורית לחלוטין .

החלטתי שהכסאות של החיפושית הם מיושנים ולא נוחים, החלטתי להחליף אותם.

בחרתי זוג כסאות של פיאט פונטו ,בניתי תושבת ראשונה על בסיס תושבת מקורית (בלי ריתוכים לרכב).

הרכבתי את הכסאות וקיבלתי כסאות ספורט בזוית של כסא ים .

מתי הבנתי שהבעיה במקור היא בזוית הכסא?

אחרי כל נסיעה ארוכה הרגשתי את הגב.

רק אחרי שבניתי תושבת מספר 2,3,4 הצלחתי למצוא את התושבת האידיאלית בטיחותית ומתאימה

לזוית של הכסא המורכב (תוך כדי בניית תושבות התמקצעתי בריתוכים).

אז לפני שאתם נכנסים לשינוי של כסאות תחשבו על זוית הישיבה,תעשו-100 מדידות ותחתכו

בפעם ה-101.

רוב רובם של מחליפי הכסאות לא מודעים בכלל לעובדה שכסא צריך להיות ארגונומי.

להחליף כסאות קדמיים זה לא פשוט כמו שזה נראה!

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם

בענין ההברגה של הפלגים....

אחרי שגם אני דפקתי הברגה כזאת....מאז אני נוהג לשים על ההברגה גריז גרפיט.....

והכי חשוב....להבריג את הפלג פנימה בעזרת צינור גומי....כמה שיותר יותר טוב...ורק לבסוף לחזק עם מפתח

אריה..

סיטרואן ds

פורסם

אומנם לא רכב אספנות, אבל ענתיקה, מגח 6ב.

מוט פיטול שבור מוחלף תמיד על ידי הצוות לבד, התחלנו להוציא את המוט פיטול ולפי חוק מרפי 90% מהוצאות מוטות הפיטול אורכים יותר מ4 שעות (כי זורקים בטפ"ש), לאחר כמה שעות של נסיון להוציא את המוט עם ווספה (כלי יעודי להוצאת מוטות פיטול), הוחלט להוציא את המוט על ידי חיבור המוט לאחד הטנקים והוצאותו על ידי משיכה של המוט שהטנק השני נוסעה ברוורס, כמובן שהמוט יצא, אבל איתו יצא גם הזרוע והבית זרועה, והסתכם ביומיים מעצבנים בחום של הביקעה בחלפת זרוע, בית זרוע, מוט פיטול, ומשפט של הממח"ג של הרעיון המטומטם של הוצאת המוט פיטול על ידי טנק אחר.

ושלא לדבר על מלא טעויות של, מילוי שמן בלמים במקום שמן תמסורות, הניעה שנשבר בזמן החלפת הנעה שבור אחר, חיבור חוליה בפריסת זחל שנגמר תמיד בכנף ותא שמנים/זיווד שבור, כי הנהג נתן טיפה יותר מידי גז, והזחל מצליף על הכנף האחורית ומוריד איתו את הכנף ותא שמנים.

מקלות מטאטה שנשברים בפיות גירוז, בשביל להוציא מוט פיטול.

ועוד מלא אילטורים מטומטמים בזמן הטיפול שלא תמיד עוזרים.

לפחות יצאתי משם ידע עשיר במכונאות (אומנם טנקים), אבל זה יעזור לי בבוא היום שאני יקח על עצמי פרויקט שיפוץ.

פורסם

בתור מישהו שלא נכנס למוסך עם החיפושית שלו כבר למעלה מ 3 שנים , ולא למד אף פעם מכונאות רכב קרו לי כבר המון טעויות אבל רק ככה לומדים...

1.פעם ראשונה שהוצאתי מנוע מחיפושית הייתה לבד ובלי שראיתי לפני איך עושים את זה, הכל היה באילתור , את המנוע הצלחתי לפרק ולהוריד אותו על הרצפה אבל אז פתאום קלטתי שהאוטו נמוך מידי והמנוע לא יכול לעבור מתחתיו מה שאומר שצריך להגביהה את האוטו להוריד גלגל אחורי ולמשוך את המנוע החוצה, הייתי כלכך פזיז הרמתי את האוטו על איזה 5 בלוקים אקרשטיין והתחלתי למשוך ואז מסתבר שלא הרמתי את האוטו מספיק גבוהה , המנוע פגע באוטו והאוטו כמובן נפל (בלי גלגל אחורי) למזלי הוא לא נחת עלי או על המנוע.. ומאז אני הרבה הרבה יותר זהיר!!!

2.טוב להגיד הרבה יותר זהיר זה קצת היסחפות אחרי הסיפור הבא , לפני איזה שנתיים התארגנתי על זוג בלמי דיסק קדמיים במקום התופים בחיפושית, מדובר בחיפושית אמריקאית עם מתלה מקפרסון מקדימה, התחלתי את פעולת הפירוק בזה שפתחתי את 3 הברגים שתופסים את החלק העליון של הקפיץ-בולם לבודי, אז הרמתי את האוטו באויר ,הבולם נשאר במקום שלו עכשיו אני בן אדם ללא נסיון לא היה לי כלכך מושג מה אני עושה השעה הייתה 3 בצהריים באמצע יולי שיא החום התיישבתי ליד המתלה והתחלתי למשוך לכיוון מטה , פתאום כל היחידה הזאת שמסתבר שהיא איך להגיד דיי כבדה התנתקה מהמקום שלה ולמרבה ההפתעה ברגע שהיא יורדת למטה היא נופלת הצידה בדיוק לאן שאני ישבתי , התעוררתי אחרי איזה דקה או שתיים כולי מלא דם, מסתבר שהחלק העליון של המתלה איך שהוא נפל החוצה פגע לי בראש והוריד אותי לנוק אווט..

3.פעם עוד לפני שהחלפתי לגיר רגיל החיפושית שלי הייתה חצי אוטומטית , הגיר הזה עובד ככה שיש מיכל של שמן הידראולי מתחת לכנף וממנה יוצא צינור גומי שעובר דרך פחית ובצד השני שלו מתחבר לצינור נירוסטה.... בכל אופן איזה יום אחד הייתי צריך להוציא את הפחית כדי להחליף אגזוז, פירקתי הכל החלפתי אגזוז החזרתי את הפחית נכנסתי עם חצי גוף לאוטו סובבתי את הסוויץ ונתתי סטרטר אחרי איזה שניה שהאוטו היה מותנע הרגשתי גשם שמנוני כזה....עוד הספקתי להסתכל למעלה ולראות שמן עף בערך לגובה 3 מטר ברסס מטורף ישר כיביתי את המנוע ,אני לא זוכר כמה ליטר שמן עפו שם אני רק זוכר שהוא היה חדש ועלה לי איזה 100 שקל ושכל האוטו שלי ושל ההורים שלי והשכן היו מנומשים והייתה שלולית שמן של מטר על מטר באמצע החניה.

וזאת אחת הסיבות למה אין לי גיר אוטומטי כבר!

פורסם

פעם פתחתי את הבורג של הקרטר כשהמנוע חם, טוב זאת כבר לא שטות זה טימטום לשמו.

חבר שלי שם פעם מים למתזים במיכל עיבוי של הרדיאטור.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
פעם פתחתי את הבורג של הקרטר כשהמנוע חם, טוב זאת כבר לא שטות זה טימטום לשמו.

חבר שלי שם פעם מים למתזים במיכל עיבוי של הרדיאטור.

דניאל.

טעות דומה, באופל הישנה שלי...

רציתי למלא מים. לקחתי את אחד הבקבוקים שהיו לי ורוקנתי אותו לרדיאטור. היתישבתי באוטו והנעתי.

אחרי כמה שניות אני מריח ריח חזק, ריח שונה... אני מריח את הידיים, ריח של ספירט לבן...

למה? בין הבקבוקים היה לי בקבוק עם ספירט לבן שחבר מילא לי.

כמובן שמילוי המים הפך לריקון הרדיאטור, שטיפה של המערכת ומילוי חוזר...

בעסה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

להחליף כסאות קדמיים זה לא פשוט כמו שזה נראה!

OK, הזכרת לי משהו גם: בצעירותי, כשהייתי תלמיד יב, ובעלים הגאה של פורד אסקורט קופה צהובה, באחת מהשוטטויות שלי במיגרש גרוטאות, מצאתי כסא של פיאט אונו, שניפגע פגיעת צד (התעקם), אבל היה חדש לגמרי. הכסאות באסקורט לא ניתנות לכיוונון, ותמיד חלמתי, שיהיה לי כסא, שאפשר לכוון לו את הגב! יופי, פירקתי את הכסא לגורמים, והתחלתי לישר אותו. לקח לי חצי יום, אבל הצלחתי, הרכבתי ויצא כסא "חדש"!

עד כאן הכל טוב ויפה, באתי לאוטו, פירקתי את הכסא המקורי (מה שגם לקח ת'זמן שלו- הרי הכל היה חלוד), הוצאתי אותו, הכנסתי את הכסא החדש, ואז גיליתי: התושבות של האונו לא מתאימות לאסקורט! מילה, לא ציפיתי, שיכנסו ישר, ללא התאמה, אבל זה לא היה מתאים ברמות, שלא ניתן לעשות כלום- פשוט לא ניכנס בכלל! כלומר, אם הייתי מתחיל לבנות את כל האוטו בפנים מחדש, אולי הייתי מצליח, אבל בטח לא משהו, שניתן לפתור בצורה מהירה ויעילה.

מסקנה- קודם בודקים, ואחר כך מתחילים בפעולות, שלוקחות זמן ואנרגיות! הכסא ניזרק שבועיים אחר-כך, כוון שעם כל הפנטזיה שלי, לא היה לי מה לעשות איתו, וחבל, כי בזבזתי עליו המון זמן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...