רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
לאחר הרבה מחשבות והתלבטויות, החלטתי להציע למכירה את הפרויקט שליווה אותי ב-3 השנים האחרונות. מדובר על מיני מיינור שהחלה את דרכה בשנת 83 כמיני מייפר 1000 סמ"ק. המטרה הייתה להפוך אותה לטובה מהקופר המקורית תוך שמירה על מראה חיצוני נקי ומקורי ולהחזירה לכביש ברמת שיפוץ גבוהה ככל שניתן. לצערי הפרויקט נקטע וכנראה שאני לא אזכה לסיים אותו מסיבות כאלו ואחרות. אז הפרוייקט מוצע למכירה, מי שמכיר יודע פחות או יותר על מה מדובר, מי שלא מוזמן לבקר פה ולקבל מושג קטן. מבחינת גוף הרכב : הוחלפו חלקי פח רבים שיובאו מאנגליה וגרמניה. ביניהם פח חזית, מכסה מנוע, כנפיים, רצפה אחורית, דלת אחורית ועוד. מבחינת מסגרות העבודה הושלמה ונשארה מלאכת הצביעה. ערך העבודה על הגוף עד היום עומד…
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם.. ווספה לפני שיפוץ משהו כמו מודל 80 היא כלי טוב לשיפוץ בפעם הראשונה?.. אף פעם לא שיפצתי רכב או משהו בסגנון ווספה היא הדבר הטוב לשיפוץ לפי דעתי..מה אתם אומרים? איפה יש ווספות נמכירה עד סכום של 400 - 500 שקל..לפני שיפוץ תודה לכל העונים והעוזרים
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמונות של הקרוול קארט שרכשתי לאחרונה והתחלתי לשפץ . בשלב הזה פורק הגיר האוטומטי לשיפוץ לאחר מיכן ישופצו כל מכלולי הפרונט צמיגים חדשים ואז ניגש לטסט לאחר הטסט יתחיל השיפוץ הקוסמטי
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
רנו למכירה
מאת שטנגה- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא שלי ואיני קשור לבעלים. ע"פ הבעלים: "הרכב במצב נסיעה (נסע עד לפני מס' חודשים), כולל מע' חשמל חדשה. יש לעשות לו טיפול לברקסים וטיפול שוטף כדי להשמיש אותו. מחיר � 11,000 ¤." לבעלים קוראים צחי עמר (עובד כרגע על שיפוץ רכב מרצדס, ולכן מעוניין למכור את הרנו) � טל 04-9531024
הודעה אחרונה מאת דרור, -
שלום לכולם, אני מעוניין בבקשה ברכב מסוג VW דגם חיפושית. עדיפות יתרה ל: שנתון 66 ומטה. (רצוי 64 ומטה). מנוע 1200 סמ"ק. בלי ג'אנטים, ניפוחים, הגאי ספורט, דוושות אלומיניום ופיצ'קס אחרים. מחיר הגיוני! עדיפות פחות יתרה ל: שנתון נמוך משנות ה70. דגם גרמני. לא מנוע 1600. כמובן עדיף כמה שיותר בתולית ולא נגועה ב"שיפוץ ב200 שקל". אודה אם מישהו ראה/שמע/מוכר. גם אם יש חיפושית שאינה למכירה, ועונה על רוב הדרישות. פנו אליי בבקשה עם הסברים על מיקומה. הטלפונים שלי הם: 0547893086 0545793348 אפשר גם בה"פ. תודה רבה, לאלו שינסו לעזור. ניר סבירסקי. שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כאשר הייתי בחופשה בארה"ב בשבועיים האחרונים באחד מימי השבת נסעתי למפגש השנתי של הAACA (המקבילה של מועדון ה5 בארה"ב) כדי קצת להתענג על מכוניות יפות ברמות שיפוץ מדהימות להחריד! ולכן נחסוך במילים...
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 1 תגובות
- 757 צפיות
היום החזרנו את המנוע לאוטו שלי, והוא שוב זז בכוחות עצמו . תמונות של העבודה כאן.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
ברצוני לייבא רכב אספנות מסוג "וולבו 544" 1962. מהו סכום המכס שיחול עליי? ומה הערך של הרכב בארץ?
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום בעבודה שלי (תחנת דלק פז) הגיעה אישה מבוגרת לתדלק והיא נהגה בפיאט 127 שנת 78, האוטו מבפנים נראה שמור מאוד, מבחוץ קצת מעיכות וטיפה חלודה, המנוע נראה ממש יפה ונישמע גם ככה, ממש רכב מקורי ויפה. בקיצור ולעניין, שאלתי אותה אם היא מוכנה למכור לי אותה תמורת 1000 שקל, היא אמרה שכן וקיבלתי את הפרטים שלה, דרך אגב היא יד ראשונה, והיא שמרה עליו ממש יפה. לדעתכם שווה את הקניה? אין לו טסט כבר 5 חודשים, אבל הוא נוסע ונשמע ממש טוב. חוצמזה, איפה אני יכול לקרוא נתונים ודברים אחרים על הרכב הזה, ומה אתם יכולים לספר לי עליו? המון תודה. כפיר
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אופנוע שנת 42 דגם WM20 מופיע כאופנוע עם רכב צידי ברישיון אך נימכר ללא הסירה. האופנוע רשום אספנות ללא טסט ומתאים כפרויקט לשפוץ,הוא מניע ונוסע . האופנוע 80% מקורי ,יד שניה בלבד. השילדה וחלקי הפח במצב מצוין. חלקים לא מקוריים בו הם :כסא ,זכוכית ומסגרת פנס ראשי, כידון +ידיות. חסר שעון אמפר, פנס אחורי,ספידומטר+כבל . מחיר: 15000 שקל -גמיש. לרציניים בלבד.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
- 1 תגובות
- 812 צפיות
אודה למי שיכול לעזור לי באיתור 2 מנועים למגבי שמשה קדמית לג'יפ שלי המנועים מורכבים בחלק העליון של החלון תודה זמי בן-חורין [email protected] 054-5952139
הודעה אחרונה מאת sun34, -
מחפש פורד קפרי 1 2
מאת IdaNdaN- 19 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום לכולם. ניכנס בי שיגעון חדש, ואני מבקש את עזרתכם עם שמעתם או ראיתם פורד קפרי למכירה. (כל מודל מתקבל בברכה) מחכה לתשובות מכם... בתודה עידן.ה
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לאוסף הדגמים, כמובן.. כידוע לחלקכם, אאודי הינה "בעל הבית" של NSU, על אף ש-NSU כבר לא מייצרת מכוניות. לאאודי חשובה מאוד המורשת וההיסטוריה ובכל מקום שבו מוזכרת היסטוריה של אאודי, תמצאו שם גם את NSU ובעיקר את דגמי ה-TT וה-TTS אשר פיארו את השם NSU. לאאודי ישנה מחלקה אשר כל מטרתה הינה שימור המורשת ובין היתר, אותה מחלקה מוכרת דגמים ואביזרים שונים לציבור בעלי וחובבי ה-NSU בעולם. כמובן שברגע ששמעתי על כך, שמתי את ידיי על NSU prinz 1000C בדיוק כמו שלי ועל TTS "סטנדרטית"... לצורך השלמת המיני אוסף החדש של דגמי ה-NSU, קניתי עוד TTS זהה, במטרה "לשפץ" גם אותה ולבנות ממנה רפליקה מדויקת של ה-TTS שאני בונה (תמונה בתחתית העמוד), שהיא, למעשה, רפליקה מדויקת של TTS Group B....סיבכתי א…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
עוד חלום רחוק... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Alfa-Romeo-alfa-romeo-giulietta-1962-Alfa-Romeo-101-Giulietta-roadster-brooklands-glass_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ5356QQitemZ4569773099QQrdZ1
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שאלה לי יש איזה שהוא מקום שאפשר ללמוד פחחות רכב . אולי אפשר לארגן קבוצה? אחה"צ /ערב צריך גם להתפרנס כדי לשפץ
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
1. סטודיבייקר לארק שנת ייצור 1962 (שרדו בארץ בודדות), חלון קידמי שבור, ידיות חסרות ועוד - למטרת שיקום כללי (ניירת מסודרת). 2. כרמל דוכס שנת ייצור 1970 מנוע טריומף 1.3 ליטר - שלמה לחלוטין (ניירת מסודרת) - למטרת שיפוץ כללי. לפנות לזאב - מס' 0523-696580 הרכבים שייכים לחבר - נא לא לפנות אלי.
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 0 תגובות
- 687 צפיות
שירשור 2 מאותו מפגש! תמונה של הקורבטים מעוד זוית (הייתי חייב ) זה גביעים שחולקו למכוניות הזוכות לפי קטגוריות שונות
הודעה אחרונה מאת rallye106, -
רנו דופין '58
מאת וויליס- 4 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, פעם ראשונה בים... רציתי לעדכן אתכם במכונית רנו דופין 1958 אחרי שיפוץ יסודי שעומדת למכירה. המכונית נמצאת ברחובות (אצל שכנה בדימוס). לפרטים : מרים 08-9460166
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תודה לכל המברכים בפורום ובמהלך ההשקה, אתם מוזמנים לצפות באתר החדש שבנינו המתאר את תהליך השיפוץ: www.Fiat500.cjb.co.il למי שמעוניין בבנית אתר דומה לרכבו במחירים נוחים, ניתן לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת YLKLN, -
-
לרצינים בלבד ביואיק ריגל 82 מנוע 8 צילינדר פול אוטומט ללא טסט 5 חודשים האגרה משולמת במצב נסיעה . חייבת להימכר4500 שקל ולא תימכר פחות תודה .050-7674222
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי בי אקס והפנס איתות שבצד השמאלי אין אותו...אז אני מחפש לו פנס איתות ועוד כל החלקים שיש....תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למי שפיספס את השירשור הראשון, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור השני, מוזמן לבקר אותו כאן. הילד כאן נראה כל כך אמיתי שהיה צריך מבט שני בשביל לראות שזו בובה...
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפרטים ותמונות לחצו על הלינק- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78471
הודעה אחרונה מאת שובל, -
- 2 תגובות
- 754 צפיות
שלום חברים. האם ניתן לדפדף אחורה דף דף בהודעות הישנות? הצלחתי עד עמוד 12, ולא מופיעים דפים נוספים. יש נושא שאני רוצה למצוא מלפני חודשיים לערך ואינני יודע את שם פותח השירשור או פרט אחר שניתן לחפש על ידי מנוע החיפוש. תודה - אבי.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
ROUTE 66 היתה ונשארה הדרך המפורסמת ביותר במערכת הכבישים המהירים בארה"ב, אשר תחילתה בשיקגו מדינת אילינוי , דרך מיסורי, קנזס , אוקלהומה, טקסס, ניו מקסיקו, אריזונה וסופה בחופיה של סנטה מוניקה בקליפורניה , באורך כולל של 3,940 ק"מ (כמעט כמו המרחק בקו אווירי מישראל לגרמניה). הדרך חדלה להיות שמישה סופית בשנת 1985, כאשר מערכת כבישים מתקדמת החליפה אותה, למרות זאת הרבה מאד אמריקאים נהנים מהנוסטלגיה הקשורה לדרך זו והדרך הוכרזה לא רשמית כדרך היסטורית במדינות אותן היא חוצה וכיום היא שוב מסומנת במפות השונות. אני מחפשת אותך שותף, לנסיעה לזמנים עברו וביחד אתך לגלות ולראות איך אמריקאים טיילו ותרו בין השנים 1920-1960 ביחד אתך נבקר בערים ובעיירות הציוריות, תחנות הסחר, תחנות ה…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
בוקר טוב יש למישהו מושג איך ניתן להגיע לרשימת הספרים שפורסמו ע"י היינס עד היום, על מנת לדעת אם יש ספר מיוחד לאופנוע שאני מחפש? (נחשו למי?)... או יותר פשוט-מישהו מכיר ספר היינס להונדה 50 1974?-רן יש לי אחד של מיני למכירה
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מזהה את הכלי המסוכן הזה? האם מדובר במנוע חשמלי? מה עובר בראש של המגוחך שיושב עליו רציני כל כך? איזה מקלע?
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אני למדתי לנהוג על לארק ידנית (לפחות איתה נגשתי לטסט..) בערב הדביק הזה..םפשתי קצת חומר על פורד סיירה(עוד לא אספנות אבל מיוחדת) ומה אני מוצא...
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש למישהו מושג מה זה החיה הזאת? אולי נתונים? מצאתי אצלי תמונה ישנה שלה אבל אני לא מוצא פרטים ברשת. היא ללא ספק המכונית הקלאסית הכי יפה שראיתי אי פעם...
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אשמח לכל מידע שאפשר על הרכב!! האם הוא נחשב קלאסי? איך ה280 זד מבחינת ביצועים\התנהגות וכו תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)