Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אטמים לקרבורטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לנסות לעשות ניקוי קרבורטור לבד ואני לא מוצא אטמים לקרבורטור של הקפרי שלי

יש מישהוא שמכיר מקום שבטוח יש לו ומכיר את הקרבורטור הזה ?

בנוסף אני מחפש פלנצ' לצו'ק אוטומט שמורכב על הקרבורטור כי שלי עומד להישבר כי הוא כבר אחרי תיקון,

האם בסט של האטמים יש את כל החלקים שמחליפים בשיפוץ ?, אני שואל את זה כיוון שאחת הדיזות שלי שבורה ואני רוצה לדעת אם יש אותה בסט של האטמים.

אני מקווה שגם צביקה יראה את השאלה הזו ואולי יוכל לעזור לי.

ניסיתי אצל כמה שמיתעסקים עם ניקוי והם בכלל לא מוכנים למכור אטמים אלא הם רוצים את גם את העבודה.

תודה

אופיר

SSCN1268.JPG

SSCN1269.JPG

SSCN1270.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אני רוצה לנסות לעשות ניקוי קרבורטור לבד ואני לא מוצא אטמים לקרבורטור של הקפרי שלי

יש מישהוא שמכיר מקום שבטוח יש לו ומכיר את הקרבורטור הזה ?

בנוסף אני מחפש פלנצ' לצו'ק אוטומט שמורכב על הקרבורטור כי שלי עומד להישבר כי הוא כבר אחרי תיקון,

האם בסט של האטמים יש את כל החלקים שמחליפים בשיפוץ ?, אני שואל את זה כיוון שאחת הדיזות שלי שבורה ואני רוצה לדעת אם יש אותה בסט של האטמים.

אני מקווה שגם צביקה יראה את השאלה הזו ואולי יוכל לעזור לי.

ניסיתי אצל כמה שמיתעסקים עם ניקוי והם בכלל לא מוכנים למכור אטמים אלא הם רוצים את גם את העבודה.

תודה

אופיר

לאופיר שלום רב!

חלקים לדגם הזה קשים להשגה, כל מכון קרבורטורים שמסרב למכור לך אטמים לקרבורטור עושה זאת בצדק!

מכסה הצוק, נדיר וקשה גם אותו מאד להשיג בימים אלה , עם תום עידן הקרבורטורים!

דיזות לא קיימים בסט שיפוץ אלא רק אטמים ומספר דיאפרגמות ,לא כולם!

את הדיזות קונים בנפרד , וגם היא לא מסופקת ביחידות אלא בכמויות כך שלא משדתלם לך לקנות זאת!

מי שלא מוכן לעזור לך וזה פרנסתו עושה זאת בצדק!

בשוטרה התחתונה , הנזק שתגרום יעלה על התועלת, וההשקעה החד פעמית תחזיר את ההשקעה תוך זמן קצר... בדוק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לאופיר שלום רב!

חלקים לדגם הזה קשים להשגה, כל מכון קרבורטורים שמסרב למכור לך אטמים לקרבורטור עושה זאת בצדק!

מכסה הצוק, נדיר וקשה גם אותו מאד להשיג בימים אלה , עם תום עידן הקרבורטורים!

דיזות לא קיימים בסט שיפוץ אלא רק אטמים ומספר דיאפרגמות ,לא כולם!

את הדיזות קונים בנפרד , וגם היא לא מסופקת ביחידות אלא בכמויות כך שלא משדתלם לך לקנות זאת!

מי שלא מוכן לעזור לך וזה פרנסתו עושה זאת בצדק!

בשוטרה התחתונה , הנזק שתגרום יעלה על התועלת, וההשקעה החד פעמית תחזיר את ההשקעה תוך זמן קצר... בדוק!

בברכה

צביקה

שלום צביקה.

לא תמיד אתה צודק אבל!!!!!! הפעם כן.

לבחור היה כבר פעם אחת סרט אם זיוף מנוע שהוא אכל קש ,ואבנים ,וקצת חצץ! עד שהגיעה אלי וב5 דק'

עלתי על השטויות שהוא עשה וסבל שנים כן שנים .בחמש דקות גיליתי את השטויות יסידרתי לא.

אבל מה לעשות שיש אנשים נחמדים והוא באמת נחמד אבל או קמצן או מעדיף ללמוד בדרך הקשה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אופיר,גש ל "כל-חלק" בשדרות יהודית בשכונת מונטיפיורי,הוא מוכר חלקי מאיידים וקיטים לשיפוץ.

סה"כ זהו מאייד וובר,לא מנוע של מעבורת חלל...

במיקרה והמאייד אבוד,תמיד תוכל להרכיב וובר כפול של סיירה 87+.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אופיר,גש ל "כל-חלק" בשדרות יהודית בשכונת מונטיפיורי,הוא מוכר חלקי מאיידים וקיטים לשיפוץ.

סה"כ זהו מאייד וובר,לא מנוע של מעבורת חלל...זה מאייד וויבר אומנם, ולא מנוע של מעבורת חלל, אך הוא עלול להתרסק חלילה כמו המעבורת קולומביה..

במיקרה והמאייד אבוד,תמיד תוכל להרכיב וובר כפול של סיירה 87+.

חן ידידי שלום רב!

בהמשך להערתו של ידידנו בני ל. פותח השרשור מוכר לבני, וגם לי בעקיפין, הוא מוכר לי משום שיש רבים כמותו לצערי. שפונים אלי רק לאחר שהוציאו עשרות שקלים לחינם, בניסיון לשפץ בצורה עצמאית,

על מנת לחסוך ו"החיסכון" עלה להם ביוקר בהשבתת הקרבורטור ובחיפוש אחרי קרבורטור תחליפי,

אני מנצל את את שני הכובעים שיש לי בתור מגיב מקצועי בפורום, וגם בעל אינטרס ידוע, ועומד ומתריע בשער,

על הנזק שיכול להגרם, בניסיון לחסוך, זכותו של פותח השרשור לנסות לחסוך עלויות וזכותי מניסיון מר של אנשים אחרים, לנסות לעצור אותו בטרם יגרום נזק שיעלה על התועלת, אין בדבר שום כפיה אלא עצה מקצועית בלבד!

זכותו לעשות כרצונו!

הערה: גם אם יש ברשותך קיט סתמים לשיפוץ, וספרי קרבורטורים, הדבר לא מבטיח שיפוץ יעיל!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא קמצן ולא רוצה ללמוד בדרך הקשה, פשוט מאוד מעניין אותי כמו רבים בפורום לעשות תיקונים בעצמי :roll: ,

כיוון שסט אטמים לא עולה הרבה כסף אז לא משנה אם הטיפול בקרבורטור יצליח תמיד אפשר ללכת למכון קרבורטורים, אם זה משהוא יקר תאמין לי שלא הייתי נוגע בעצמי, ותמיד אם אני מיסתבך אפשר לחזור אליך :wink:

אופיר

פורסם

לחזי דלאל אין אטמים אבל פלנץ' יש לו והוא רוצה עליו המון כסף גם אחרי הנחה.

אופיר

פורסם

אהלן אופיר.

ניסית אצל מאירמן?

מה הדגם המדויק של הקרבורטור?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

גם למאירמן אין את האטמים והפלנץ'

הוא ניסה להשיג לי ולא הצליח

אופיר

פורסם
אכן כן זה הקרבורטור!

בברכה

צביקה

אני מחזק את דבריו של צביקה

אופיר

• תוכן חדש...