Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש שם:

2 דודג' דארט

רכב אחד מכוסה, לדעתי עוד דארט אחד

רום כרמל, דור אחרון, צהבהבה

וגולת הכותרת, פולקסווגן K70, שנראית לי במבט ראשון מעבר לשיפוץ, אבל בהזדמנות הראשונה שיהיה לי קצת כסף בצד, אני אלך לבדוק אותה.

פעם הבאה שתהיה באזור, אם יהיה לך גם כמה רגעים פנויים תעשה טובה ותנסה להשיג טלפון או קצת פרטים על הבעלים (אולי אני אתעניין בדודג') . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למשה .

בנוסף, נצפתה לפני כחודשיים בקרבת מקום כרמן גהה 67 לערך, צהובה עם גג שחור , עמדה ללא תזוזה לפחות שנתיים.

חברים יקרים - שיטת התצפיות עובדת! ככול שיהיו יותר דיווחי תצפיות - כך יותר חובבי ענתיקות ירוויחו . אז... תפקחו את העיניים ודווחו.

יניב

באיזה דגם של קרמן גיאה מדובר (14 או 34)?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

מתחת לבית שלי עומד פולצווגן טרנספורטר ישן זנוח, משנות ה-70 נראה לי,

לא יודע מי יכול להתעניין בפרוייקט כזה, אבל בכל זאת, הרכב נמצא בנתניה.

פורסם

בחניון של הג'רוסלם פוסט בירושלים יש שני רכבים מאוד עתיקים, כנראה משנות השלושים או הארבעים. הם עומדים שם לפחות 15 שנה. אף פעם לא הצלחתי לברר איזה סוג רכב הם, או למי הם שייכים. כשניסיתי אמרו לי שהם שייכים למישהו משוגע שלא כדאי להתעסק איתו. . .

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
בחניון של הג'רוסלם פוסט בירושלים יש שני רכבים מאוד עתיקים, כנראה משנות השלושים או הארבעים. הם עומדים שם לפחות 15 שנה. אף פעם לא הצלחתי לברר איזה סוג רכב הם, או למי הם שייכים. כשניסיתי אמרו לי שהם שייכים למישהו משוגע שלא כדאי להתעסק איתו. . .

איפה זה יוצא בדיוק ???

פורסם

איפה זה יוצא בדיוק ???

רח' ירמיהו 60, מאחורי התחנה המרכזית, על-יד המוסך של טויוטה. אולי סוף סוף תצליח לברר באיזה רכבים מדובר.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

מיני מיינור של זקן עם מנעול הגה וריפודים ישנים חונה כבר כמעט חודשיים בשדרות קוגל בחולון ליד קיוסק .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

איפה זה יוצא בדיוק ???

רח' ירמיהו 60, מאחורי התחנה המרכזית, על-יד המוסך של טויוטה. אולי סוף סוף תצליח לברר באיזה רכבים מדובר.

אם אתה מחפש כרמן גיהה, אז ביום שבת ראיתי אחת למכירה ברחוב הארוך הזה שמוביל לחוף של קרית חיים (אין לי מושג איך קוראים לו, אני בכלל מרמת גן), אם זכרוני אינו בוגד בי אז מדובר ב-TYPE 34, נראת במצב דיי טוב, הטלפון 054874746

פורסם

בקשר לכרמן גיהה - ראיתי היום את האוטו, והוא די רקוב (רצפהבעיקר, אבל גם נקודות חלודה רבות ובעייתיות). הבעלים מדבר על משהו כמו 40 אלף ש"ח, אבל להערכתי הרכב זקוק להשקעה חיצונית ופנימית ברמה של 15000 ש"ח לפחות. למי שיש כסף ספייר - בבקשה. בשבילי - TOO RICH FOR MY BLOOD. SORRY

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

טריומף DOLOMITE, דומה מאוד לטריומף 1300/1500 שהיו נפוצות פה מאוד, נצפתה עומדת במשתלה במושב בית חנן.

האוטו די שמור חיצונית ופנימית יחסית לרכב עומד, אמנם מפונצ'ר ועומד בשולי שדה, אבל נראה שכמעט כלום לא חסר בו פנימית וחיצונית. אה, כן - ומורכב על הכנף השמאלית משהו מוזר שנראה כמו סירנה...

פורסם
אחד מהם לפחות זה פיאט בלילה (Balilla) משנת 1935.

אני איתרתי את הבעלים לפני כשנתיים לערך, ואז הוא אמר לי שהוא לא מעוניין למכור את הפיאט, ושאין לי בכלל זכות להרים את הכיסוי של הרכבים, ועוד כהנה וכהנה צעקות.

כשניסיתי את מזלי אצלו לפני ארבעה חודשים, הוא לא שינה את דעתו, והוא אפילו זכר את הפרצוף שלי, והסביר לי באופן חד משמעי (ובאופן שלא ארחיב עליו את הדיבור) שזו הפעם האחרונה שאני מתקרב אליו או אל הרכבים שלו.

בקיצור, כמו שנאמר כאן באחת ההודעות למעלה - הבנאדם משוגע...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

ביום גשם כמו היום , עם הרבה פקקים , יש הרבה זמן להסתכל לצדדים ,

:twisted:

ובכן :

בצומת חולון , לאחר כיכר קוגל , על שדרות קוגל , לכוון סוקולוב , עומדת מיני צהובה , נראית במצב נסיעה , לא זזה לדעתי מזה מס שבועות / חודשים .

500 מטר אחריה עומדת פורס קפריס למכירה ( לאחר שיפוץ ) .

במושב גזר , בכניסה לאזור התעשייה , ברחבה ליד מוסך לנד רובר , עומדת בין השיחים מכונית אמרקאית , לדעתי משהו כמו פלקון מסוף שנות השישים .

הרכב לא שייך לבעל המוסך או לעובדיו ( להם יש מיני וג'ולייטה ) .

אין להם מושג מי בעל הרכב , אך לדעתם אפשר לקחת אותו .

במושב כפר טרומן (ליד שדה תעופה בן גוריון ), עומדות מספר מכוניות , במספר חצרות , לדעתי אף אחד לא זוכר של מי הם ומה הן עושות שם.

למי שיש זמן בשבת , יכול ללכת ולמפות את האזור , כולל זיהוי הרכבים ( ראו הוזהרתם , צריך לחתוך הרבה שיחים על מנת להגיע לחלק מהם ) .

בהצלחה לכולם ,

אני חייב לציין שזה ממש כיף , עוזר ומועיל שאפשר להעזר ברשת של "מרגלים " הפרושה בכל רחבי הארץ ,

המשיכו כך ! :evil:

פורסם
ביום גשם כמו היום , עם הרבה פקקים , יש הרבה זמן להסתכל לצדדים ,

:twisted:

ובכן :

בצומת חולון , לאחר כיכר קוגל , על שדרות קוגל , לכוון סוקולוב , עומדת מיני צהובה , נראית במצב נסיעה , לא זזה לדעתי מזה מס שבועות / חודשים .

500 מטר אחריה עומדת פורס קפריס למכירה ( לאחר שיפוץ ) .

במושב גזר , בכניסה לאזור התעשייה , ברחבה ליד מוסך לנד רובר , עומדת בין השיחים מכונית אמרקאית , לדעתי משהו כמו פלקון מסוף שנות השישים .

הרכב לא שייך לבעל המוסך או לעובדיו ( להם יש מיני וג'ולייטה ) .

אין להם מושג מי בעל הרכב , אך לדעתם אפשר לקחת אותו .

במושב כפר טרומן (ליד שדה תעופה בן גוריון ), עומדות מספר מכוניות , במספר חצרות , לדעתי אף אחד לא זוכר של מי הם ומה הן עושות שם.

למי שיש זמן בשבת , יכול ללכת ולמפות את האזור , כולל זיהוי הרכבים ( ראו הוזהרתם , צריך לחתוך הרבה שיחים על מנת להגיע לחלק מהם ) .

בהצלחה לכולם ,

אני חייב לציין שזה ממש כיף , עוזר ומועיל שאפשר להעזר ברשת של "מרגלים " הפרושה בכל רחבי הארץ ,

המשיכו כך ! :evil:

יש על הפאלקון סימני זיהוי (לוחית רישוי) ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...