Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברמלה, אתה נכנס מהרחוב הראשי לרחוב ביאליק, פניה ראשונה אמיתית שמאלה, לפני זה יש איזה דרך עפר בין הבתים, הפניה שמאלה לאולמי קליפסו. מצד שמאל יש מגרש חניה, תעבור אותו מעט ומצד ימין היא עומדת לפחות שלוש שנים.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדובר ברכב שנת 70, סטיישן.

הרכב עמד במשך 11 שנים, והניע כמעט בלי בעיה עם מצבר חדש. הבעיה היא שהידית הילוכים נשברה, מדובר בידית שממוקמת מאחורי ההגה, ומתפקדת בצורה חלקית ביותר. הגעתי לאופל שנת 74, והידית כבר שונה לחלוטין, ולא ניתן להתאים אותה לרכב, לכן אני מחפש או ידית הילוכים של רקורד מאותה שנה, או גיר אחר שיתאים למנוע 1700 שלה.

ותודה לכל אלו שכבר עזרו, הכל נרשם.

פורסם

ליד צומת ירקון בפ"ת. כלומר אחרי שרואים את השלט של פ"ת ממשיכים לרחוב אבן ספיר ומצד ימין (לאלה שנכנסים לפ"ת) ליד אתר בנייה יש 2 סיטרואן DS.

המקום נמצא ליד אגזוזי המשתיק וליד מועדון "הצריף".

הראשונה בצבע תכלת והשנייה חומה, התכולה נראית במצב רע, ממש רע. החומה נראית במצב חיצוני טוב ללא סימני חלודה בולטים מאד. גם התכולה ללא סימני חלודה בולטים אבל אם ראיתי נכון מהאוטובוס שעברתי איתו אז אין לה סרן אחורי או שאין לה זוג ג'אנטים אחוריים.

בכל מקרה נראה כאילו המכוניות שוכבות שם כמה זמן.

מי שרוצה עוד פרטים אליי בה"פ.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי בעל העסק לאגזוזים הוא בעל הסיטרואנים יש לו כמה כאלה

ויש לו גם אחת לבנה במצב מדהים.ויש לו כמה זרוקים בבית וגם כמה במוסך.פעם אני התעניינתי אצלו והוא רוצה הרבה מאוד כסף גם על כאלו שזקוקות לשיפוץ רציני.

ג

פורסם

באמצע גינה בבני ברק ברחוב כהנמן 72 עומדת טרנספורטר משנות ה 60 נראית שלמה ומעוטרת כאילו שירתה את ילדי הפרחים בזמנו.

אני לא יודע בדיוק מאיזה שנה היא אבל היא עוד מהדגמים שהגלגל הרזרבי תלוי מקדימה.

אני גם לא בטוח שבכלל הדגם נקרא טרנספורטר אבל אתם בודאי מבינים על מה אני מדבר.

בכל מקרה היא נראית במצב יחסית טוב.

ואי אפשר להגיע אליה בשבת :mad: ...(בני ברק :lol: )

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

שדרות בן גוריון בר"ג (בעצם אולי זה גיבעתיים) לכיוון שדרות יצחק רבין - טרנספורטר ישן נראה לא רע.

למי שלא הבין את המיקום - מוזמן להתקשר 051876694

אייל

פורסם

אני גר באזור ורואה את האוטו כלללללל בוקר !

חבר יקר, האוטו אחרי שיפוץ קטן שמאז עבר דיי זמן.....

האוטו רשום במועדון החמש לפי המדבקה על השמשה הקדמית ומישהו מעוניין באוטו (עברתי וראיתי מישהו מתעניין עם בעל המכונית וזה לא הייתי אני...)

אוטו חמוד ונחמד.

עוד דבר!

אם אתה פונה שמאלה אחרי המכונית (יש פניה שמאלה איזה 10 מטר), לוקח ימינה ואז שוב שמאלה (רחוב קם נדמה לי)

ממשיך ישר עד הסוף וימינה (יש שם מרכז מסחרי).

אחרי השופר אתה מגיע לפניה ולוקח ימינה.

ממש על הפניה יש איזה בית ישן שלידו מרגש ריק, בבית הישן ישנה חניה מבטון שבנו לו מזמן.

בתוך החניה מוחבאת ענתיקה שחורה שזקוקה לשיפוץ במצב די אמין...

אוטו מוכר שאני לא מצליח לזכור כרגע...

אבל דומה לפיג'ו, אך לא מאותה משפחה!

(אולי הכיוונים שלי לא משהו, אבל בעיקרון את הדרך אמרתי...)

מקווה שתרמתי...

נ.ב.

נוספה מרצדס לבנה של השכנים לבעל הפיג'ו, כנראה קנה אותה. (סביבות שנות ה70)

בהצלחה,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

אם מישהו מוצא שמשות - קדמית וצדדית - של 304 (פג'ו) קבריולט, ומסביבן גם קצת אוטו, אנא שיודיע לי.

ובנוסף, על פי עצת חכמים ומנוסים, אם מישהו מוצא ראש מנוע של 304, ומסביבו קצת מנוע וגיר, אנא שיודיע לי גם כן.

תודה מראש

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

רחוב הסדנה בתל-אביב :BUICK 77-79 במצב לא רע.

DSCN2742.JPG

DSCN2741.JPG

פורסם

היום בפקק היומי בכביש 4 נצפו על גבי משאית עם מנוף 2 רכבים מעניינים -

מיני אדומה עם גג לבן וסיטרואן דה-שבו. המיני נראתה ממש יפה, לפחות מרחוק...

המשאית ירדה לכיוון כביש 1, אני מאוד מקווה שלא המשיכה לאיזה פירוקיה.

הלאה, בת"א רחוב פרישמן בירידה לטיילת בצד ימין חנתה BMW 1602,

נראה שעברה תאונה מקדימה, צריך לבדוק אם היא זזה או שמא היא נטושה.

נמשיך, אצל אבא שלי במוסך חונה כבר שנתיים-שלוש טנדר הילמן-קומר,

ובנוסף פיאט 124 אוטומטית, אפשרי לקשר את המעוניין לבעלים של הרכבים.

ודבר אחרון (בטוח שאתם כבר יודעים\מכירים), כשחזרתי מהצבא לפני שבוע,

קלטתי מהאוטובוס ברחוב ז'בוטיניסקי ברמת גן באחת החניות של הבניינים

2 סיטרואנים ישנים, אחת דה-שבו אם אני זוכר נכון, והשנייה סיטרואן ממש

עתיקה, עם סמל סיטרואן ענקי על הגריל הקדמי (מכונית בסגנון שנות ה-30-40).

צחי.

No worries 8)

פורסם

המדובר בקרמן גיהה דגם 34, שהוא די נדיר בארץ ובעולם בכלל, בצבע כסף. הרכב שמור למדי, אבל מצריך עבודת פחחות בינונית עד קלה וכן רענון פנימי. נסעתי עליו והוא חזק למדי (מנוע 1600) ובמצב נסיעה טוב. הבעלים מבקש בסביבות 30-35 אלף ש"ח, שלדעתי זה קצת גבוה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

היום ראיתי עוד פגר של סוסיתא.

מיקום: כביש 4 מדרום לצפון פונים ימינה בצומת הר"אה, ואז אחרי כקילומטר אחד יש

פניה ימינה לכפר הר"אה ואז היא ממש בצד ימין נחה לה הסוסיתא מתחת לעץ. רואים אותה גם קצת לפני הפניה לכפר מהכביש עצמו.

אני ראיתי אותה רק מהכביש, לא היה לי הזדמנות לעצור לראות, אין לי מושג באיזה מצב היא, אבל ממש לא נראה לי שהיא נוסעת.

פורסם

ברמת גן, רח' בן אליעזר, 404 תכלת שנת 73 נוסעת עם טסט וגגון.

מול הכניסה הראשית לאזור, במגרש אחד עומדת לנצ'יה בטא רגילה אדומה, ובמגרש השני פיאט 128 ספורט קופה.

באזור עצמה, ברח' שפינוזה, מעט אחרי הכיכר השניה משמאל, רנו 4 שנת 80 נראית מוזנחת.

באזור ברח' ויצמן אוטוביאנקי ישנה שמישהו פשוט הוציא לרחוב. יש תרד נפרד עליה כאן, אין לי מקום להעמיד אותה אצלי, אבל הרכב שלם, עם כל החלקים ובלי יותר מידי חלודה. מושבי עור חומים, פנסים ובקליות שלמים. יכול להיות אחלה פרויקט לשיפוץ.

זהו.

יובל

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...