Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מי שנוסע לבית חנן, ראו הוזהרתם!

אולי יש שם כמה מכוניות (שתיים שלוש..לא יותר!)

כל מי ששומע שמועות על קרייזלר משנות ה40 נטושה ליד החירבה הנטוש שרואים מהכביש.....לא לרוץ ולחטוף אותה !!

רבותיי, הלכתי וחפרתי את השדה, מצאתי את האוטו אם אתם מסכימים לקרוא לזה ככה....

מה שנשאר זו השלדה והכל שרוף !!!

הענתיקה הוצתה ועכשיו ישנה גרוטאה שנגעתי בה כדי לראות אם משהו עדיין חי, והפח/חלודה התפוררה לי ביד !!!

אין אוטו, אין טוטו, אלא רק פח שמקרה הטוב יוכל לשמש למגן שמש...וגם זה לא....

אל תהיו מושלים, הייתי וראיתי ולא שווה את המאמץ לראות אונס כזה למכונית...

ועוד משהו...

ליד האוטו מקדימה תוכלו לראות את ציר הגלגלים הקדמי.. :lol:

אז תעזבו אתכם!

אמרו לי ועבדו עליי ואני פשוט לא רוצה שזה יקרה גם לכם.... :onfire:

בהצלחה בהמשך החיפושים.... :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

אחותי היתה גרה שם שנים והייתי הרבה מסתובב שם במושב ואף פעם לא ראיתי שום רכב באחת החצרות או בשיחים או משהו כזה ותאמינו לי אני אחד שמחפש בנרות במיוחד שאני מגיע לאיזה קבוץ או מושב.דרך אגב הייתי לפני כמה חודשיים בקיבוץ ניר אליהו ליד כפ"ס ובמרכז הקבוץ ליד הפינת חי עומדת טנדר סוסיתא רום כרמל דור אחרון שנת77 בערך

ג

פורסם

מרצדס 300די כתב:

נצפו בראשל"צ המכוניות הבאות : טנדר בריסקה במצב טוב עומד כבר שנים רבות בתוך פרדס מאחורי בניין הפועל .

מטרה ספורט מנוע מאחורה פנסים מתקפלים כמו במזדה 323F , חונה בקריית גנים .

וולבו 121 בצבע לבן חונה בתוך חנייה של בניין כבר מספר שנים בשכונת רמז מצב לא טוב.

פונטיאק פריזיין שחורה חונה מתחת לבניין נראית מוזנחת ברחוב ז'בוטניסקי בראשל"צ .

ובנחלת יהודה ב' בתוך חצר פרטית נצפו במצב לא טוב פונטיאק ישנה ומשאית דוד'ג ישנה מאוד במצב סביר שרשום עליה תנובה מפעם , שני הרכבים נטושים ולא זזים .

אמיר 10 שאל:

מטרה????

איפה??

בבקשה תגיד לי איפה...

מרצדס 300די ענה:

כן אחי בשמחה .

מערב ראשל"צ תחנה מרכזית חדשה שכונת קריית גנים רחוב טירת צבי , היא חונה באמצע החנייה , אבל אחי המצב שלה כל כך רקוב (מכני מצויין, לא להיבהל מהקדימה) הרי זה גג נפתח שנקרע מהגשם והאוטו ממזמן שקוע במים וגודל בתוך האוטו דשא , אבל זה אוטו כל כך עם פוטנציאל שכדאי ללכת לראות אותו .

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כן אחי מדובר במטרה סימקה נראה לי מודל 76 .

רשום לה על הפנס האחורי (זה פנס אחד גדול ומחובר) מטרה סימקה .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

בקשר לקרמן בחיפה - אז ככה, ראיתי את האוטו והוא צריך פחחות "קומפלט" מכיוון שניתן לראות את הכביש דרך הכנפיים... אבל בכל מקרה, איתרתי את הבעלים והוא לא מוכר. אז אם מישהוא מוצא קרמן למכירה, בבקשה תגידו לי היכן... :angel:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

האוטו הוא לא קבריולט הוא גג נפתח לאורך כל הגג והוא לא ניתן לקיפול .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

זה הייתי אני, שחזרתי לנהוג ברנו 16 שלי לאחר שיצאה מאוברול מנוע ונמצאת כרגע בשלבי הרצה. בימי רביעי אני עובד בנתניה ואכן נסעתי לי לאיטי בסביבות ה 70 קמ"ש בדרך דרומה לתל אביב

הנה גם הרכב.

תודה על תשומת הלב.

front2.jpg

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אני רואה תמיד פיז'ו 203 שחורה.היא חונה על הכביש.אם מגיעים מכיוון דבורה הנביאה לכיוון עתידים,עולים את העליה הארוכה (צהלה בצד ימין של הכביש),אח"כ ירידה ואח"כ רמזור (בערך 500 מטר לפני עתידים).ברמזור פונים שמאלה,הפיז'ו על הכביש.יש לבן אדם בבית גם 203 לבנה ונדמה לי שראיתי בפנים גם טנדר 403.כל המכוניות זקוקות לרסטורציה רצינית.על ה203 יש שלט "למכירה" שנראה בן שנתיים שלוש.על השלט כתוב שה203 הלבנה גם למכירה לחלפים.

חבל שאין לי כסף...שתי פיז'ו בבית-אחת קלאסה ואחת טסה...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
בקשר לקרמן בחיפה - אז ככה, ראיתי את האוטו והוא צריך פחחות "קומפלט" מכיוון שניתן לראות את הכביש דרך הכנפיים... אבל בכל מקרה, איתרתי את הבעלים והוא לא מוכר. אז אם מישהוא מוצא קרמן למכירה, בבקשה תגידו לי היכן... :angel:

לפחות היית אומר לי ת-ו-דה!!!!!!!!!!!! :mad:

בכל אופן חוץ מפחחות אני לא חושב שהוא צריך עוד משהו הרכב נשמר די טוב יפייפיה אמיתית.

פורסם

יש אחת בלוח של מועדון החמש . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ל-alfaromeo75 מצטער, בהחלט מגיעה לך תודה, ואפילו רבה. ראיתי את הרכב מקרוב מאוד והוא מלא בחומר מילוי, אבל הבעיה האמיתית היא החלודה בתחתית הדלתות והרצפה... בכל מקרה, אין ספק שהרכב יפה, חוץ מ... (ראה לעיל)

ל-redrose הקרמן שבלוח מועדון החמש נמכרה כבר לפני כחודשיים וחצי, אבל הבעלים לא הודיע ולא מחקו את המודעה. חבל. (אבל תודה גם לך)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...