Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה דווקא אוטומט ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן ה GT40 היה רכב בריטי לכל דבר ותוכנן על ידי סדנה בריטית השייכת Eric Broadley.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קובי,אני בהחלט יענה להזמנתך,רק שגיסי ישאיל לי את האוטו שלו...(אימפרזה טורבו משופרת).

לפחות תיסבול גזים מסוננים...

זכור את מירוצי הפייקס-פיק,שבו נידרשו מכוניות לטפס על פיסגת אחד ההרים בארה"ב(ממש לא זוכר את שמו).הקמארו הטרנס-אם והמוסטנג חגגו שם עד שהופיעו בו האודי קווטרו והפיג'ו 405(טיפוס B)והראו לכל הדינוזאורים האלו מאיכן פולט האגזוז...

לא הכל זה כח,והחוכמה גם להעביר אותו לכביש

שום שיפור בעולם לא יפתור תחלואי שילדה מסורתיים כמו הגה סבבת וסרן חי מאחור התלוי על קפיצי עלים.

(ואני לא מיתכוון למכונית שלך,שאני אפילו לא יודע מה היא...).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איפה נכנס פה נושא המומנט?

המומנט של רכבי השרירים היה מפלצתי, באירופה היה כח כזה רק למכוניות אקזוטיות ונדירות - ובארה"ב מדובר על ייצור סדרתי במספרים גבוהים אלפי מונים.

כמה ציפו מאלו שרכשו רכב אמריקאי עם V8 בשרני שידעו להתמודד עם זריקות קלאץ' על כזה מומנט? ברכבים במפרטים כאלו שמיועדים לקהל רחב, אוטומט הוא הפתרון המתבקש. ומי שרצה ידני, תמיד יכול היה להזמין, לא?

פורסם

זכור את מירוצי הפייקס-פיק,שבו נידרשו מכוניות לטפס על פיסגת אחד ההרים בארה"ב(ממש לא זוכר את שמו)

אתה דווקא זוכר את שמו...
פורסם
איפה נכנס פה נושא המומנט?

המומנט של רכבי השרירים היה מפלצתי, באירופה היה כח כזה רק למכוניות אקזוטיות ונדירות - ובארה"ב מדובר על ייצור סדרתי במספרים גבוהים אלפי מונים.

כמה ציפו מאלו שרכשו רכב אמריקאי עם V8 בשרני שידעו להתמודד עם זריקות קלאץ' על כזה מומנט? ברכבים במפרטים כאלו שמיועדים לקהל רחב, אוטומט הוא הפתרון המתבקש. ומי שרצה ידני, תמיד יכול היה להזמין, לא?

צודק!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...