Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העניין הזה של רכבים ישנים דומה "למהפכה" שהנהיגה ארה"ב בתחום העישון...

הוחלט ע"י הפוליטיקאים כי המעשנים עולים לציבור משלם המיסים הרבה כסף. זה בא לידי ביטוי בתרופות, אישפוז בבתי חולים, עישון פאסיבי של ילדים וכו'. לכן החליטו להוקיע את המעשנים.

כיום להיות מעשן בארה"ב זה אות קיין. אין פינות עישון בשום מקום, רוצה לעשן, צא החוצה, בקור...

עכשיו שאלה, עם יד על הלב... בן אדם שמן, ואני מדבר על ממש שמן, אילו שלא יכולים לזוז כמעט, 150 ק"ג ויותר (ויש כאילו המון בארה"ב), למה לא יוצאים כנגדם? הם לא עול על החברה?! לרוב הילדים שלהם גם שמנים, והילדים של הילדים גם שמנים, הם לא הולכים לעבודה או ללמידים כי קשה להם לזוז, החברה לא מקבלת אותם ומיתיחסת אילהם כחריגים, המדינה משלמת להם על תרופות, המדינה משלמת להם על צינטור, ניתוחי לב וכו'...

לשאלת השאלות, למה לא יוצאים כנגד השמנים?! כי זה נראה רע, וזה לא "פיליטיקלי קורקט"...

תרבות האוכל המהיר שכל כך מאפיינת את ארה"ב, תרבות הדיינרים, ההמבורגרים, לצאת כנגד זה זו בעיה... אז בואו נצא כנגד המעשנים... זה יותר קל...

ככה גם בנושא הרכבים, בואו נצא נגד רכבים מזהמים, אבל לא כולם, רק את אילו שקל ליתפוס. נראה לי שאם ניקח את כל הזיהום שמפיקות המכוניות של חברי מועדון ה 5 בחודש, לא נגיע לרמת הזיהום של קו אחד של אוטובוס בגוש דן...

אז למה להיטפל אלינו? כי זה קל!!!

נכון שמכוניות ישנות מזהמות יותר, אבל הן נוסעות פחות, הרבה פחות... כמו כן ניתן לשדרג את המכוניות הללו לידלוק במתנול שאינו מזהם כלל!!!

גילי

למה שאני אתדלק את הרכב שלי במתנול הוא לא יזוז בכלל...............

אני ורוב חברי צריכים לערבב חומרים בדלק כדי להעלות אוקטן.........

למה שאני אזיק למנוע שלי? בשום מקום בעולם לא מקשרים זיהום אויר עם אספנות ותחביב...

בגל הסיבה שהרכבים הללו כמעט לא נוסעים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה שאני אתדלק את הרכב שלי במתנול הוא לא יזוז בכלל...............

אני ורוב חברי צריכים לערבב חומרים בדלק כדי להעלות אוקטן.........

למה שאני אזיק למנוע שלי? בשום מקום בעולם לא מקשרים זיהום אויר עם אספנות ותחביב...

בגל הסיבה שהרכבים הללו כמעט לא נוסעים

מי אמר לך שמתנול מזיק למנוע? מתנול בוער יותר נקי, ללא פיח, פחות ליכלוך על השסתומים, בערה יותר נקיה...

בדקת? קראת? ניסית?

על סמך מה אתה קובע דברים?! אהה?!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

על סמך העובדה שמתנול לא מגיע לרמה של נפיצות כמו אוקטן 110 ואוקטן 110 זה מה שרכב עם יחס דחיסה מעל 11 צריך.....

יש מבין הא? הא? הא?

ובקשר לנזק למנוע....... מחסור בבעירה טובה פשוט עושה שחיקה מטרופת של הרינגים...

ושיש לך רינגים שהם פלסמה מולי וכרום מולי הלכו לך לא רק הרינגים גם הבלוק וגם הפיסטונים וזה בילתי הפיך.........

פורסם
על סמך העובדה שמתנול לא מגיע לרמה של נפיצות כמו אוקטן 110 ואוקטן 110 זה מה שרכב עם יחס דחיסה מעל 11 צריך.....

יש מבין הא? הא? הא?

ובקשר לנזק למנוע....... מחסור בבעירה טובה פשוט עושה שחיקה מטרופת של הרינגים...

ושיש לך רינגים שהם פלסמה מולי וכרום מולי הלכו לך לא רק הרינגים גם הבלוק וגם הפיסטונים וזה בילתי הפיך.........

טוב, אדון קובי יודע כל...

אוקטן הוא היחידה למדידה של עמידות הדלק ביפני פיצוץ... את זה בטוח אפילו אתה ידעת... את יחידת המידה המציא בחור בשם ראסל מרקר...

למרות שזה נראה מוזר שכמה שחומר הבערה יהיה חסין פיצוץ הוא יפיק יותר אנרגיה ככה זה עובד, למה?

בגלל יחס הדחיסה. ככל שדוחסים את התערובת של הדלק-אוויר התערובת מיתחממת. זה מאפשר לבנזין "חסין פיצוץ מוקדם", קרי דלק עם אוקטן גבוה, לעמוד בפני פיצוץ מוקדם ודטונציה...

אגב, בארה"ב של אמריקה מודדים את האוקטן טיפה שונה, ויש להגדיל ב5 יחידות את האוקטן שמישתמשים בו בארה"ב לאירופה...

נכון, שימוש באוקטן גבוההיוצר בערה יותר איטית. אבל האנרגיה יותר רבה יותר בגלל הדחיסה...

לעניניינו... מתאנול מסווג כחומר עם אחוז נפיצות קטן מבנזין. הוא בעל 140 אוקטן. אתנול מגיע ל 160 אוקטן (גם מתנול ברמות זיקוק טובות)...

נכון, מתנול מכיל פחות אנרגיה אך אם מערבבים אותם מקבלים תערובת שיכולה בתנאים של יחס דחיסה גבוהה להפיק כ 17% יותר אנרגיה! (אם תרצה את הנוסחה לזה אני אתן לך אותה, זה לא ממש מעניין, סמוך עלי :wink: )

ואתה ידידי ההוכחה שמהירות האור גדולה ממהירות הקול...

גילי

פורסם

סוף סוף בן אדם שמבין עניין......

קיצור הרי ידוע הרכבי דראג החזקים משמשים בתערובת שציינת הנ"ל...

כנס לאתר NHRA ותראה...

אבל כדי לעבור לתערובת הזאת אני צריך להחליף קארבוטור שעולה טונה כסף

פורסם

ליאור, הצעת החוק שלך כמעט בלתי ניתנת לישום, אבל במקום זאת אפשר לנסות להעביר חוק בסגנון של אפשרות להגיש בקשת בעלות על רכב שעומד נטוש מעל תקופה מסויימת בחניה ציבורית בצירוף כמה תנאים ואחרי פרק זמן מסויים ואם אין התנגדות מכל גורם הקשור לרכב ניתן יהיה לקבל אותו בתשלום סכום סמלי על רישויו מחדש וכו... גם זו דרך להציל הרבה מכוניות שהבעלים אינו רוצה בהן עוד

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
סוף סוף בן אדם שמבין עניין......

קיצור הרי ידוע הרכבי דראג החזקים משמשים בתערובת שציינת הנ"ל...

כנס לאתר NHRA ותראה...

אבל כדי לעבור לתערובת הזאת אני צריך להחליף קארבוטור שעולה טונה כסף

לא ממש נכון, אני לא מבין כלום... ממש כלום...

כדי לינסוע "על מתנול" כל מה מצריך זה 3 דברים... סליחה 4...

1. דיזות יותר רחבות, יש לי את הנוסחה לחישוב, לא ממש מסובך...
  2. מצוף יותר כבד, ניתן לשנות את המישקל שלו ע"י בדיל (אם הוא מנחושת) או ע"י דבק מיוחד... גם כאן, יש לי את הניסחה לחישוב...
  3. קידום ההצתה...
  4. רצון טוב...

תהנה... אגב, מה עם תערובת ניתרומתאן?! :twisted: (60-70 ש"ח לליטר!)

גילי

פורסם

תשמע... זה קצת בעיה holley הם קרנפים ביצור קאבורטרים... אבל אתה רק נוגע בו הוא משתגע לחלוטין....

והקאברטורים שנושאים על התערובות שציינת עולים משהו כמו 1000$

פורסם

לילה טוב

הרעיון טוב, אולי כדאי בהתחלה לדאוג שהמכונית הישראלית שטרם מלאו לה 30 שנהתקבל מעמד של רכב אספנות .ובכך לגרום להחזרת מכוניות רום כרמל שעומדות .

ולאחר השגת התקדים יהיה יותר קל לצרף את שאר סוגי הרכב שבקטגוריה שהוזכרה.

שבת שלום

שמעון .צ

• תוכן חדש...