Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה תודה רבה לכולכם.

לא הגעתי למצב שצריך לעשות עבורי מגבית, פשוט ישנם כמה קשיים כרגע, שאני לא רואה את עצמי יוצא מהם בתקופה הקרובה, אני לא רוצה לראות את האסקורט נזנחת, צוברת קורי עכביש ואולי חס וחלילה גם נגרטת. אני אשמח לראות את האסקורט זוכה לבעלים שנותנים לה את הכבוד הראוי, ו"אסבול" בנסיעה במאזדומטית שלי... זהו מחיר כאשר הרציונל גובר על האמוציונל. מ

מה שכן - המחיר עדיין בעינו עומד ואף עלה, 2500 שקל, אני מוכן לרדת ל-2499 (מהסיבה הפשוטה שאני צריך לכסות גם את עלויות החלקים שנקנו ביומים האחרונים. המנוע מניע בנגיעה ראשונה ושקט מאוד לעומת ההנעה שלו ביום ראשון שעבר) מצב הפח טוב מאוד

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אני פשוט לא מאמין,

עוד היום הלכתי לצלם לך את האסקורט שלי כפי שביקשת, וראיתי בדרך עוד אחת כתומה במצב גרוע,

רציתי לשמח אותך אבל אני מבין אותך ומקווה שהעיניינים שלך יסתדרו לטובה,

אני לא יודע למה ניקלעת אבל תשתדל לא למכור את האסקורט.

הנה תמונות שאולי יעודדו אותך.

אופיר

DSCN1413.JPG

DSCN1414.JPG

DSCN1417.JPG

DSCN1418.JPG

כתומה.JPG

DSCN1415.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני לא יודע לאיזו צרה נקלעת, אבל אני רק מאחל רפואה שלמה. מעבר לזה הכל בא והולך. עוד אלפים רבים של שקלים יעברו דרך הארנק שלך, ועוד מכוניות רבות יהיו רשומות על שמך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
נו אין קונים????

מחר עולה המחיר ל3000של"ח ומקס. יורד ל2999

אז להזדרז כי מחרתיים.....

אדוני ליצן?

אדוני ישב בשקט.

אם אדוני היה יודע על חצי ממה שהושקע ברכב הזה (במיוחד בשבוע האחרון), היית מתפלא איך המחיר לא קפץ.

עד אז - כל טוב.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

אולי תמסור אותה בינתיים לאימוץ למישהו שאתה סומך עליו ואתה יודע שהיא תחזור אליך אח"כ בריאה ושלמה ובמצב טוב יותר אולי... אסור לך סתם כך לוותר על החלום!

אילן יוסף- זה לא המקום לבדיחות שלך, פורום ליצנים זה לא פה

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יש טסט?

האוטו נוסע?

אקיצר מה המצב של האוטו?

מה המחיר האחרון?

תודה מראש עידן!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לרכב אין טסט מזה שנה וחצי. מאחר והוא אספנות אין בעיה להעביר בעלות, הוא לא צובר חובות של אגרות רישוי ואיננו חייב בבדיקת מעבדה.

האוטו נוסע פיקס, מערכת הגה, בלמים, מתלים ועוד ועוד.

לעוד פרטים ניתן להתקשר לטלפון שנמצא במודעת המכירה שבחתימה שלי.

שבוע טוב,

עידן.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם
חבר'ה תודה רבה לכולכם.

לא הגעתי למצב שצריך לעשות עבורי מגבית, פשוט ישנם כמה קשיים כרגע, שאני לא רואה את עצמי יוצא מהם בתקופה הקרובה, אני לא רוצה לראות את האסקורט נזנחת, צוברת קורי עכביש ואולי חס וחלילה גם נגרטת. אני אשמח לראות את האסקורט זוכה לבעלים שנותנים לה את הכבוד הראוי, ו"אסבול" בנסיעה במאזדומטית שלי... זהו מחיר כאשר הרציונל גובר על האמוציונל. מ

אני חושב שהחברים AS חברים, ופשוט באים לנסות לעZור לך לשמור על הרכב.גם אני עברתי כמה משברים בהם השם של השוודי שלי היה עולה ע"מ לפתור את צרותיי הכספיות דה-אז אך עברתי את זה.

ומכיוון שאני לא נמצא בנעלייך אני מאחל לך שתעבור את כל מה שזה לא יהיה מהר ככל האפשר

המון בהצלחה :arrow:

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

עידן היי.

עכשיו ראיתי אני אתקשר במוצ''ש האם אני יכול לשנות את דעתך? ואם לא נמצא פתרון.

אבי

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

• תוכן חדש...