Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להגיד לך לא למכור יהיה מיותר מכיוון שאתה נחוש כ"כ, והלוואי עליי חצי מהנחישות שיש לך, גם בשיפוץ וגם במכירה.

אני לא יודע על בעיותך אבל מקווה שהכל יסתדר בהקדם ומאחל לך רק טוב...

מצטער שלא יצא לי לנסוע איתך לפירוקיות באותו היום, מאז שהתחלתי את העבודה החדשה אני קם ב16:00 וגם זה בלי רצון, אשמח לעזור בכל (כל עוד יש לי 6 שעות שינה :wink: ) בנצי.

haters will hate

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר אותך מפה ומשם מהאי סי קיו, אולי תשתף את חבריי הפורום, שלא נראה לי שבאף פורום בארץ ידאגו ככה לחברים ויעזרו כמה שאפשר.

אולי תשתף אותנו מה קרה לך או שקשור אלייך?

אם זה עזרה רפואית אנא פנה אליי בפרטי או שוחח עימי באי סי קיו.

אם זה כסף אני מוכן לתת קצת, או להלוות לתקופה לא מוגבלת.

כמו כן אם תרצה עזרה באיחסון וטיפול ברכב גם כן בפנה אליי.

שבוע טוב.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

עידן , אני לא יודע מה נפל עלייך אבל אם זה כזה קשה אז אולי באמת עדיף שתמכור את האוטו כי כמה שאנחנו פה קשורים למכוניות תמיד יש דברים יותר חשובים...

ואני מאחל לך רק בריאות ושיהיה לך טוב!

יוגב

פורסם

חברים יקרים. תודה רבה לכולכם.

לשמחתי, זוהי איננה בעיה רפואית או משהו חמור כ"כ. זאת בעיה שיכולה להיות שולית עבור מישהו אחר, אבל היא די משמעותית בשבילי. לא תכננתי את הדברים כפי שצריך, מיהרתי, הייתי פזיז, והדברים לא הלכו כפי שתיכננתי. נכוותי, למדתי את הלקח שלי, והתחשלתי.

לרכב הבא אני אגש עם טיפה יותר ניסיון. האסקורט הזו הייתה בוסר.

חברים - לא לדאוג:

"האופי" שעליו דיברתי ואני עדיין מדבר, יחזור, יחזור ובגדול!

עידן לא אמר את המילה האחרונה שלו.

- - בהצלחה לבעלים החדשים, שבמקרה הוא גם חבר פורום מוכר ומוערך.

מקווה שתשמור ותהנה עם הגברת הזקנה והאדומה הזו, מגיע לך בעלים טובים כמוך.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

בדיוק ניסיתי לשכנע את אמא, שזה היה הרכב הראשון שלה (ובו היא הגשימה את חלומה להגיע מתחת לבית של החבר שלה ולצפצף לו שירד), לקנות אותו בשביל הנוסטלגיה. לא עבד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רציתי להגיד לכל החברים שמאאאאאאזה התרגשתי מהרצון של החברים לתרום ולעZור

הייתי צריך להסביר לידיד שלי מאנגליה מה Zה להיות ישראלי מלבד ה"קומבינה" שלמד די מהר...

אני מדבר אך ורק בשמי ....:-P

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
מי קנה?

בכמה מכרת?

עידן!

Idan dear

what else would like him to share with all of us and the whole nation his size????have you heard about a private message??? if not than maybe I can show you, just howl !!!

Irit

פורסם

מה שנשאר לומר הוא : תתחדש על הסימלון...

אני לא יאמר חבל, כמו שאמרתי עשית זאת בלב שלם ואני מפרגן על כך, יישר כוח, עוד תפתיע את כולנו... :wink:

haters will hate

• תוכן חדש...