Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרבים אמרו לפניי, תעמיד אותו ברחוב, עם נקודת תצפית נוחה מביתך, ועדיף בצל. קנה כיסוי איכותי וקשור אותו סביב הרכב, כיסוי קשור בדרך כלל מסבך גנבים (קשה להם להבין איך פותחים וגונבים את זה). תוציא אותה לשאוף אוויר ודלק טרי בסופי שבוע נעימים.

בהצלחה בעבודה החדשה, ביחד עם המכונית החדשה.

משכנתא זה קל

פורסם
סובארו XT 86.

הסתבכת עכשיו יאלצו אותך להצטרף למועדון סובארו...זה בדיוק הרכב שחסר להם למפגשים....

שקול ירידה מהארץ :-) בהצלחה רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
סובארו XT 86.

ברוך הבא למועדון סובארו.

כסה את הרכב יש כיסויים זולים בסביבות ה 200 שקל. (חפש בפינות המבצעים של אוטו דיפו ודומיהם).

אמרת שאתה סוכן אם אני לא טועה. כל חנות אביזרי רכב שאתה עובר על ידה תיכנס ותברר מחירים זה משתלם הרבה יותר מתיקון צבע דהוי אחרכך.

משה אזולאי.

ממנהלי מועדון

סובארו קלאסי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
הסתבכת עכשיו יאלצו אותך להצטרף למועדון סובארו...זה בדיוק הרכב שחסר להם למפגשים....

שקול ירידה מהארץ :-) בהצלחה רן

לא מאלצים אף אחד פשוט ממליצים יש לנו 3 חברים עם סובארו XT כך שלא חסר אבל תמיד נשמח לעוד.

משה.

subaru XT.JPG

Moshe Azulay

פורסם
סובארו XT 86.

מיאו מיאו!

תביא לי את האוטו, אדאג לשמור לך אותו,

אני גם זקוק לפנס האחורי השמאלי שלך, שלי שבור.

סתם.

בכל אופן, אם אתה רוצה למכור, אקנה את האוטו ממך.

אני אוגר אותם.

פורסם

אני מת לכסות אותו כבר הרבה זמן אבל יש לי שכנים צרי עיין, לדוגמא יש אחד שכל היום יושב בחלון ויש לו חניה קבועה ממש מול הבית שלו, אם החנייה הזו תפוסה הוא יכול לשבת על החלון יום שלם וברגע שתתפנה - הוא יילך ויחנה שם.

יש לי עוד זוג שכנים פנסיונרים שכל היום יושבים במרפסת, אני רק מתקרב לאוטו הם מתחילים לפקוח עיניים ואף מתחילים לרכל....

אין לי כוח לאנשים האלה.

אם אני אכסה אותו אז זה ימשוך צומת לב, ככה הרכב חונה בין מכוניות, לרוב בצמוד לרכב של אישתי , מרחק עין מהחלון, יש לי גם ביפר כך שאם משהו נוגע אז לרוב אני יודע שנוגעים.

יש לי גם שכן זקן שיש לו חניה פרטית מקורה אך תמיד הוא חונה בחוץ כי הוא לא מצליח לצאת מאותה חנייה,הוא לא מסתדר, בהזדמנות אני אתפוס אותו ואולי הוא יהיה מוכן שאני אחנה אצלו בתשלום.

במידה וזה ייצא לפועל , כמה אתם חושבים צריך לשלם למשהו על חנייה פרטית אצלו בחצר יש גם שער עם מנעול והחנייה עם גג ובצדדים בד ברזנט.

תודה לכל העונים.

פורסם

אין לי כוח לאנשים האלה.

יש לי גם שכן זקן שיש לו חניה פרטית מקורה אך תמיד הוא חונה בחוץ כי הוא לא מצליח לצאת מאותה חנייה,הוא לא מסתדר, בהזדמנות אני אתפוס אותו ואולי הוא יהיה מוכן שאני אחנה אצלו בתשלום.

במידה וזה ייצא לפועל , כמה אתם חושבים צריך לשלם למשהו על חנייה פרטית אצלו בחצר יש גם שער עם מנעול והחנייה עם גג ובצדדים בד ברזנט.

תודה לכל העונים.

שמעתי ממכרים על בין 70 ל 200 שקלים לחודש.

בהצלחה.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

האם במקום עבודתך יש חנייה מקורה? האם לך יש מקום בה?

אם כן, דבר עם המעביד שלך, אולי תוכל להחנות את ה XT שם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני מת לכסות אותו כבר הרבה זמן אבל יש לי שכנים צרי עיין, לדוגמא יש אחד שכל היום יושב בחלון ויש לו חניה קבועה ממש מול הבית שלו, אם החנייה הזו תפוסה הוא יכול לשבת על החלון יום שלם וברגע שתתפנה - הוא יילך ויחנה שם.

יש לי עוד זוג שכנים פנסיונרים שכל היום יושבים במרפסת, אני רק מתקרב לאוטו הם מתחילים לפקוח עיניים ואף מתחילים לרכל....

אין לי כוח לאנשים האלה.

אם אני אכסה אותו אז זה ימשוך צומת לב, ככה הרכב חונה בין מכוניות, לרוב בצמוד לרכב של אישתי , מרחק עין מהחלון, יש לי גם ביפר כך שאם משהו נוגע אז לרוב אני יודע שנוגעים.

תודה לכל העונים.

לי יש חנייה סגורה, עם 3 קירות בטון, ושער חשמלי סגור הרמטית.

שם חונה הXT שלי

מה שכן, יש שם מקום לעוד אחת בפנים. במידה והרכב לא יזוז ורק ישאר שם, ולא תסע איתו כל יום, אין לי בעייה שישכב פה, בתמורה לסכום הרבה יותר סמלי ממה שדמיינת.

אתה מוזמן לבוא לראות את המקום, אין מצב שמישהו יכול לראות או להכנס לשם.

(הXT שלי שוכבת שם כמעט 5 שנים [ בדצמבר ] )

פורסם
לא מאלצים אף אחד פשוט ממליצים יש לנו 3 חברים עם סובארו XT כך שלא חסר אבל תמיד נשמח לעוד.

משה.

משה ידידי

הסמיילי שמחייך במשפט שכתבתי מציין כי הדברים נאמרו בהלצה... וחוץ מהאגרופנים והנבוטים שיש לכם הרי כשאתם ישנים אתם בסדר גמור, :-) (זוכר סמיילי?)...

אני חושב (ללא סמיילי) שאתם עושים עבודה נהדרת ודרך מצויינת לשמור על המורשת כן ירבו מועדונים כאלה לכל סוגי הרכב...שבת שלום - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...