Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכאן הבנתי שאני צריך את שניהם (הרכב שלי בן 22 שיהיה בריא)

כמה צריך לעלות העסק הזה? (הבדיקה והאישורים)

כי נראה לי שמנסים לעבוד עליי... הלכתי למוסך (ילד בכיתה יב מה הוא מבין...) אז המוסכניק אמר לי "בוא נתחיל ב200 שקל" אז אחרי הבהרה הבנתי שזה 200 שקל אם הכל בסדר... נשמע קצת הרבה, לא?

פורסם
בהצלחה בהמשך הדרך...:-P
לאחרונה עשיתי טסט לרכב שלי שהוא בן 34 והוא רשום אספנות הצגתי אישור בלמים,העם האישור תקף לשנה או כל טסט צריך חדש?

לא נידרשתי כלל לאישור רכב מיושן....העם זה מיקרה בלבד

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

ניב, אישור בלמים נע בין 70-150 ש"ח, תלוי במוסך. אני עשיתי ב70.

אישור רכב מיושן, אני לא יודע, אך סביב ה200 זה נראה לי סביר. תקנו אותי אנא.

דורון, בטסט הבא תציג צילום של האישור שבידך, האישור תקף לשנה. אך היזהר, יש מכונים שלא מוכנים לשמוע על כך ודורשים אישור חדש.

משכנתא זה קל

פורסם

כמה הבהרות ברשותכם:

1. איסור הנסיעה בין השעות 7 -9 בבוקר תקף רק בימים א' - ה שאינם ערבי חג או חול המועד.

2. אישור מוסך לרכב מיושן תקף לשנה רק לרכב הרשום כ"רכב אספנות" לכל רכב אחר יהיה גילו אשר יהיה צריך להציג עבורו אישור חדש בכל טסט.

3. 200 אישור מוסך לרכב מיושן, סביר מאד בהתחשב בעובדה שמרבית המוסכים היום בעיקר הגדולים והמכובדים (מורשים) אינם מוכנים להתעסק עם זה.

פורסם

מה זאת אומרת אינם מוכנים להתעסק עם זה?

ונגיד שכל המוסכים "לא יתעסקו עם זה" אז כל הרכבים מעל גיל 20 שנה יושבתו? מוזר שלא שמעתי על האישור הזה אף פעם אלא רק על האישור בלמים...

• תוכן חדש...