Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת צבע מרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי את זה טוב מאוד. דיברתי כבר בעבר על זה עם עידן בפרטי.

אבל אני הייתי הולך על האדום הבטוח מאשר להתחיל לגרד צבע מהאוטו, לך תדע מה עבר על האוטו הזה מבחינת צבע במשך יותר מ30 שנותיו על הכביש , לא הייתי רוצה לגלות חלודה וחורים בפח אחרי גירוד הצבע.

פחחות וצבע זה עניין יקר מאוד.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לך תדע, עידן ניראה כמו אחד שאוהב הפתעות...

וכאשר אתה רוצה לצבוע רכב מחדש עדיף לצבוע על הצבע המקורי שהאוטו יצא איתו מהמפעל...

למראת כל מה שעבר על הצבע

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אז עדיף "לטאטא את זה מתחת לשטיח"?

אם יש חלודה מתחת רצוי לטפל בעניין כמו שצריך.

שוב השאלה היא מה בכוונתך לעשות?

אתה רוצה להוריד את כל הצבע?

אתה מתכוון לצבוע לבד?

יש לך קומפרסור?

...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

חברה, יש פה אחריות רצינית ואני מאוד מבקש שמי שלא יודע או שלא מבין, שלא יתן עצות מיותרות או מסוכנות.

דיסק, מברגה או מברזה זאת התאבדות. תצתרך להחליף את כל הפחים אח"כ.

ניקוי חול טוב רק במידה ואתה יודע קצת על ההיסטוריה של האוטו מבחינת פחחות.

אני הלכתי פעם עם מיני לניקוי חול ולאחר יומיים התקשרו אלי לבוא לקחת את השאריות (2 תתי-שילדה) ולעוף להם מהעיניים.

לענייננו - כנס לכל טמבוריה.אייס וכדומה ובקש מסיר צבע.

מרח אותו בנדיבות על האוטו ולאחר משך הפעולה שמצויין על הפחית (כ 20 דקות) גרד את הצבע בקלות יתרה בעזרת שפכטל מפלסטיק.

עשיתי כך כבר כמה מכוניות, זה קל, זול, ויוצא הכי טוב.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קיצור הסרה טרמית מתבצעת ע"י בעל מיקצוע שיודע לעבוד עם השיטה הזאת שהיינה ממש מתקדמת ויש צורך לעבור הסמכה אבל היא השיטה הכי טובה לחשיפת הפח מבלי לפגוע בו.

התהליך הינו שיש כמו גוף שמקרין על איזור מסויים ברכב.. ואז הצבע פשוט קופץ החוצה עם הפילר ועם כל החומר ...

והפח נשאר נקי לחלוטין.

ככה הוא גם לא מתעווט ולא נהרס אפילו אם הוא דקיק...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני לא מבין למה להסיר צבע?! חסרות לך דאגות בחיים???

אני מאמין שאם הצבע היה שם ב 30 שנים האחרונות, והוא לא זז משם, אולי הוא צריך להישאר שם...

תכין את השטח טוב, תנקה את הקילופים, וצבע את האוטו... אצל צבעי "בשקל" כמו שאתה קורא לזה...

קח בחשבון, פח חשוף תופס חלודה, תוך כמה דקות מחשיפתו לאוויר...

נכון שזה לא "מיקצועי", נכון שככה "לא עושים את זה", אבל "דחיל רבאק", אתה לא הולך איתו לתערוכות...

אתה משפץ אותו בשבילך, לסבבה שלך!

שפשף את הצבע עד שהוא יהיה חלק ומוכן לצביע וזהו...

בקשר לכנף, לא כדאי למצא אחת נורמאלית ולא חלודה כל כך? נראה לי יהיה הכי קל...

בקשר לפחחות, דבר איתי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
פחח בשקל, שצובע בשקל, עושה עבודה ששווה שקל, ותעלה לך אחר כך הרבה שקלים

:idea: :idea: :idea:

לא תמיד... אם אתה מכין את הרכב, מפרק את הכל, וזה אומר גומיות, פלסטיקים, פנסים, מושבים שמשות... בקיצור הכל. מכין את האוטו מבחינת פחחות, מרק קומפק פילר וכו', תימצא פחח פחח טוב, והוא "יקפוץ" על המציאה, בישבילו זה הדבר הכי טוב שיש, להכניס לתנור, לרסס בצבע, לקחת 700-900 ש"ח ולא להוציא חשבונית... כמה שעות עבודה וזהו...

אחי צבע ככה את האוטו שלו, 700 ש"ח, אחלה צבע, גם אחרי התאונה שהוא היתהפך עם האוטו, היו מקומות שהצבע נישאר דבוק למרות שהוא השתפשף על אבנים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...