Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ונחזור לנושא השרשור-בעשור האחרון אין לראשי הממשלה מכוניות שרד צמודות,בעיקר בגלל שיקולי אבטחה.הקדילאקים המשוריינות שייכים למינהל הרכב,ויש תחלופה בינהן.

לגבי המכוניות הפרטיות של אישי ציבור,אזי מאז הדרישה לנוע במכוניות ממוגנות,אין להן חשיבות גדולה.

לראש הממשלה אריאל שרון היתה במשך תקופה לא קצרה סאאב 9000 ולרעייתו,לילי ז"ל היתה ב.מ.וו 525.

חן

לא שאני מוצא איזה איש ציבור שהייתי רוצה את האוטו שלו...אולי רק את של שרת החוץ ג'ודי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יש בבית האוסף בתל אביב מספר מכוניות שרד ששימשו את ראשי הממשלה בעיקר בשנות ה70, לפי מה שזכור לי הם בעיקר רכבים אמריקאים , זכור לי שיש שם את הקפריס של בגין, וכן שיש שם גם מספר גדול של כלי רק"ם מעניינים מאוד, ובמשאיות ורכבי שלל.

אגב הולכים לסגור את המוזיאון בגלל שהוא חולש על שטחי נדל"ן בעלי ערך רב, ורוב האוסף הולך להתפזר במוזאונים השונים (מוזאון בלטרון, בית התותחן, מוזיאון חיל אויר ועוד מוזאונים שונים), מעניין מה יעשו עם רכבי השרד.

אני מציאה שמועדון ה5 ירים את הכפפה וינסה לברר מה עושים עם הרכבים, בכל אופן אוצר המוזיאון של בית האוסף גולש בפורום צבא וביטחון בפראש.

פורסם

יש בבית האוסף בתל אביב מספר מכוניות שרד ששימשו את ראשי הממשלה בעיקר בשנות ה70, לפי מה שזכור לי הם בעיקר רכבים אמריקאים , זכור לי שיש שם את הקפריס של בגין, וכן שיש שם גם מספר גדול של כלי רק"ם מעניינים מאוד, ובמשאיות ורכבי שלל.

אגב הולכים לסגור את המוזיאון בגלל שהוא חולש על שטחי נדל"ן בעלי ערך רב, ורוב האוסף הולך להתפזר במוזאונים השונים (מוזאון בלטרון, בית התותחן, מוזיאון חיל אויר ועוד מוזאונים שונים), מעניין מה יעשו עם רכבי השרד.

אני מציאה שמועדון ה5 ירים את הכפפה וינסה לברר מה עושים עם הרכבים, בכל אופן אוצר המוזיאון של בית האוסף גולש בפורום צבא וביטחון בפראש.

זה קצת על רכבי אישים במוזיאון:

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=491888&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0

עוד ישנו במקום שחזור של פורד סליק שהייתה בשירות ההגנה (הרכב מקורי, הסליק משוחזר)

הגיפ' של שועלי שמשון , משוריינים (שעדיין לא הצלחתי להבין אם הם מקוריים או גם כן שוחזרו) ועוד...

באוקטובר שנה שעברה התרוצצו שמועות שהמוזיאון עומד לעבור בשלמותו לבונקר (שנבנה ביוזמתו של בן גוריון בשנות ה-50) מתחת לבית רבין בת"א . אנשי המקום גם מספרים שהיוזמה הראשונית לאוסף הייתה של בן גוריון שכבר בזמנו השכיל לשמר (או לפחות לשמור) למען הדורות הבאים.

מה שעוד מעניין במוזיאון הוא מה שאי אפשר לראות, כל שטח תחנת הרכבת הישנה של יפו שנמצאת שם, לא פתוחה לקהל, ולמעשה "קפאה" בזמן ומחכה ליום שידאגו גם לה (ובתקווה לא באיזה גורד שחקים או מרכז מסחרי שיבוא במקומה).

פורסם

אפרופו מוזיאון בתי האוסף- הוגנבה לאוזני שמועה כי במחסני המוזיאון קימים מיספר אופנועים ישנים ששימשו את צה"ל בראשיתו ביניהם גם הרלים ואינדיאנים במצב מקורי!

מישהו יכול לאשר זאת?

• תוכן חדש...