Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסקונה קבריו בארץ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. יש באום אל פחם אופל קדט קברילה בצבע כחול כהה שניראית במצב מעולה.

כל מה שצריך זה מברגה וקאטר כדי להוריד את שלל האורות הכחולים/סגולים מהאוטו והוא מושלם.

אם כבר הזכרנו מנטות וקבריולה באותה נשימה, אז בבקשה.....

יניב

mantaconv2.jpg

mantaconv.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המנטה B פשוט נראת פחות טוב מהמנטה A, גם בגרסאת הקבריולט

אאאאאררררר, תרשום לי מנטה A כזו על החשבון ...

manta_a.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה יודע מה, אני יכול להגיד ששתיהן (A+B) עם הגג הקשיח נראות יותר טוב מהדגמי קברילה שלהן.

כנראה שיש רכבים שזה פשוט לא מתאים להם.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יצא לי ליראות את האופל קדט קבריולט, לפני 3 שנים שעשיתי חניית בניים בצבא באיזה תחנת דלק בצפון.

היא היתה ניראית זוועה , אבל זה לא מנע מהבעלים לידרוש עליה סכום מגוחך של 25k בטענה שזאת הקאדט קבריולט היחידה בארץ.

מעניין אם זאת אותה קאדט לבנה שדיברו עליה פה...

יוגב 205

פורסם
אתה יודע מה, אני יכול להגיד ששתיהן (A+B) עם הגג הקשיח נראות יותר טוב מהדגמי קברילה שלהן.

כנראה שיש רכבים שזה פשוט לא מתאים להם.

יניב

נכון.

ישנם דגמים רבים שמבנה קבריולט פשוט לא מתאים להם-יגואר E-TYPE,מרצדס SL 300,אלפא ג'וניור ועוד.

לעומת זאת היו מכוניות די גרועות שפתיחת הגג עשתה להם רק טוב-פונטיאק סנבירד ופיאט ריטמו לדוגמא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ביבוא אישי הגיעו כמה קבריו משעשעות

רנו 9

פיאט ריטמו

DS

טלבוט סמבה

קדט משנות השמונים

רנו 4

403

ובטח עוד כמה שאני לא יודע עליהן

עוד מעט גם אני יהפוך את הרנו 9 שלי לקבריו'

:onfire:
פורסם
נכון.

ישנם דגמים רבים שמבנה קבריולט פשוט לא מתאים להם-יגואר E-TYPE,מרצדס SL 300,אלפא ג'וניור ועוד.

יגואר E-Type ? מבנה קבריולה לא מתאים לה ? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותה מכונית ????

51_3.jpg

63_3.jpg

df_3.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
1. בתמונה שהעלתי רואים בבירור מנטה בתצורת האצ'בק. אם הדלת נפתחת כולה עם החלון

או שזה דומה לאלפא סוד דור ראשון (בלי החלון) - אני לא יודע. בסה"כ העלתי תמונה...

2. אם הם אומרים...

גילי, בקשר לקדט, מסתובבת בצפון אחת מזעזעת כ"כ שבא לי להקיא. קיט ניפוחים שיכול

לכסות פיל, מקדימה צבע צהוב שהופך לאדום...כולל ג'נטים צהובים מקדימה ואדומים מאחור...

ממש מהיר ועצבני לעניים...

איתי - קבל התנצלותי הפומבית. לא שמתי לב שאכן התמונה מתייחסת לדגם ה"קטום" שהוא הצ'בק. אגב, דגם זה נדיר יחסית בארץ, ורוב הרכבים הינם בגרסת הקופה. מכאן טעותי. SORRY

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
יגואר E-Type ? מבנה קבריולה לא מתאים לה ? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותה מכונית ????
כמובן שזו דעתי האישית בלבד,אך אני סבור שמיבנה החלק האחורי,כלומר הקימור שיורד עד עד זנבה של ה E-TYPE הופך אותה לייחודית,מה שהולך לאיבוד בדגם הפתוח.

ברור שבכל מכונית פתוחה יש קסם מסויים,אבל מבחינה עיצובית ישנן מכוניות שמתאים להן יותר להישאר "סגורות".

ואגב E-TYPE,שמעתי מיותר מאדם אחד(כולל מישהו שנחשב לאוטוריטה בנושא יגואר)שהיא מכונית לא מהנה לנהיגה.

אז אולי עדיף שהיא תישאר אצלי(לפחות)בתור חלום שלא בטוח שיתגשם...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• אחראי פורום
פורסם
איתי - קבל התנצלותי הפומבית. לא שמתי לב שאכן התמונה מתייחסת לדגם ה"קטום" שהוא הצ'בק. אגב, דגם זה נדיר יחסית בארץ, ורוב הרכבים הינם בגרסת הקופה. מכאן טעותי. SORRY

אין בעיה,

יפה מצידך.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...