Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברי דבר עברית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*החומר הבא אינו מכיל חומר מקצועי או רציני-הקורא בו עושה זאת על אחריותו האישית.

עכשיו כבר ממש מפחיד לכתוב בפורום, חייבים רצינות, מקצועיות ואסור לשגות בכתיב, מילים לעזיות הן לא "פולטיקל קורקט" (מי מכיר את המושג העברי?) ואני אנא אני בא?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

זה לא רק קשור לחינוך , יש אנשים שכשרוניים פחות לכל העיניין של לשון אני למשל חזק במתמטיקה ובדברים טכניים כמו מכונאות רכב, ובבגרות בלשון בקושי יש לי עובר...

חוץ מזה שאתם שוכחים שיש הבדל של גילאים בין חברי הפורום גם אני סך הכל בן 23 ולפעמים אני לא מבין סלנג של ילדים בני 15....

פורסם
שלום אבשלום חום!!!

באופן עקרוני נגמלתי משגיאות הכתיב שלי כבר בכיתה א,אולם יש לי הפחד שאם משרשר כלשהו

יבדוק כתבו בציציות,יש סיכוי סביר כי נשכח על איזה נושא עסקינן!!!

(איך העברית שלי הא??????????)

העברית מצוינת,אבל במקרה זה הבעיה לא העברית.

סוף שבוע נעים.

זאב

zeev

פורסם

עידן האינטרנט הביא אנשים רבים שלא נטו לכתוב הרבה לידי כתיבה מרובה. בעוד שפעם אלו אשר כתבו דברים אשר נקראו על ידי רבים היו בעלי השכלה מתאימה, היום כל אחד שכותב בפורמים מגיע לקהל נרחב יחסית, ולכן התופעה בולטת לעין. לדעתי בCarsforum נעשית עבודת קודש ע"י המנהלים שלא מוותרים ויורדים לחייהם של המשתמשים עד אשר אלו בתהליך לימוד קצר מתקנים את שגיאותיהם, ומפסיקים לכתוב עברית מדובר. בכל מקרה, עברית תקינה היא הכרחית על מנת שניתן יהיה להבין את כל הכתוב בפורום, וזאת מבלי להזדקק לעבודת פיענוח נרחבת (ב"ר, למביני עניין).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בינונית לחלוטין. ראוי לומר "באיזה נושא עסקינן" ולא "על איזה נושא". לידיעתך!
נראה כי סימני הקריאה לא עשו לך את זה -לכן בשבילך:"באיזה נושא עסקינן"!!!!!!!!!!!יש?
פורסם

בעקבות השאלות ששאלו אותי בה"פ מה שרשור כזה עושה בפורום אספנות, אז אני עונה שפורום הוא כלי ביטוי על נושא מסויים ולכן הנושא צריך להיות לעניין אבל גם הביטוי צריך להיות לעניין.

וכאחד שסובל משגיאות הכתיב כאן, אני שמח שלפחות פעם אחת מעלים את זה...

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
*החומר הבא אינו מכיל חומר מקצועי או רציני-הקורא בו עושה זאת על אחריותו האישית.

עכשיו כבר ממש מפחיד לכתוב בפורום, חייבים רצינות, מקצועיות ואסור לשגות בכתיב, מילים לעזיות הן לא "פולטיקל קורקט" (מי מכיר את המושג העברי?) ואני אנא אני בא?-רן

תקינות פוליטית.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בעקבות השאלות ששאלו אותי בה"פ מה שרשור כזה עושה בפורום אספנות, אז אני עונה שפורום הוא כלי ביטוי על נושא מסויים ולכן הנושא צריך להיות לעניין אבל גם הביטוי צריך להיות לעניין.

וכאחד שסובל משגיאות הכתיב כאן, אני שמח שלפחות פעם אחת מעלים את זה...

בני, מנהל הפורום

הפורום הינו פורום "רכבי אספנות", אולם ברוח הכותבים בו הוא פתוח לנושאי אספנות נוספים.

מאחר והשגיאות בעברית הפכו נפוצות, דוברי עברית תקינה הפכו ל"אספנות", ולכן שרשור זה מקומו בפורום בזכות ולא בחסד.

בברכה,

גלעד

פורסם
הפורום הינו פורום "רכבי אספנות", אולם ברוח הכותבים בו הוא פתוח לנושאי אספנות נוספים.

מאחר והשגיאות בעברית הפכו נפוצות, דוברי עברית תקינה הפכו ל"אספנות", ולכן שרשור זה מקומו בפורום בזכות ולא בחסד.

תראה..תשמע...אני מודל 1948...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אחן נוסה מעצבן ומאיכ

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...