Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשה ממנהלי הפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בקשה זאת מופנת למנהלי הפורום ולחלק שמתייחס לרכבי אספנות בפרט

מכוון שבחלק זה של הפורום מתפרסמות הודעות הנוגעות לרכבי הספנות וכן לדו גלגלים המוגדרים כאספנות , אני מציע לשנות את שם החלק ל" אספנות כלי תחבורה "

או משהו בסיגנון , כלומר שם שיכלול גם את הדו"ג וגם את רכבי האספנות

בברכת שבוע טוב

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

גם אופנועים (דו גלגליים כהגדרתך) הם כלי רכב - ומכאן שאין צורך בשום שינוי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

שלום שוב

שם האיזור נקרא " רכבי אספנות " - רכב הכוונה הבסיסית לפי דעתי - מכונית , אוטו , כלי בעל 4 גלגלים , .

תקן אותי אם אני טועה

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

רכב זה כל דבר מנועי, גם אם זה אופנוע או ריקשה או משאית.

אי לכך זה נשאר רכב אספנות.

כמו שלרכבי אספנות כמו שציינתי מקודם כמו אופנוע או משאית שהם אספנות מצויין על המספר "רכב אספנות" ולא משאית אספנות או ריקשה אספנות.

קאפיש?

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כולם כמעט צודקים

כלי רכב מוגדר בשלושה תחומים

כלי רכב יבשתי ימי ואווירי-חללי,

כמו כן רכב שנגרר ע"י בעל חיים למשל גם נקרא כלי רכב ולכן כל רכב שמונע בעצמו או בעזרת.. הוא כלי רכב: באוויר-בחלל, בים וביבשה.

ולכן מינימן גם דו גלגלי נכלל בפורום זה, מועדון הרכב הקלאסי והאספנות כולל גם דו גלגלי לצורך עניין מועלה זה.

אירית

• תוכן חדש...