Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברכות לדב קרדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב דב ,חשבת פעם להחליף ת-ד בשם משפחה שלך ל-ג?

באיזו חברה אתה עובד?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

גם אני מצטרף לברכות ,דב קרדו ידידי זה הדוגמא לכך שמי שרוצה מגיע, דב החל דרכו כנהג משאית והוא כבר כמה שנים טובות בענף המשאיות ומכיר וחי את הכביש יותר טוב מהרבה קציני בטיחות שלא זזים מהמשרד,דב מחזיק היום חברת משאיות להובלת כימיכלים,אז עלה והצלח כי זאת רק תחילת הדרך.

פורסם
גם אני מצטרף לברכות ,דב קרדו ידידי זה הדוגמא לכך שמי שרוצה מגיע, דב החל דרכו כנהג משאית והוא כבר כמה שנים טובות בענף המשאיות ומכיר וחי את הכביש יותר טוב מהרבה קציני בטיחות שלא זזים מהמשרד,דב מחזיק היום חברת משאיות להובלת כימיכלים,אז עלה והצלח כי זאת רק תחילת הדרך.
נדמה לי שאתה טועה,

דב קרדו מעולם לא התעסק/התעניין במשאיות.

בברכה

אבי.

(ראה קישור מצורף:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=21787)

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מצטרף לכל המברכים והברכות ומוסיף ברכה משלי.

מצ"ב: ברכה של איל.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

באמת מחמם את הלב! האמת, בגלל שאני עובד כקצין בטיחות בתעבורה בפועל כבר כמעט שנה, אין איזו הרגשה חגיגית בשל קבלת ההסמכה עצמה, הכל בעצם ממשיך כרגיל, למעט הברכות שלכם, וזה כיף!

ושאף אחד לא ידאג, אני ומשאיות הולכים ביחד מיום שאני זוכר את עצמי, כולל תקופות של עבודה על ההגה - מה אתם חושבים, איזה משאיות אני אוהב אם לא את אלו שנהגתי בהם, כמו הליילנד ביבר למשל?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב ידידי

ברכות מקרב לב,כולי תקווה כי עכשיו לאחר שסיימת הלימודים תמצא את הזמן הפנוי להרתם לפעילות מסיבית יותר במועדון.(אפשרי ורצוי גם בתחום המשאיות)

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם
האמת, בגלל שאני עובד כקצין בטיחות בתעבורה בפועל כבר כמעט שנה, אין איזו הרגשה חגיגית בשל קבלת ההסמכה עצמה, הכל בעצם ממשיך כרגיל

דב

עלה והצלח,

מאחלים: עודד קטש ודייויד בלאט.

בברכה,

גלעד

• תוכן חדש...