Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסטין מטרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהם היו תקינים הנסיעה היתה נוחה ???

היתה לי כזו עם מתלים תקינים שמורה מאוד ומטופלת. אחת הסיבות שמכרתי אותה אחרי שנה היא שהרכב הזה שבר אצלי שיא שלא נראה לי שישבר אי פעם. עליתי על שקע בכביש (באדיבות מע"ץ) ב80 קמ"ש והמשקפי ראיה שלי פשוט עפו לי מהאף מעוצמת המכה! (בתוספת מכה מהתקרה אבל זה כבר קרה לי בסובארו לאונה מהישנות) הנסיעה היתה באמת כאב גב מתמשך ותאמין לי שאני לא מפונק (הג'סטי שיש לי עכשיו היא גן עדן לעומתה).

חוץ מזה שהחשש שאחד הבולמים יפרוץ - יש רק מקורי שהיו יקרים מאוד (רביעיה עלתה יותר מהאוטו) ...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מניסיון של 3 שנים ו- 120000 ק"מ על המטרו לדעתי הרכב הזה פשוט מצויין! אבל אם רק היתה לו מערכת מיתלים אחרת.

המטרו שלי ראתה פעמיים את העיר אילת והשיא היה שנסעתי לחרמון, הגענו לחניון ואוסף של כמה משפחות הסתכלו עלינו ולא הבינו מי "המשוגעים" שנוסעים לחרמון עם מטרו.

לצערי או לשימחתי (לא החלטתי עדיין) נהגת "נחמדה" יצאה מחניה נכנסה בי והרכב הושבת! (מחיר התיקון היה כפול ממחיר הרכב).

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

בשנת 90,לאחר שנעלם המותג אוסטין(למי שזוכר-בשנת 90 נימכרו המטרו והמונטגו ללא שם יצרן...)הוצגה המטרו המשופרת שנקראה רובר 100.היא קיבלה עידכוני עיצוב,וחשוב מכל-מנועים חדשים ומודרניים מסידרת K החדשה(ששימשה גם את הרובר 214)תיבת הילוכים עם 5 הילוכים(נעלם הגיר היבבני,ולשם שינוי האוטו לא צרך שמן יותר!)וכיול מיתלים מחודש,כשיחידות ההידראגז הקדמיות קושרו לאחוריות.תיבת ההילוכים ניקנתה מסיטרואן(של AX),ונוספה ב 93 גירסה אוטומטית בעלת גיר רציף.

הגירסה הספורטיבית נקראתה 100 GTI,והיו לה 103 כ"ס וביצועים טובים.

ייצורה ניפסק ב 98.לארץ לא יובאה ה 100 עקב מחיר גבוה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מניסיון של 3 שנים ו- 120000 ק"מ על המטרו לדעתי הרכב הזה פשוט מצויין! אבל אם רק היתה לו מערכת מיתלים אחרת.

המטרו שלי ראתה פעמיים את העיר אילת והשיא היה שנסעתי לחרמון, הגענו לחניון ואוסף של כמה משפחות הסתכלו עלינו ולא הבינו מי "המשוגעים" שנוסעים לחרמון עם מטרו.

לצערי או לשימחתי (לא החלטתי עדיין) נהגת "נחמדה" יצאה מחניה נכנסה בי והרכב הושבת! (מחיר התיקון היה כפול ממחיר הרכב).

שגיא

דרך אגב אם משהו מחפש יש לי קצת חלקים של מטרו (מנוע, רדיאטור, אלטרנטור, סטרטר, ספר היינס ועוד)

למעונינים צרו קשר בפרטי.

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

יש מטרו עומדת כבר תקופה בירושלים , נראית במצב טוב

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

אשמח מאוד עם תוכל להשיג בשבילי את הבעלים טלפון ואם היא למכירה

איזה שנה צבע ?

אולי נשמר אותה ?

תודה

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...