Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי הנסיך,במקרה ב.מ.וו נתת דוגמא די גרועה...זהו אחד היצרנים שעד היום לא הלך עם הזרם וממשיך בהדיקות לייצר מכוניות בעלות הנעה אחורית שהבחלט שמרו על האופי שלהן,גם אם הם התקדמו טכנולוגית.וולבו לא ייצרה מכוניות "מדהימות",אם בכלל,אלה היתה יצרן של מכוניות בטוחות מאד לתקופתן,אמינות ובעלות איכות ייצור גבוהה.עם השנים איבדה וולבו חלק ניכר מיתרונותייה היחסיים,ומצבה היום בהתאם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ממש מצחיק ומוזר שרכבים כאלו ישנים נראים כל כך מושקעים ויקרים מבפנים.

אם היית נותן לי להסתכל על הרכב רק מבפנים הייתי אומר לך שהצורה שלו לפחות משנת 2002...

מבחוץ נראה רע, מבפנים מיליון דולר :)

פורסם

גם הפייסר וגם הגרמלין היו אמורות להישתמש במנוע וונקל קטן וקומפקטי שפותח במיוחד עבורן,רק של A.M.C ניגמרו התקציבים והן נישארו תקועות עם מנוע 6 של ג'יפ...מבחינה עיצובית הפייסר היתה מבריקה,ושימו לב כמה היא מזכירה את ה 928 של פורשה.

פורסם
ידידי הנסיך,במקרה ב.מ.וו נתת דוגמא די גרועה...זהו אחד היצרנים שעד היום לא הלך עם הזרם וממשיך בהדיקות לייצר מכוניות בעלות הנעה אחורית שהבחלט שמרו על האופי שלהן,גם אם הם התקדמו טכנולוגית.וולבו לא ייצרה מכוניות "מדהימות",אם בכלל,אלה היתה יצרן של מכוניות בטוחות מאד לתקופתן,אמינות ובעלות איכות ייצור גבוהה.עם השנים איבדה וולבו חלק ניכר מיתרונותייה היחסיים,ומצבה היום בהתאם.

היי חן, אני דיברתי על העיצוב החיצוני, ופה אני מאמין שדווקא יהיו הרבה שיסכימו איתי, BMW כיצרן ספציפי, וגם וולוו, וגם הרבה יצרנים אחרים פשוט הולכים עם הזרם ומייצרים מכוניות אנונימיות במקרה הטוב, או סתם חסרות אופי במקרה הרע [ראה מקרה סדרה 5 \ 6\ 7 האחרונים, שכל קשר בין הקווים שלהן לקווי הBMW הקלאסיים מקרי בהחלט]

בנוסף, כשזה מגיע לעיצוב, ראה החלפת כריס באנגל, עקב "שבירת מסורת" אם תקרא לזה כך. זה בנוגע ל-BMW.

לבנוגע לוולוו - אכן, מכוניות קלאסיות שהיו מיוצרות פעם, וכעת, חולקות הרבה יותר מידי פרטים עם שאר המכוניות בעדר.

[תסכים איתי שפעם ההבדלים בין היצרנים היו מוחשיים הרבה יותר]

נ.ב. - לא התייחסתי להנעה אחורית, כי שוב, אני בוחן את המראה של המכוניות בלבד. לא מעניינים אותי פרמטרים נוספים [ובהזכירך את הנושא אתה בטח מתכוון לנטישה של וולוו את ההנעה האחורית לטובת "הליכה עם הזרם" או מה שזה לא יהיה בניגוד לBMW ומרצדס, למשל, שממשיכות לדבוק בהנעה אחורית, אבל זה, מתבטא בעיקר בפן הטכני, פחות בצד העיצובי]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

או.קיי הבנתי את כוונתך כבוד הנסיך!

ב.מ.וו ניסתה קוו עיצובי חדש שהיה לא מוצלח בעליל בסידרה 7,נורמלי יותר בסידרה 5 ונאה ב 6.

זה שוולבו נטשה את ההנעה האחורית במכוניותיה,עשה לה רק טוב.ההנעה האחורית במכוניות וולבו לא היתה מקור להנאה,אלה סממן פרימיטיבי מימים עברו,ובאופן פרדוקסלי,למרות שה 850 היתה טובה לעין ערוך ושיעור מה 240 וה S80 היתה בליגה אחרת מה S90,רבים מלקוחות החברה נטשו אותה כשהופסק ייצורן.ברגע ששאר הייצרנים יישרו קוו בנושאי הבטיחות,נישמט קלף המכירות העיקרי של וולבו(וסאאב)ועתידה כלל לא ברור.

פורסם

אם בוולבו עסקינן

בשרות הסדיר שלי {לפני כ10 שנים} עשית אבטחת ישובים נדמה לי בבקעה בישוב שאני לא זוכר את שמו {10 שנים}

בכל מקרה היה שם מוסך וולבו שכל המתנחלים הדתיים אם ה6+ ילדים שלהם נהגו לבו אליו (רכבי וולבו סטישן) הוא העסיק אותי שבועיים במוסך שלו והיה לו שם וולבו קופה יפיפיה ישנה להערכתי שנת 50-60 מעניין מה עלה בגורלה חברה רכב שאתה לא יכול לראות כל קשר בין חברת וולבו השמרנית לכזה ספוטיביות

אגב היה לו שם מגרש צמוד למוסך עם הרבה הרבה מאוד וולבואים

אם מישהו חושב שיודע איזה וולבו אני אשמח לתמונה

ליאו

פורסם

אם מישהו חושב שיודע איזה וולבו אני אשמח לתמונה

ליאו

קבל תמונה - זו וולבו P1800 משנות השישים.

לגבי המגרש עם הוולבואים - רובן למכירה. ראה בקישור המצורף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62939

בברכה,

קובי

p1800s.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אחחח, עולמו (ההזוי) של ווין...

כמה חיפשתי אחת כזו

גילי

אגב- היתה כזו בחיפה שנות השמונים - צבע חום.

ראיתי עוד כמה מסתובבות בארץ בשנות השמונים: "אוטו בועה" קראנו להן.

למיטב הבנתי אמינותן היתה די בקאנטים כבר בזמנו.

• תוכן חדש...