Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי

האמת שזה קצת מלחיץ,

אולם לגבי הקהל זו גם אפשרות לראות את פנים הרכבים ולא רק את חלקו הקידמי של הרכב,

כמו כן הדבר יוצר קשר בין הקהל לבינינו, המבקר שואל שאלות, מחמיא (לפעמים) וזה כיף גדול, מקבל ונותן אינפורמציה בנושא, הדבר עושה יותר "נפשות" למועדון ולנושא בכללותו.

כמו כן הצופים רואים שאנו איננו "אליטה סנובית" כפי שהיה עלול להצטייר אם לא היה את הקשר הבלתי אמצעי, וכפי שיש כאלה הנוטים לחשוב לפעמים.

כך שיש פנים לכאן ולכאן, לכן, יש אירועים שמחובללים ויש שאינם כאלה.

תודה לך ולמפרגנים - אבי.

הבעיה היא שאצלנו הישראלים זה לא נגמר בנגיעות קלות, הערגה והפיתוי לנגוע לדפוק ולבדוק איזה צליל מתקבל האם זה פח או לא, או האם הפנס המבריק הזה אמיתי...החשש הוא נזק אפילו הפעוט ביותר ברכב כזה שהשקעת בו את הנשמה שלך, בחו"ל למשל בתצוגות אין חיבלול אבל גם יש אפס נגיעות אפילו כאשר מציצים לתוך רכב הפתוח אין מגע בין הגוף לרכב אלא אך ורק ברשות הבעלים, אצלנו לא אחת קרה שאנשים פשוט נכנסו לרכב ובמקרה הטוב דרך הדלת, באחת מהתצוגות שלנו אב מחנך שאל את בנו מה המשותף בין קורבט לסוסיתא ופשוט חבט על מכסה המנוע של הקורבט ופלט את התשובה "פיברגלאס" אני רק מקווה שהילד הזה לא מקבל שיעורים אצל אביו איך להתנהג לבנות.....סתם

שבוע טוב לכולם

אירית

פורסם

אזיה מכוניות יפות...

בעיקר האלדורדו הלינקולן ואיך לא השבי 56'

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

מכוניות ממש יפות ממש הבריקו אותם (ככה נראה) אבל נראה גם שיש יותר משלושים לא?

וגם באמת לאף אחד לא נשרט המכונית או משהו?

פורסם

שלום לכולם,

ראשית, אלף תודות על היוזמה המבורכת של חברינו אבי נוף על חלוקת החוויה עם כל חברי הפורום שלא השתתפו באירוע.

אין לי ספק שהאירוע היה הצלחה וזאת בראש וראשונה תודות לזמי לוין בזכות להשקעה המרובה שלו בארגון ובתיאום המוצלח. תודה לצליק ולמתניה על עזרתם בארגון. יצויין כי ההערות שהועלו בפורום לגבי החיבלול יידונו בתחקיר מסודר שנערוך עם עיריית רמת השרון.

האירוע היה גם "טבילת האש" הראשונה שעברה מזכירת המועדון החדשה, רותם, וגם לה תודה על ההשקעה והמאמץ.

אני מבקש להודות אישית ל-32 החברים המסורים שהגיעו עם כלי-הרכב ותרמו מזמנם ומכספם להעשרת קופת המועדון בסכום לא-מבוטל.

בתקווה שנזכה לעוד אירועים מוצלחים !!

שלכם,

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם
הבעיה היא שאצלנו הישראלים זה לא נגמר בנגיעות קלות, הערגה והפיתוי לנגוע לדפוק ולבדוק איזה צליל מתקבל האם זה פח או לא, או האם הפנס המבריק הזה אמיתי...החשש הוא נזק אפילו הפעוט ביותר ברכב כזה שהשקעת בו את הנשמה שלך, בחו"ל למשל בתצוגות אין חיבלול אבל גם יש אפס נגיעות אפילו כאשר מציצים לתוך רכב הפתוח אין מגע בין הגוף לרכב אלא אך ורק ברשות הבעלים, אצלנו לא אחת קרה שאנשים פשוט נכנסו לרכב ובמקרה הטוב דרך הדלת, באחת מהתצוגות שלנו אב מחנך שאל את בנו מה המשותף בין קורבט לסוסיתא ופשוט חבט על מכסה המנוע של הקורבט ופלט את התשובה "פיברגלאס" אני רק מקווה שהילד הזה לא מקבל שיעורים אצל אביו איך להתנהג לבנות.....סתם

שבוע טוב לכולם

אירית

אתמול במפגש ה-5 בת"א ילד החליט שמכסה המנוע של אחת ממכוניות הספורט הוא מיגלשה,והפגוש הוא ספסל...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אתמול במפגש ה-5 בת"א ילד החליט שמכסה המנוע של אחת ממכוניות הספורט הוא מיגלשה,והפגוש הוא ספסל...

חבל שדודי לא הרים את הפנסים בXT (סטייל מאזדה 323F) באמצע הגלישה של הדרדק.

פוריות והמשכיות המשפחה הייתה מוטלת בספק... :roflmao:

IMAG0347.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

שבוע טוב לכולם

אירית

וואלה אירית קרעת אותי מצחוק...

בטח התכוונת שאותו האבא ישאל את בנו מה ההבדל בין בחורה ישראלית לאמריקאית ואז ידפוק לאמריקאית על הפרונט ויפלוט את התשובה "סיליקון"...

אכא זילוך?

פורסם
וואלה אירית קרעת אותי מצחוק...

בטח התכוונת שאותו האבא ישאל את בנו מה ההבדל בין בחורה ישראלית לאמריקאית ואז ידפוק לאמריקאית על הפרונט ויפלוט את התשובה "סיליקון"...

חנזירי היקר גדול גדול.....

אבל כנראה אתה לא מסתובב בחוגים הנכונים כי ההבדל שציינת כבר מזמן לא הבדל אלא שווה, בפרונט ב-REAR ואיפה לא , אם למשל היו מחליטים לעשות תחרות הגביע הנודד לשיפוצים כאילו, היה תור של מועמדות מפה ועד הדוד סם , (ואוף דה רקורד - לזה לא הייתה שום בעייה למצוא שופטים בהתנדבות....)אבל זו לא הבמה ולכן תמיד אפשר להמשיך בה"פ

שבוע טוב לכולם

אירית

פורסם
חנזירי היקר גדול גדול.....

אבל כנראה אתה לא מסתובב בחוגים הנכונים כי ההבדל שציינת כבר מזמן לא הבדל אלא שווה, בפרונט ב-REAR ואיפה לא , אם למשל היו מחליטים לעשות תחרות הגביע הנודד לשיפוצים כאילו, היה תור של מועמדות מפה ועד הדוד סם , (ואוף דה רקורד - לזה לא הייתה שום בעייה למצוא שופטים בהתנדבות....)אבל זו לא הבמה ולכן תמיד אפשר להמשיך בה"פ

שבוע טוב לכולם

אירית

רק חנזירי בלי סיליקון הפעם!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...