Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 5 1986

renault5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:-P

כידוע אני מחפש כבר כמה וכמה זמן רנו 5GT אבל כידוע זה קשה נורא אז בנתיים נחכה עם זה

עכשיו אני מצאתי באחד הרחובות באזור מגורים שלי רנו 5 3 דלתות שזה קצת נדיר נראה לי:roll:

שנת 1986 הבעיה היא שהיא נראית נטושה ככה איזו שנה משהו כזה היא שם היא עם לוחיות רישוי ואני מאוד רוצה אותה למרות מצבה הלא משהו שזה לא בעיה כי אני רוצה לעשות פרויקט עליה עכשיו השאלה שלי איך אפשר להשיג את בעל הרכב ?

תודה לעונים...:-D

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

דובר רבות על שיטות למציאת בעלי רכבים נטושים.

בכללי: צלצל בדלתות הבתים שבסביבה ושאל לגביי הרכב.

תדביק לו שלט בגדול על השמשה ותרשום שאתה מעוניין לקנות את הרכב.

מקווה שעזרתי

לירון

פורסם

אם אתה רוצה רכב כמו שציינת , יש לי עוד מכונית כזו שאתה יכול אולי להשיג את הבעלים יותר בקלות.

צור קשר בפרטי...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
בתחנת הדלק שדרך האלוף שדה, ליד רח' כורזין, עומדת למכירה 5 GT כחולה.

ofer זו במקרה הרנו GT5 מלוח פוקוס ?.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לא ממש.

לרנו 5 היו שלושה תצורות ספורטיויות,האחת נקראה (רנו) אלפיין 5 טורבו,השנייה היא ה-GT, והשלישית היא ה-5 טורבו 2.

כך שלקרוא ל-GT בשם 5 טורבו זה די מבלבל,וחוץ מזה, לא היו 5 GT בלי טורבו,אז מה הטעם להוסיף לשם טורבו?!

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

נכון היה את האלפיין שקוראים לו רנו 5 אלפיין, הטורבו גם פה זה רק תוספת!

בעיקרון רנו 5 GT=רנו 5 טורבו. זה איך שאנשים אומרים ונכון זה מבלבל!

האלפיין אני לא בטוח שיש בארץ, תקנו אותי אם אני טועה כי אני לא ראיתי בארץ את הדגם הנל.

פורסם

רנו 5 טורבו היא בעלת המנוע המרכזי. לדור השני שלה קראו טורבו 2, אבל השם 5 טורבו מתייחס אליה.

ה 5 אלפין היא רנו 5 רגילה בעלת מנוע טורבו מתון, לא ראיתי כאלו בארץ אבל ראיתי מנוע כזה (אם מישהו מעוניין לרכוש אותו אני יכול לקשר בינו לבין הבעלים).

ה 5 GT טורבו היא היותר מוכרת על כבישינו ובסוף שנות השמונים הסתובבו לא מעט כאלו על הכבישים.

פורסם

לרנו 5 היתה גירסת אלפיין ללא טורבו שיוצרה בין 75-81,והיו לה 93 כ"ס ב 6400 סל"ד ממנוע 1397 סמ"ק.היה לה מאייד וובר כפול ויחס דחיסה גבוה מאד,כמו גם מערכת פליטה חופשית יותר.בשנת 81 הוצגה האלפיין טורבו שהיו לה 110 כ"ס,שהפכו אותה לסופר מיני מהירה במונחים של אותם שנים.רנו אלפיין רגילה היסתובבה שנים בבת-ים,אך בשנים האחרונות נעלמו עיקבותיה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...