Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה.

הייתי שם היום, והרכב שמצאתי הוא, לצערי, לא הרכב שאני מחפש אלא מרקורי משנתון דומה.

בכל אופן, תודה רבה על העזרה ועל הנכונות.

עדיין לא מאבד תקווה באשר לרכב מרמת השרון, למרות שניסיונותיי למצאו עלו בתוהו.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

ושוב, שלום לכולם,

נודע לי שרכב כמו שאני מחפש (ראה תמונה מצורפת בהודעות קודמות) נמצא ברמת השרון, ברחוב הראשי. אלא שכל ניסיונותיי למצוא את הרכב המדובר לא צלחו, לצערי. האם מישהו מכיר את הרכב המדובר ויודע היכן ניתן לאתרו?

תודה,

חמי

פורסם
ושוב, שלום לכולם,

נודע לי שרכב כמו שאני מחפש (ראה תמונה מצורפת בהודעות קודמות) נמצא ברמת השרון, ברחוב הראשי. אלא שכל ניסיונותיי למצוא את הרכב המדובר לא צלחו, לצערי. האם מישהו מכיר את הרכב המדובר ויודע היכן ניתן לאתרו?

תודה,

חמי

אני חושב שאני יודע!!

בכניסה מכיוון מחלף הכפר הירוק מכיוון גהה פונים ימינה לרמת השרון ואז מגיעים לצומת גדולה מרומזרת ישר אחרי הצומת מצד ימין יופיע הרכב בצבע ירוק בהיר עם גג דמוי עור אם אני לא טועה- קשה לפספס

בהצלחה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

חמי שלום!!!

זה שוב אלון וכשאמרת רמת השרון הזכרת לי שבאמת יש פיורי מהמודל שאתה

מחפש צבע ירוק,שעומדת שם המון שנים על הכביש הראשי(רחוב סוקולוב),

אם אתה מגיע מכיוון הכפר הירוק לכיוון צפון,תראה אותה ממש בכניסה

לרמת השרון מצד ימין,מקווה שיסתדר לך.

פורסם

וזו בוודאות לא הסאטלייט שעומדת שם במפרצון ? כי אותה אכן ראיתי

פורסם

אולי כולנו טועים, וזה הסאטלייט? אבל הוא ממש נראה כמו בתמונה! תוכל לשים תמונה של סאטלייט, כדי שנבין את ההבדלים אולי? כי אין מצב, שלא רואים אותו, הוא עומד בכביש!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ושוב תודה לכולם.

חזרתי עכשיו מרמת השרון, שוב מה שמצאתי היה רק סאטלייט ירוקה עם גג סקאי גמור, לא הארדטופ אלא עם עמוד בין הדלתות, טסות מקוריות ומודעה על רדיו למכירה שהוצמדה למגבים. מצד שני, אני יודע שהייתה באיזור ההוא, באותו הרחוב, גם פיורי כמו שאני מחפש, חבר שלי ראה אותה ושם פתק של התעניינות בקנייתה אבל לא מצאנו אותה בשבוע האחרון. אני מצרף שתי תמונות שצילמתי הערב. הבדל בולט בין הסאטלייט לפיורי הוא בפנסים האחוריים. בפיורי הם מאונכים, לעומת הסאטלייט, בה הם מאוזנים. אני מצרף גם צילום של פנסים של פיורי, כדי להקל על הזיהוי והאבחנה.

פורסם

מצ"ב התמונות הרלוונטיות

tn_backshot2_jpg.jpg

פורסם

OK, אז זה זה... טעות...טעינו...טועים....:?:-) אני עדיין אוהב אותו כמושהו, שיהיה סאטלייט מצידי, אבל הגג שלו מפחיד אותי רצח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היי

מצאתי פיורי(בטוח שזו פיורי!) יש סיכוי שהיא יותר ישנה ממה שאתה מחפש!

צריכה שיפוץ (לא נראה לי שמשהו מטורף).

צור איתי קשר בפרטי לגבי פרטים על מיקום הרכב.

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...