Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעליים חדשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנמרוד: אני שמח לשמוע שאתה מרוצה, אבל הנסיון שלי עם י.מ צמיגים היה רע מאוד.

אני לא אחזור אליהם ובטח שלא אמליץ עליהם.

קודם כל מכרו לי צמיגים פגומים, שלאחר אין ספור ניסיונות איזון חובבניים נאלצו להחליף לי בצמיגים אחרים, וגם היחס לא היה הכי סבלני בעולם...

ויש לי עוד טרוניות רבות לגביהם שאין טעם לטחון כאן.

בקיצור, מהנסיון שלי, לא מומלץ!

פורסם

שלום לכולם

אני חייב להצטרף לדעתו של נמרוד - י.מ. צמיגים נותנים שירות מעולה וחריג בענף אשר אינו סבלני לחריגים כמונו.

אני לא מדבר מנסיון חד פעמי אלא כ-7 שנים ומספר מכוניות שונות (עוד במקום מושבם הקודם ברחוב הברזל).

אני ממליץ לבדוק אותם לפני כל אחד אחר!

שבוע טוב

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

הפתעה נעימה - מסתבר שזו פנצ'ריית הליסינג שלנו.

היום הייתי שם עקב בליטה שיצאה בדופן הקונטי הקדמי ימני של הפוקוס.

אין מה להגיד - שירות לעניין, ד"ש לנמרוד ולקרן "אלפא" מהצוות (נמרוד - הבחור עם הזקנקן והמשקפיים אומר שאתה עוד חייב לו קרדיט, לעמוס ויוני כבר נתת :))

הבעסה היחידה - מדיניות הליסינג היא צמיגים מעפנים סיניים, אבל לפחות הסיני נמצא בעמדת הספייר...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היי נמרוד

ראשית תתחדש, ביום שישי האחרון כשנפגשנו הפס היה רחב יותר ...... השמש החורפית ודאי מכווצת

תגיע ביום שישי הקרוב ונמדוד שוב (הכל ברור?)

לכל החברים בנסיעתי האחרונה לארה"ב הבאתי איתי מס קטלוגים של צמיגים עם ובלי פסים ברוחבים שונים ובכל מגוון המידות ,אשמח להעביר אינפורמציה מחירים וכו

נחום קדמיאל

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תוכן חדש...