Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי !!!

pasparto
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אפשר לומר מזל-טוב כי הגיעה כלה חדשה למשפחה!:beerchug:

חיפושית 63 במצב סביר ביותר שלא יהיה ממש קשה לשפצר למצב אורגינלי!

תודה לכל החברים שעזרו בנסיונות השידוך ובמיוחד לאלה שבזכותם הגעתי בסופו של דבר לכלה.

תודה מיוחדת לנמרוד רחמימוב על החיזוק והעצות :mm_yeah: .

תמונות בימים הקרובים...

אשמח לדעת על אתרים להזמנת חלפים לרכב.

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

"חיפושית במצב סביר..."?!

רבותיי מדובר בחיפושית מדהימה (תפסיק להיות צנוע)

כשתראו את התמונות גם אתם תבינו.

המון המון מזל טוב על הכלה החדשה שנכנסה למשפחה

:-D :-D :-D

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מזל טוב ג'ורג'! אני שמח לראות שלבסוף קנית חיפושית ומחכה לתמונות (אלא אם נראה אותה בתחנה)...

תתחדש!!

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני אכול קינאה ,מזל טוב !

מה הסיכוי שהיא ראג טופ (אם כן תתכוננן למכור....)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מזל טובבבבבב!

שמח לשמוע לאחר תחנוניך הרבים למציאת חיפושית, שמצאת אחת :-D

מקווה שהתושיה למציאת אחת תמשיך לשיפוצה :)

ליאור.

תודה :wink:

ככה אתה מכיר אותי?

כבר הוזמנו פריטים מה-E-BAY 8)

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אני אכול קינאה ,מזל טוב !

מה הסיכוי שהיא ראג טופ (אם כן תתכוננן למכור....)

היי

לא ראג-טופ...

ג.

•  

פורסם

נו, ומה עם קצת תמונות ????

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתרים להזמנת חלקים

הכי מומלץ מבחינתי ,הרמה של החלקים הכי גבוהה אבל יותר יקר מאחרים www.aircooled.net

אחרי זה יש לך הכי זול והכל תוצרת סין וברזיל www.cip1.com

www.cbperformance.com הם תותחים בחלקי מנוע נסיון של 30+ שנים

אם אתה צריך עוד תגיד לי כי יש לי

בכל אופן תתחדש , ובאמת כל עצה או עזרה שאתה צריך תפנה אלי ואני יקשר אותך עם אנשים אם אני לא יוכל לעזור בעצמי.

פורסם

וואללה! תתחדש!:smilecolr

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתרים להזמנת חלקים

הכי מומלץ מבחינתי ,הרמה של החלקים הכי גבוהה אבל יותר יקר מאחרים www.aircooled.net

אחרי זה יש לך הכי זול והכל תוצרת סין וברזיל www.cip1.com

www.cbperformance.com הם תותחים בחלקי מנוע נסיון של 30+ שנים

אם אתה צריך עוד תגיד לי כי יש לי

בכל אופן תתחדש , ובאמת כל עצה או עזרה שאתה צריך תפנה אלי ואני יקשר אותך עם אנשים אם אני לא יוכל לעזור בעצמי.

לרשימה הנ"ל אני יכול להוסיף את וולפסברג ווסט:

http://www.wolfsburgwest.com/

יש לי נסיון טוב איתם וגם עם CIP1 שהוזכר כאן.

מילת אזהרה: לא להזמין הזמנה גדולה ישירות לארץ!

הזמנתי מ CIP והם התעקשו לשלוח ב DHL. החלקים עלו מעט יותר מ $200 , המשלוח $90 , המכס + מע"מ + עמלות 757 ש"ח :x !

אם ישלחו בנתחים של פחות מ$50 כולל משלוח זה יהיה פטור.

בכל מקרה שוב מזל טוב. עשית קניה טובה.

נמרוד

פורסם
לרשימה הנ"ל אני יכול להוסיף את וולפסברג ווסט:

http://www.wolfsburgwest.com/

יש לי נסיון טוב איתם וגם עם CIP1 שהוזכר כאן.

מילת אזהרה: לא להזמין הזמנה גדולה ישירות לארץ!

הזמנתי מ CIP והם התעקשו לשלוח ב DHL. החלקים עלו מעט יותר מ $200 , המשלוח $90 , המכס + מע"מ + עמלות 757 ש"ח :x !

אם ישלחו בנתחים של פחות מ$50 כולל משלוח זה יהיה פטור.

בכל מקרה שוב מזל טוב. עשית קניה טובה.

נמרוד

אני גם הזמנתי מCIP והתבאסתי על הרמה של הסחורה שלהם, הזמנתי מהם קיט הנמכה לאמריקאית ובולמים ,ואת כל התפוחי הגה והמוטות ועוד כמה דברים סך הכל היה 450$ כולל משלוח אני שלחתי את זה לחבר בניו יורק והוא שינה להכל את המחירים ככה שזה היה כביכול 100$ ומשם בעזרת העמיל מכס שלי באו ולקחו לו את זה מהבית ושלחו לארץ עלה לי כולל מכס משלוח ועמיל מכס 800 שקל!

בזמנו גם הזמנתי מ cbperformance רוב החלקים שלהם היו טובים למרות שהיו כמה דברים מאכזבים , בכל אופן עכשיו יש לי הזמנה של 1500$ מaircooled.net בדרך לארץ :).

• תוכן חדש...