Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחגי פראן(אחרי שלא ניפגשנו בטח 20 שנה)

נחמד לשמוע שנותר עדין מישהו במישפחה עים זיק מוטורי

לידיעתך הפרינס של מוטי עדיין קיימת במצב נסיעה

אני אתן לך רמז מי אני

היה לי שברולט בל אר 57 אדומה וולחבר שלי(שכן שלך) גיפ גלדיאטור

מי אני?

בהצלחה ודש להורים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא בבקשה אל תשנה אותה,לא סתם אלוהי האספנות שמר אותה כל כך טוב ,לדעתי זה יהיה חטא לשנות רכב שמור כל כך.

כמובן שאם אתה תחליט כן לשנות אני מאחל לך המון הצלחה ו... תביא סיבוב...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ליאור, מזל טוב. נראית מצויין. וסיפור נפלא לספר לנכדים. (יש להצטייד בתמונות!).

אליה, התוכל למצוא לי כך רכבים נוספים?

משכנתא זה קל

פורסם

מז"ט ליאור!

צפה ביקור.

מצטרף לקריאתם של אלה הקוראים לשמירה על מקוריותה:לא בכל יום מוצאים "הפתעה" שכזאת.

בהצלחה!

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
ליאור, מזל טוב. נראית מצויין. וסיפור נפלא לספר לנכדים. (יש להצטייד בתמונות!).

אליה, התוכל למצוא לי כך רכבים נוספים?

:lol:

מממ..

איזה רכב אתה רוצה?..נבדוק אם יש במלאי..:biggrin2:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

פשוט מהמם ומחמם את הלב לצפות בתמונות הללו וליקרוא את הסיפור המפתיע שלך ושל הרכב. יד שניה ו80 אלף קילומטר לשנה כזו והרכב שמור בצורה יוצאת דופן שכזו ..ממש מברוק שיהיה ..אגב הרכב לא במצב נסיעה לפי מה שאני מבין.. מה ההשקעה המשוערת כדי ליישר קו ולהחזיר את הדבר המהמם והנוסטלגי הזה שוב בחזרה לכבישי ישראל המזופטים.?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עדכונים מהשטח..... :smile:

בספר הרכב אכן יש תיעוד של טיפולים עד 60000 ק"מ, התפלאתי איך לאחר כל-כך הרבה שנים שבהן תיעדו את הקילומטראז' דווקא את ה-20000 האחרונים פספסו. הצצתי שוב בלוח השעונים, הרכב עבר 60,000.... ולא 80,000 .... יצא לי לדבר אתמול שוב עם בעל האוטו וכששאלתי אותו שוב לקילומטראז' של האוטו הוא אמר לי "אבל אמרתי לך כל הזמן 60,000"... טוב נו, מהתרגשות הוספתי 20,000... :smile:

במהלך "יישור קו" אתמול החלפתי צמיגים, מצבר, פלאגים וכבלי הצתה. היום אני מפרק את הבלמים ושולח אותם לשיפוץ (דיסק לפנים, תוף מאחור) ,מחליף צינורות ברקס, מפרק מיכל דלק לקראת ניקוי ואם יהיה זמן גם מנקז שמנים, מחליף פילטר וממלא שמן חדש (למרות שלהפתעתי השמן ה"ישן" במצב חדש!).

בהמשך תוכנית יישור הקו מתוכננת החלפת 4 בולמי זעזועים לחדשים, ביקורת על מערכת החשמל, החלפת מגבים, פלטינה והתנעה....

להערכתי יישור הקו יהיה סביב ה1500-2000 ש"ח, כולל הכול... לצערי (קיוויתי לקצת יותר עבודה ותקלות, קראו לי סוטה!) או לשמחתי כמעט כל מה שבדקתי עד עכשיו ברכב פשוט תקין ובמצב חדש... חלק ניכר מהנ"ל אני מחליף מתוך רצון לחדש ולאו דווקא בגלל שיש תקלה באליו מהם...

עדכונים, בהמשך :smile:

ליאור.

ns11.jpg

תמונה של המנוע. המפתיע הוא שבכל הסרת אבק, מתגלים מכלולים במצב חדש, מבריקים ונוצצים, פשוט תענוג...

ns2.jpg

פירקתי את המושב האחורי בכדי לוודא שאין לי שם הפתעות כגון חלודה/חורים ברצפה/חיות כלשהן... וגם כאן, לשמחתי הרבה, התגלו פח ורצפה במצב חדש (היריעה הירוקה היא בידוד רעש לא מקורי):

ns44.jpg

ג'ק ומפתח גלגלים מקורי :)

ns3.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לכבוד

ליאור ברוך

1. ככל שאתה נובר ונובר, ממש נראה כי זו נשתמרה לתפארת.

2. 60,000 ק"מ על פרינץ 1000 שנת 1970 = 1714.2 ק"מ בשנה :wink:

(באם לא מחשבים את הזמן בה היא עמדה)

3.ליאור תרשה לי (שוב) לאחל לך בהצלחה בפרוייקט.

בכבוד רב

אילן פ.

תמונה פרינס 1000 טי טי  1970.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

זיכרון כואב שרציתי לשתף בו את כולם.:mm_mad:

בזמן לימודי בתיכון למדתי במגמת מכונאות רכב בביה"ס המקיף ברמלה. הרכבים שלמדנו עליהם היו בהתחלה: פולקסואגן פאסאט, (מהדגמים הראשונים) ופורד אסקורט שהוחלפו בשתי תאומות. פרינס 1000 שתיהן היו צהובות מעט חלודות, וגם מעט חבותות. נראה היה שאת כל חייהן בילו זו למחיצת זו. בהתלהבות של תלמידים דחפנו את האסקורט והפאסאט ובמקומן הכנסנו את התאומות לסדנה. :roll: ולאחר כמה ימים כשהגענו לשיעור רכב נדהמתי לגלות שהמורה פירק את הדלתות וחתך את הגגות מהעמודים. כשראיתי את זה (עדיין לא היתי חבר במועדון ולא ידעתי על קיומו ורק מראה מכונית ישנה עשה לי טוב בלב). הרגשתי צער וכעס רב על המורה וכול ההערכה והכבוד שהיו לי אליו פשוט הוחלפו ברגשות כעס... היום אני חושב שצריך להעמיד אותו למשפט על רצח!!!:evil:

אני מקוה שלא ידרשו להשחית את אברי כי: כשראיתי את האסון לקחתי לאחת את הסמל NSU והיום הוא מעטר חזית של ה-NSU של אורי שאותה הוא משפץ ובעלים של אודי GT.

מזל שבית הספר שודרג ועבר ממשקנו למשכן חדש, ומגמת הרכב נסגרה כי אם לא מי יודע מה היה נשחת עד היום?

ליאור אני מבקש ממך לשמור על מקוריות הרכב ולא להחזיר לי את הסיוט מימי נעורי.

ברכות לרגל הקניה. הצלחה בשיחזור. ודרך בטוחה ומהנה לנהיגה בכול נסיעה.

(מתי היא מגיע לרמת אביב?)

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...