רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם. משהו יודע היכן ניתן לקנות חלקים או לתקן את המושב הבודד באופנוע הזה? מדובר במושב פאגוסה. בתודה.
הודעה אחרונה מאת אורן י, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 942 צפיות
שלום.. חשבתי אוליי לקחת לעצמי איזה פרוייקט קטן ולשפץ איזה רכב אספנות.. השאלה שלי היא כזאת נגיד וראיתי איזה רכב ואני מעונין לקחת אותו אליי,מה התהליך ? מה אני סוגר עם הבעלים של הרכב?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
פיאט 500 חדשה
מאת ירוני-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פיאט 500 חדשה שנת 2004 . כרגיל מכוניות יפות לארץ לא מגיעות?????? פיאט 500 חדשה שנת 2004.doc
הודעה אחרונה מאת kobi-ka, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי חיפושית שנת 72 1302,אתמול עשיתי איתה תאונה אני צריך דחוף מכסה מטען קידמי+כנף ימנית מבקש עזרה ממישהו שיש לו את החלקים. מודה מראש על העזרה. נ.ב-הדגם הוא 1302 המיכסה חיב להתאים לדגם הזה,דגם אחר לא יתאים לי.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שני כלי רכב שמישהו סיפר לי שעומדים אצלו- אני לא יודע כלום מלבד הפרטים הבאים: מוריס קומרשיאל (טנדר) שנת 1935 אוסטין A40 (טנדר? ) שנת 1952 או 53 (הוא לא זכר). שני כלי הרכב משופצים, ועומדים כבר מספר שנים לאחר השיפוץ. לפרטים- עופר 050.5296197 אסף.
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום איזו סוכנות תוכל לעשות לי ביטוח חובה בלבד? תודה
-
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
הבוקר הפכתי לבעיה המאשור של וולוו 164E שנת 1974. זה כבר כמה שנים שאני מחפש וסוף סוף מצאתי (פחות או יותר) את מה שחיפשתי. על הדרך נמצא הפתרון לתעלומה של חוסר האפשרות להעברי בעלות לרכב ללא טסט. היפיפיה שלי אמריקאית במקור שולכן יש לה מנוע B30F (מה לעשות לא הכל מושלם) מה שכן לפחות בגלל זה היא שותה נטול עופרת.... כנראה עמדה רוב חייה על הספידומטר יש פחות מ-75000 מייל והיא במצב בכלל לא רע. תמונות - בהמשך...
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 965 צפיות
הוצעה לי למכירה חיפושית 64. האוטו נמצא בבעלות הנוכחית מזה 15 שנים!!! עבר לפני 3 שנים פחחות-צבע מאפנה לאללה, גלים על כל הפנלים השטוחים וקילופי צבע בגודל 20X20 סמ בעיקר בגג. האוטו ללא טסט כבר שנתיים וגם לא הותנע כך שאין לי מושג מה מצב המנוע(בואו נגיד שהוא גמור לשם העניין). פנים האוטו שמור,יפה ומקורי כל הכפתורים והמנופים מקוריים ועובדים אבל בפרוש לא עבר שום שיפוץ מעולם. מה אתם אומרים... שווה 10K ש"ח? נ.ב. לרכב יש כבר מספר אספנות.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
שלום רב. אני מבקש המלצות על צבעים ופחחי רכב טובים מאזור ראשון לציון. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 1 תגובות
- 955 צפיות
שלום לכולם אני הרבה זמן מתענין ברכבי אספנות ומכונייולת בכללי . עכשיו אני חושב לקנות רכב וחשבתי על פיירברד או מוסטאנג קאמרו ועוד דגמי שרירים שאני פשוט לא מכיר ורציתי לדעת אם לדעתכם או ניסיונכם אפשר לשפץ רכב מסוג זה עם סכום התחלתי של 15 ולאחר מכן בערך כל חודש עוד 2000 שח נוספים אני משאר לעצמי שזה יקח לי כמה שנים אבל השאלה בעצם אם זה יהיה אפשרי להזמין חלקים עם סכומים כאלו? ובכלל מה אתם חושבים על הרעיון? לגבי ידע אני מסתדר עם אנגלית ואינטרנט, ידע במכונאות יש ידע בנוני, לעומת זאת לאבא יש הרבה חברים בעלי מקצוע כמו פחחים בעלי מוסך וכוליי. אני גם בימים הלו עובר את הקורס של האתר! השאלה הגדולה היא האם אתם הייתם נכנסים לפרויקט כזה עם התנאים האלו? תודה מראש שמעון
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי חיפושית 1302LS 1600 שנת 71 (לשמחתי לא הדגם האמריקאי)במצב מזעזע. בשבת החלטנו להתחיל להכין אותה לשיפוץ. האוטו חלוד בצורה רצינית מאוד אבל...עדיין ניתן לשיפוץ. הזדעזעתי לגלות שלא נשאר שריד וזכר למספר השלדה... הייתי פעם במשרד הרישוי (עמדה מס 1) להחלפת מיקום מספר שילדה במינימיינור שלי אבל שם היה שריד למספר, פה אין כלום!!!מה עושים?
הודעה אחרונה מאת ooza, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שמתי עין על רכב שנמכר מזמן במכרז של הצבא- לפירוק בלבד, בלי רשיונות (שנת ייצור מוערכת 1972) באופן עקרוני, אני יודע שלא רוצים לאשר לרכב שנמכר באופן כזה לעלות לכביש. אבל בכל זאת... האם יש פרצה כל שהיא במסגרתה אוכל להעלות רכב כזה לכביש כרכב אספנות? יצויין שלא מדובר ברכב שאין לו גרסה אזרחית (כדוגמת M151), אלא ברכב צבאי שמבוסס על רכב אזרחי. מה דעתכם? אסף.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 942 צפיות
מחפש מכסה מטען קידמי לחיפושית דגם 1302+כנף ימנית. יש לצין שאני מאיזור הדרום וקצת קשה להגיע לפירוקיות באיזור המרכז. במידה ויש מישהו שיש לו את החלקים אודה לו מאד על העזרה
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם ניתן להפקיד ניירות של רכב שמספר שנים בלא טסט או שדרושה כשירות לנסיעה לצורך הפקדה. האם ניתן להעביר בעלות כשהניירות מופקדים,הרכב לא אספנות. בשחרור ההפקדה: עבור מה יש לשלם לאחור ומה דרוש לבצע, טסט או טכניון ? האם יש עלויות \ אגרות לבצוע הפקדה או שחרור ? ישי
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האסקורט שבתמונה היא אסקורט משופרת בטירוף שכמעט וקניתי במחיר מצחיק ובגלל התימהמהות שלי שחשבתי שהיא תחכה לי פיספסתי אותה והיא נימכרה לאיזה ערבי מכפר עויין שבטוח יהרוס אותה. האסקורט הזו ניבנתה למירוצים עם נפח מוגדל ל-1800 או 1900 עם 2 קרבורטורים כפולים, מנוע מחוזק, בודי מחוזק, וסעפת פליטה חופשית, בולמים מוקשחים וכו' כמו המכוניות שהיתחרו במרוצים באשדוד עשיתי סיבוב על האוטו והוא נוסע כמו מכונית ראלי עם פתיחות תאוצות ואחיזת כביש חבל"ז. מה שמחזק את את הדבר שידוע לנו האספנים שצריך לקפוץ על מציאות ולא לחכות אולי זה יחכה. שחכתי לציין שיש גם מזגן אני עדיין מנסה להשיג אותה או מה שנישאר ממנה.
הודעה אחרונה מאת m&t, -
מעוניין לדעת האם 20000 הוא מחיר סביר לפיג'ו 604 שנת 1976 מצב מושלם למעט קילופי צבע שוליים
הודעה אחרונה מאת החנזיר, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 980 צפיות
סוף סוף קניתי את החפושית שחיפשתי המון זמן,רק מה שיש לי בעיה במציאת צמיגים לרכב ומיכסה קידמי קומפלט עקב מכה קלה שיש לרכב מקדימה. מבקש עזרה במציאת החלקים ובמידה שיש למישהו חלקים שונים של חיפושית למכירה מעונין לשמוע. החיפושית שנת 72 דגם 1302. נ.ב-היכן פילטר השמן של החיפושית,ומהיכן מרוקנים את השמן. תודה.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מודול הצתה אלקטרונית הכולל בתוכו קוייל לדגמי רנו באיזור 1980. רשום עליו: Renix RE 013. חדש לחלוטין .יש לי גם את מק"ט רנו שלו ע"ג הקופסא המקורית. ישי
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סתם תמונה נחמדה שמצאתי.
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 0 תגובות
- 976 צפיות
מחפש פורד פרפקט 1950 והסביבה ...
הודעה אחרונה מאת advshef, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחפש חיפושית למכירה במצב טוב למטרת שיפוץ הרכב ואחזקתו. בין השנים 68-75 . תודה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם למישהו בפורום היה ניסיון בהשגת חלפים לרכבי רנו ישנים באמצעות המחסן של היבואן? ככל הידוע לי רנו בצרפת ממשיכים לייצר הרבה חלפים לרכבים הוותיקים (מה שבהחלט ראוי להערכה). כך לדוגמה, הבנתי שאת מירב החלפים לרנו 4 (כולל: גומיות, פנסים ושאר חלקי גוף) עדיין מייצרים. ובקיצור: האם מישהו מכם ניסה להשיג חלקים דרך היבואן? עד כמה זה היה מסובך? ועד כמה יקר? תודה, יניב
הודעה אחרונה מאת yaniv, -
- 0 תגובות
- 758 צפיות
היי, כדי לפתור את בעיות כיוון ההצתה, אני מחפש מפלג (Distributor) לסאאב 96 V4. מדובר במפלג מתוצרת Bosch. מספר החלק אמור להיות 0-231-146-084, אבל גם מפלגים אחרים של בוש שמתחילים בספרות 0-231-146 אמורים להתאים, ובנוסף, גם מפלגים של פורד טאנוס וטרנזיט עם מנוע V4 יוכלו להתאים. אם למישהו יש אחד מיותר, או יש הצעות היכן לחפש (מלבד גרוסמן ודיקר) אשמח לשמוע, תודה, יניב
הודעה אחרונה מאת yaniv, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי רציתי לקבל מידע ופרטים על פיאט ריטאמ אני יודע שיש לה מנוע 1300 והיא יוצרה ב82 אבל מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליה ? (חיפשתי אתרים ותמונות ולא מצאתי כלום) יש סיכוי למצוא היינס עליה ? יש סיכוי למצוא חלקי חילוף כיום בשבילה בארץ ? כדאי ? כל מי שיודע משהו מוזמן לעזור לי פלול
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עומדת לה מאובקת כהוגן מול הרונדל שמאחורי הבורסה ברמת גן, במקביל לרחוב הרקון, בתוך איזה מגרש או חניון. אני לא בקטע של מרצדס אבל מדובר באחת מיצירות הפאר הקלאסיות של היצרן הזה וחבל, האוטו סתם נרקב שם. מישהו כבר ניסה? או אולי הבחור לא רוצה למכור? יש את אלה שסתם לא רוצים למכור ובינתיים הרכב מתפגר לו. מי יודע יותר פרטים?
הודעה אחרונה מאת Syst3m, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעוניין במקום במרכז הארץ בהקדם האפשרי לפנות לליאור 052-5646634 . אחסנה לתקופה ארוכה רצוי מחסן או מכולה אבל כל הצעת אחסון תתקבל .
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה זה בערך ביטוח חובה+צד ג' לנהג חדש על רכב אספנות? (נגיד והרכב חיפושית...)
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
כתגובה למסע המוצלח של מועדון הדה שבו לאילת הריני להזכיר וליידע את כל מי ששכח או לא ידע על קיומו של מסע לאילת שהשתתפו בו חברי מועדון החמש . בתור אחד שהשתתף במסע מועדון החמש לאילת בשנת 1998 אני יכול לומר שזוהי חוויה בתי נשכחת ! כל הכבוד למארגנים ולחברים על היוזמה והתעוזה לצאת למסע שכזה ! ! ! (הפירגון למועדון הדה שבו ) , אבל ראו מה מועדון החמש ארגן בזמנו ... www.sitebuilder.co.il/eilat ביי לכולם - דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש מנוע (6 ציל') של קומנדקאר\נ.נ לבנייה - במיידי. לכל מי שיכול לעזור בנושא! במייל- [email protected]
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למכירה: פורד אסקורט שנת 75 , (אספנות בינואר הקרוב ) מנוע 1300 , 4 דלתות אוטומט , במצב נסיעה , תקין , בודי יפה ונקי (כמעט לגמרי ) אין כמעט חלודה כלל ! הרכב ללא טסט . כאמור , במצב נסיעה - תקין ! מחיר: 4000 שקל . דרור . 4931364 - 054 [email protected]
הודעה אחרונה מאת דרור,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 181 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- llaavvii
- Or05230
- גולדן191
- פינדר
- Supertigre
- BRAVO_SX
- דאבל קלאצ
- נריה991
- eladts
- SurfHigh
- GTאי
- דובצע